Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Pervert SpiderMan

0 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudom, Trump óta erejét vesztette ez a minősítés, elvégre az amerikai elnököt a saját külügyminisztere idiótázta nem is egyszer, amúgy tök jogosan. Mégse jut eszembe jobb szó arra, amit Vágó Gábor és Gyurcsány művel. Őszintén, hülyebajusznak mi a faszért kell csak úgy lazán lerészegezni Ferit? És…..
Március 13-án Szikra Ferenc odalépett Petőfi asztalához a Fillingerben, amit ma helytelenül Pilvax-nak ismerünk...
Kár is lenne szépíteni a valóságot, hiszen már mindannyian szenvedtunk azzal a bizonyos macskajajjal, ami általában egy átmulatott éjszaka után jelentkezik! Amennyiben Ti is olyannyira szenvedősek vagytok, mint én, akkor biztos vagyok benne, hogy Ti is már jól bevált praktikákkal vészelitek át a…..
The Pervert SpiderMan 2018.03.15 15:57:40
El szeretném oszlatni a NASA honlapján többször is megemlített és örvendetes hírnek felragadott rekord hatásfokú napelem mítoszát és tisztázni az általánosság elvárását. Több mint 3 éve kísérletezik a NASA és a noachisi Martian Intézet a napenergia elektromos árammá alakításának nagyobb…..
The Pervert SpiderMan 2018.03.15 06:52:24
@movie: Konkrétan itt írja le, hogy miért is nem borítjuk be a földet kibaszottul drága napelemekkel:

"Az összes fellépő sugárzási energiát tehát globális sugárzásnak nevezzük és az energia/m2 * nap összegét adja meg, pl.: télen kb. 0,7 kWh/m2 * nap, tavasz, ősszel kb. 3,9 kWh/m2 * nap, nyáron kb. 8,0 kWh/m2 * nap."

Szóval, még ha esetleg sikerül a cikkben említettnél jobb hatásfokú napelemeket is előállítani, akkor is elég karcsú az elérhető teljesítmény, ráadásul ebből azért a rendszer fenttartására is el fog menni egy kis teljesítmény (a napelemeket a max teljesítmény eléréséhez állandóan a nap felé kell fordítani, illetve az áramot át is kell alakítani, esetleg tárolni, ezek a gyakorlatban veszteségként jelentkeznek).
Jó dolog a napelem, de sajnos eléggé korlátosan használható és ehez képest baromi drága.
  Az elszegényedés egyetlen ellenszere a Feltétel Nélküli Alapjövedelem, ami meg fogja változtatni világunkat. Hallgatva a híreket, kimondhatjuk, igen haladunk ebbe az irányba, bár egyelőre nem mindenki. A rendszerváltás óta a magyarországi népesség két része számára megvalósult.   Az egyik…..
The Pervert SpiderMan 2016.05.23 19:25:28
@s: Ne haragudj, de sajnos nem fogalmaztam elég egyértelműen, hogy az ilyen hozzád hasonlóan mérsékelt szövegértésű olvasók is helyesen tudják értelmezni a mondanivalómat. Amennyiben figyelmesen olvasod soraimat, akkor feltűnhet, hogy a mondandóm lényege az, hogy mindenki a saját faszával verje a csalánt és gecire ne akarjon több pénzt kihúzni a zsebemből...
Vajon helyes dolog-e medencében szoptatni egy kisbabát, esetleg azoknak van igaza, akik szerint ez veszélyes, elsősorban a babára nézve? A kérdés messze nem elméleti, olyannyira nem, hogy per is zajlik miatta. Abbie Stocker (Fotó: Facebook)..
Subba Szerintetek jó lesz-e? 2015.01.20 21:21:51
Next level shit, hermafrodita torta Marinak: Szerintem fasza B)..
The Pervert SpiderMan 2015.01.20 21:50:19
Egy január 8-án feladott, nem különösebben érdekes álláshirdetés szakította szét a szlovák webet. Pedig nem gondnokot kerestek egy csendes-óceáni szigetre, ami minden évben tömegeket vonz, hanem logisztikus–közgazdászt egy nem belvárosi, de még mindig elég jó címen székelő vállalathoz. Öt napig élte…..
De mondhattam volna úgy is, hogy a világ legszebb CSAK használati tárgya. Tehát a szőnyeg vagy a kanapé nem ér, mert ezekre legalább annyira gondolunk esztétikai szempontból jelentős tényezőkre, mint használati tárgyakra. Nade akkor mi? Segítségképpen elárulom, hogy…..
Subba Végre péntek megint! 2015.01.16 12:12:00
Este ismét bevetés ..
The Pervert SpiderMan 2015.01.16 22:15:24
Szent István nemzetében olyan légből kapottnak és hirtelennek tűnik a kormányzó párt bevándorló ellenessége, hogy elgondolkodtunk: lehet, hogy valójában a kezdetektől fogva e logika mentén intézkedtek? Alaposan megvizsgáltuk a kérdést és arra jutottunk, hogy teóriánk igaz!…..
  Neked is magas a vérnyomásod? Szedsz rendszeresen vérnyomáscsökkentő gyógyszert? Biztos, hogy tényleg szükséged van rá? Tudtad, hogy számtalan emberrel szedetnek feleslegesen vérnyomáscsökkentőket?       Keveset emlegetett tény, de az inzulinrezisztencia sajnos gyakran párosul magas…..
  1. Mózes, a rabszolgasorba döntött zsidó népet Egyiptomból kivezető próféta a történelem egyik legismertebb alakja, létezését egyetlen történeti forrás sem bizonyítja. 2. Az újszülöttek kitevésének motívuma nemcsak Mózesnél, hanem több történelmi személyiség és…..
A Föld megtisztítására készülő titkos társaság tagjainak eggyel több szeme van az átlagnál. Még nekik is furcsa ez az állapot ..
Amennyiben a flamingós-receptre vagy kíváncsi, görgess azonnal a cikk végéhez! Szenvedélyes szeretetem az ókori római kultúra iránt néha egész izgalmas szálakat sző az életembe. Bármit hajlandó vagyok kipróbálni, ami „rómás”, bármit megkóstolok és felveszek…..
Továbbra sem kívánok legrosszabb filmes listával bíbelődni, mivel nem igazán lenne teljes értékű (értsd: a vélhetően rossz filmeket már meg se nézem), az alábbi tízes inkább ama mozicsodáknak állít emléket, melyektől teljesítményt vártam, aztán szépen pofára hullottam.…..
Subba Czukorság: Kanos dölfin 2014.12.28 14:30:33
Nyój, hogy ráment a szárazföldi szilás cetre a szentem, az meg örült neki veszettül: Amúgy a dölfin az tényleg büdös?..
The Pervert SpiderMan 2014.12.28 21:27:06
@Anonym User: De biztosan büdös volt közben a punája, mert különben nem állt volna fel a delfingnek a pöcse...