Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NagyGé

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A most következő cikkben egy olyan akciót mutatunk be, amelyben egy amerikai ejtőernyős katona halált megvető bátorsággal küzdött. Az ejtőernyőst még ma is a legnagyobb hősként emlegetik az amerikai hadsereg berkein belül...
Az Átlátszó KiMitTud névre hallgató adatigénylő-rendszerét (amiért le a kalappal) használva kérdést tettünk fel a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt.-nek arról, hogy mely cégek (lennének) felelősek Budapest takarításáért. Jól sejtettük, valójában "nincs itt semmi…..
NagyGé 2015.01.30 16:03:16
@Muad\\\'Dib: számos ország fővárosában a taplók sokkal több szemetet széthajigálnak, mint a budapesti taplók.
Amikor Párizsban éltem, naponta kétszer mosták nagy nyomású vízzel az utcákat: hajnalban és dél körül. A helyiek szemeteltek, a kutyák piszkítottak, a helyi takarítók meg takarítottak.
Londonban hasonló a helyzet, csak mosás nélkül, és a szemétszedés folyamatos. Van szemetelés, van graffiti, van ide-oda hányás. Jellemzően másnap reggelre feltakarítják, graffitit lemossák.
 Túl vagy az ebéden, és jólesne még valami? Mondjuk egy kis gyümölcs? Vagy egy forró tea? Esetleg szundítanál egyet? Ne tedd! Olvasd el miért!   1. Semmiképpen se gyújts rá! Nyilván nem mondok sok újat azzal, hogy a dohányzás bizonyítottan halálos betegségek okozója,…..