Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Major Frank Wirtanen U.S. War Department

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedd este a Common Sense Society rendezvényén vitatkozott André Goodfriend amerikai ügyvivő és Lánczi András, a Századvég elnöke arról, hogy mi a liberalizmus, és kell-e ez nekünk. A szervezők a meghívóban és a vita elején is felhívták rá a figyelmet, hogy a Chatham House…..
Major Frank Wirtanen U.S. War Department 2015.01.28 19:21:40
@Disznóvári:

"Hol lehet olvasni ilyen beszámolót?"

A Bilderberg-tagoknak szóló hírlevelekben. :)
Sőt, Obama azt mondta, hogy Magyarország már döntött: a saját helyét az orosz, a kínai, a kenyai, az egyiptomi, a burmai, az azerbajdzsán stb. rezsimek között jelölte ki a szabadság és a társadalom elnyomásában. Hadd tegyem hozzá, ezzel nem tett mást, mint nyugtázta a magyar…..
Orbán Tusványoson (MTI/Origo/Index): A magyar nemzet nem egyének puszta halmaza, hanem egy közösség, amelyet szervezni, erősíteni és építeni kell - fogalmazott Orbán Viktor, kijelentve, hogy ilyen értelemben a Magyarországon épített új állam egy nem liberális állam. A…..
Major Frank Wirtanen U.S. War Department 2014.07.26 14:41:45
A baloldali mainstream közéleti gondolkodás legnagyobb tévedése önmaga toleráns voltával kapcsolatos. Azzal ti., hogy csak azért, mert a toleranciát hirdeti, toleráns is egyben. Ez minimum egy logikai tévedés, adott esetben az önreflexió hiányára vall, de némelyek oldalán…..
Major Frank Wirtanen U.S. War Department 2014.07.25 20:51:01
@peetmaster:

"Senkitől nem várhatod el, hogy tiszteljen egy olyan szimbólumot, aminek a nevében ki akarják irtani." --- írod.

Ha ezt belátod, akkor miért várod el, hogy a homoszexuálisokat tiszteljék a heteroszexuálisok, mikor számukra a homoszexualitás személyükben és társadalmilag is komoly veszélyeket jelent?
"Tom Lantos és Imre Kertész, sőt George Soros összes hatalma és befolyása sem elég arra, hogy a tényekkel szembeszálljon " (Szentmihályi Szabó Péter, Magyarország új római nagykövete a Demokratában, 2007. szeptember 6.)..
Major Frank Wirtanen U.S. War Department 2014.07.22 19:33:17
@jotunder:

Szakmai ártalom:-)
Major Frank Wirtanen U.S. War Department 2014.07.23 09:57:42
@aronsatie:

...ha nincs Trianon, ha nincs '19, ha nincs világháború, ha nincs a dualizmus elcseszett migrációs politikája és működésképtelen társadalmi struktúrát eredményező gazdaságpolitikája... De mehetünk visszább is!

És ezt még tetézni is tudjuk azzal, hogy ezen még mindig vitatkozunk, letagadjuk, netán büszkék is vagyunk akkori teljesítményünkre.

Súlyos hibát követ el, aki a múltban akarja megvívni és megnyerni a jelen csatáit!
Major Frank Wirtanen U.S. War Department 2014.07.23 10:40:41
@aronsatie:

Te mondád! (Mt 27.11)