Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BuBu

8 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hmm hát eléggé kételyek között vagyok, de lényeg a lényeg, hogy ehhez még kavar is a sok dolog...mind1 nem irhatom le mert attól kell tartanom , hogy faterom bele olvas, ezért töröltem is egy csomó elöbbi topicot. Viszont ma kaptam a Tomika barátomtól egy gyönyöű történetet,…..
Bubu szappanoperája No. 5 Szombat 2008.06.21 21:26:48
Hál istennek hogy nem vagyok sokat anyámékkal, mert egyszerüen megőrülök tőlük. Esküszöm, hogy ennél jobban nem szopathatott volna meg isten ezzel a 2 szülövel. Na de majd ha elköltözöm nyáron akkor majd minden rendben lesz. Mert ha apám mellett maradok visszafog ha anyám mellett…..
Nos hát tegnap nem sok ha ngulatom volt a géphez, ugyhogy ezért nem volt benyomva semmi és ki is maradt a nagy mesélés a napról. Hát nem is baj mert igazából tegnap nem történt semmi azon kivül, hogy Bandi már 2 napja hülye, idióta balfácán bunkósággal keveredve...és persze…..
Bubu szappanoperája No.2 szerda 2008.06.19 00:05:27
Most épp éjfél van itt és eléggé pipa is vagyok...:S de hát ez van. Áhh Bandi kiborított pedig ez még csak ez eleje...az a bajom hogy iszonyat bunkó, mindekivel nem csak vele. Kiborit a gondolkodása, az hogy őt mindenkinek el kell viselnie, de ő itt genyózik és akkor meg van lepődve…..
Bubu szappanoperája No.1. Kedd 2008.06.18 00:10:00
Huhh...hát sikeresen kialudtam magam, medencéztem és tengerpartoztam csodaszép szinem van már most:)...Ma 11kor felkeltem lesétáltam a 3 gyerekkel a tengerpartra pihengettem, olvasgattam...és persze pesztráltam a kölköket:) édesek majd megzabálom minda 3at olyan cukik, néha nevelni…..
Nos ugy kezdődött, hogy pénteken mentem anyámmal melózni. ELvittük MInnie-két a babysitteréhez:) nagyon nyüszitett a drágám amikor ott hagytuk:( De csak hogy keményebb legyen az indulás mennünk kellett melózni anyuval fel a 12 kerbe erre mit tesz Isten fogja magát erre lerobbanunk no…..
Bubu szappanoperája Útinapló!:) 2008.06.13 17:55:59
aki olvassa a blogomat a elkövetkezendő 2 hétben spanyol országból fogom írni tovább. és mesélek hogy mégis merre, hogyan mit csinálok vagy épp merre süttetem a hasamat:) jah még az is lehet hogy lejön meglátogatni egy ismerősöm, spanyolországba...huhh kicsit merész de…..
Mindennapjaim Jelszó:UTÁL! 2008.02.27 21:10:00
Helló emberek!Klubbot alapítottam! A neve:UtálKlub!:D:D Bárki csatlakozhat, aki minimum egy embert küldene Lucier szájába a Pokolba. Nem bátorítok senkit mert ez a klub nem egy móka és kacgás klub. Bár honnan nézük. Az poén amikor az ember felsorolja a válogatott kínzási módokat…..
  Sötét van. Éjfél is elmúlt már. Nem is tudom, miért nézem szinte percenként a falra kivetített időt. Olyan csönd van, hogy szinte ordításnak hallatszik az egyszerű levegővételem is. Mégis várok valamire, talán csak a csodára.Ma éjszaka még a kutya se horkol mellettem,…..
A kezdet Mari egy napja 2008.02.26 16:11:00
Ősz van. A villamos már sárgul. Mari vidáman, ugrálva próbálja elérni a leszállást jelző gombot. Gyönyörű lány. A napba lehet nézni, a kvarclámpába nem. Szép, hosszú, vállig érő füle belelóg a szemébe. Megáll a busz. Mari leszáll. A vezető kinyitja az ajtót. Éppen most…..
Mindennapjaim Épülés1 2008.01.25 20:00:00
Tegnap nem voltam suliban... bizonyos okokból kifolyólag. Most is annyira furán érzem magamat... Tegnap sem csináltam sok mindent. Tébláboltam a lakásban, beraktam egy mosást, viszont egyésznep szédelegtem, mint egy beszívott csirke. A hátam is begörcsölt, alig tudtam lábra állni…..