Regisztráció Blogot indítok
Adatok
embermedve

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt-kor 15 tény Skóciáról 2014.09.18 12:26:38
1. Skóciában 2014. szeptember 18-án népszavazást tartanak az ország Egyesült Királyságból történő kiválásáról. Skócia 1707-es Angliával való egyesülése után először lehet ismét független állam. 2. Míg 1987-ben a skótok mindössze 14 %-a támogatta a függetlenséget…..
Az általános és a középiskola után lassan majd az egyetemen is megkezdődik az új tanév. Egy brit cég azt találta ki, hogy az igazán gazdag családból érkező gólyáknak olyan szolgáltatást nyújt, amely garantált belépő a nagymenők világába. Sokat beszélnek az első…..
embermedve 2014.09.03 14:54:32
@akrosztikon: Én még ide sorolnám az oroszokat is… Nyilván nincs rálátásom a teljes brit egyetemi oktatásra, de ezek a figurák szinte biztosan nem találhatók meg a legjobb egyetemeken - Oxbridge, St Andrews, UCL, stb. Valszeg azért mert ide bekerülni tudás kell, nem pénz...
embermedve 2014.09.09 16:27:57
@akrosztikon: Természetesen simán bekerülHETNEK ezekre az egyetemekre (is), csak nem a pénzük miatt. Van szerencsém viszonylag közelről ismerni ezeknek az egyetemeknek a felvételi gyakorlatát és ha valami nem számít, akkor az a pénzed. (Bocs: ha nincs annyi pénzed, hogy fedezd az oktatás költségeit az persze más ügy, most a csilivili vagyonról beszélünk)
Mindig is tudtam, hogy London egyes részein igen a zord a lakáshelyzet, de azért ez a hír elég erős. Kentish Town azért mégsem a főváros szíve, sem elhelyezkedése, sem menősége miatt, de az ingatlanos szerint még itt is kapásból 50-60 érdeklődőt vonzott egy olyan garzon, amely…..