Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Norbert Kolozsi

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Darwin-díjas útdíjaink 2015.03.18 07:34:52
Öt-hat autósnak kell megszívnia, hogy egyetlen jól járjon.A legnagyobb baj az, hogy ez az egész útdíjasdi rossz irányba visz. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Norbert Kolozsi 2015.03.18 08:17:26
Szia PappTibi!

Szerinted a kettes út miatt melyik polgi szólna be III/III Viktornak? Dunakeszi: a Zuglóból kijáró Dióssi? Fideszes, nem fog. Göd: Markó József: fideszes, kussol. Sződliget góréja, a fideszes Bábiné Szottfried Gabriella szintén nem. A váci kis fürtöskéről (Fördős A.), aki múlt héten bökte ki, hogy nem megy el a saját fia ballagására, mert inkább a Fideszhez hű, mint a gyerekéhez, nem is szólva.
Nemrégen igazoltattak engem a közlekedési rendőrök Dunakeszin és amíg lehívták az adatokat, megkérdeztem, hogy mi a tapasztalat.
Azt mondja, reggel öttől kilencig, illetve a délutáni csúcsban ismét megjelentek azok az összefüggő kocsisorok, amik a 2/A megnyitásával annak idején átterelődtek. (Az iráni kamionok egyelőre még nem.) Mi, ott lakók is ugyanezt látjuk. Erre a Dunakeszi Polgárban lenyilatkozza a dunakeszi rendőrparancsnok, hogy nincsen érezhető forgalomnövekedés a régi kettesen.
Csak jobban tudja, mint az emberei hisz egész nap az irodájában csattogtatja a tollát, miközben nézi az M1-et.

A tüntetés meg már akkor el lett baszva, amikor Büki két hónappal későbbre hirdette meg. Arról valahogy ti sem írtatok, hogy amikor a bíróság feb. 26.-án letiltotta az egészet, akkor homlokegyenest ellentétes döntést hozott, mint a decemberi, precedens értékű budaörsi zárás megítélésével kapcsolatban. Plusz elég komolyan rámentek a szervezőkre is. A zsaruk konkrétan tudták, hogy milyen rendszámú autókat kell figyelni március elsején. Csak mondom.
Norbert Kolozsi 2015.03.18 18:13:24
@Andie: Megyeri hídról lejössz Újpest/Dk felé, mert onnantól lehúzós. Első lámpánál jobbra, kanyarodó sáv is van. Átmész a Mogyoródi patak hídján és utána még a Megyeri úti lámpa előtt balra mész.(Iveco Levantex utcája) Utca végén balra fordulsz, onnan pedig végig egyenesen, követve az út kanyarulatait, kb 800m és ott vagy. Egyszer elpróbálod, egyszerű, meglátod, ráadásul rövidebb is, mintha Dk délnél mennél le.
Nem elég elítélni Izrael állam primitív, törzsi jellegű megtorló akcióit! A magyarországi és nyugat-európai reakciók egy jó része amolyan törzsi vendettának tartja a zsidó állam reakcióját a három zsidó fiú elrablása és a Hamasz rakétatámadásaira adott választ. Az…..