Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csillik Árpád

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több, mint 5 éve szerettem volna, hogy az utóbbi napok teljesüljenek. Minden augusztusban láttam a képeket a friss instruktorokról, és arra gondoltam, hogy majd a következő évben...most sikerült! Az esemény: 3 kemény nap, amit egy nagyon tudatos felkészülés előzött meg.Nem szerettem volna…..
  Január 13-án megnyitotta kapuit az általam nagyon várt „The Champion kiállítás”, ahol modern és interaktív körülmények között megtudhatod mely sportág lenne számodra a legideálisabb. A „Champ lab”-eknek keresztelt állomásokon teheted próbára képességeidet, melyek teljesítése után a kiállítás…..
Kivonat:A vizsgálat célja az volt, hogy megállapítsa a változásokat az egyszerű reakcióidőben és meghatározza az összefüggéseket az egyszerű reakció idő és a technikai, taktikai cselekvések között kötöttfogású birkózóknál mérkőzés közben. Húsz kötöttfogású birkózó (Átlag életkor: 19.5 év; Szórás:…..
Valószínűleg mostanra tisztában vagy a mozgásszegény életmód negatív következményeivel. Mégis, sokak számára ez a legkárosabb egészségügyi ártalom, amivel naponta találkoznak. Előző cikkekben kihangsúlyoztuk e választott életmód hátulütőit, de elég erről annyit, hogy ez egy "járvány", ami mindazokat…..
A helytelen és hibás testtartás alatt tágabb értelmezésben a normálistól, a helyestől többé vagy kevésbé eltérő (idesorolva tehát az egészen enyhe és kóros) elváltozásokat értjük. Szűkebb értelmezését tekintve pedig olyan funkcionális (kizárólag a működésben…..
A sípcsont körüli fájdalmak (shin splints) a zavarótól egészen a teljes legyengülésig terjedhetnek. Az alábbi módon gondoskodhatsz róla, hogy többé ne kerülj parkoló pályára. Saját bőrömön tapasztaltam a sípcsont körüli kínzó fájdalmat egészen a gimitől kezdve. Az…..
Az American Sniper című filmben a színész Bradley Cooper játssza Chris Kyle-t, a leghalálosabb mesterlövészt az USA hadi történetében. Hogy ezt megvalósíthassák Coopernek úgy is kellett kinéznie, mely végül 17 kiló szikár tömeget jelentett, és szépfiúból termetes…..
A legutóbb megjelent Joe Rogan rádióműsora (podcast) után, ahol kifejeztem csekély lelkesedésemet a kettlebell Szakítás iránt, egy csomó ehhez hasonló e-mailt kaptam: Kérdés: Hé Steve, hallottam, hogy Joe Rogan rádióműsorában azt mondtad, hogy a KB Szakítás nem is olyan nagy…..
Kérdés: Úgy hallottam, hogy a napi legfeljebb háromszori étkezést javaslod, de a kizárólag háromszori étkezés megbukott, mert úgy tűnik, mintha túl kevés lenne. Nem tömegnövelek, de nem szeretném elveszíteni azt az izmot, amim van. Válasz: Vésd az eszedbe ezt: nem edzéssel…..
Íme amit tudnod kell… A kannabisz minden lehetséges módon akadályozza az edzőtermi és sport teljesítményt, a reakcióidőn keresztül a csökkent fizikai terhelhetőségig és kimerültségig Rövidtávon a fű megszakítja az mTOR-t, csökkenti a tesztoszteron-, és emeli a kortizol…..
Csontkovácsként a munkám számos különböző sportágat űzők kezeléséből áll az amatőr & profi atlétáktól, versenyszintű triatlonosoktól kezdve a profi baseballos, kosárlabdázón és focistán át a CrossFitesekig. Munkám során találkoztam már néhány különösen ritka…..
Íme amit tudnod kell… A piálás nem annyira zsírt tárol, mint inkább a zsírégetést gátolja A kemény ivás különböző folyamatai tönkrevágják a fehérjeszintézist és az edzés utáni felépülést Sportolókra, akik verseny után isznak nem úgy tűnik, mintha mindez…..