Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kis Mirjam

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Kedves Munkahelyi Terror blog szerkesztőség! Néhány sorban szeretném méltatni a magyarországi munkahelyzetet, ha érdekesnek találják, tegyék közzé a blogon (név és cím nélkül). Előre is köszönöm a figyelmet! Az általam…..
Kis Mirjam 2017.03.12 16:44:41
@IT Knight:Felsőfokú angollal és némettel, egyetemi végzettséggel van jelentkező erre az állásra 450 ezerért... Hova küldheti az önéletrajzát?
Az előző részért kattints ide! A párját ritkító Az ember sok tapasztalatra és fejlődésre tehet szert azzal is, hogyha "csak" egyedül táncol (sueltázik, vagy performanszokra készül), vagy formagyakorlatokat, erősítést, ügyesség / koordinációs gyakorlatokat végez. Ennek ellenére, úgy vélem,…..
Bárkivel könnyen megtörténhet, hogy egy reggel arra ébred, hogy becsípődött egy ideg a nyakában. Az éles fájdalom nem túl kellemes, de ezen is segíthetünk egy házi praktikával. Ha szerencsénk van, akkor az idegbecsípődés miatti fajdalom pár nap alatt elmúlik. Addig azonban sokat segíthetünk…..
Kis Mirjam 2016.12.13 16:17:42
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Szeretném megosztani az én álláskereséssel kapcsolatos tapasztalataimat és a gondolataimat. Ha érdemesnek tartják közlésre, kérem közöljék. Természetesen az email címem nem…..
CORVINULL Vége 2011.03.31 21:21:00
Lediplomáztam.Ha újra 18 lennék, nem ezt az egyetemet jelölném meg február közepén.Olyan helyet jelölnék meg, aminek nem neve van, hanem használható tudást ad.Ahol tanítanak is valamit, amivel később tud is az ember kezdeni valamit.Ahol olyanok tanítanak, akik a való életben is…..
Azoknak, akiknek fejében a banki terminológia mozaikszavai megállnak a KP, az ATM és a THM minimálháromságnál elmondjuk, hogy a sztoriban oly fontos szerepet játszó TBSZ a tartós befektetési számlát takarja. Erről mindent bővebben itt találhatnak az érdeklődők. Zoltánnak pedig első blikkre a PBT-nél…..
Kis Mirjam 2016.02.03 17:09:51
@khkommunikacio:

Egyoldalúan nem módosítgathat SENKI egy már megkötött szerződést!
Ha a szerződésben az állt, hogy a Kondíciós lista szerinti számlavezetési díjat kell fizetnie az ügyfélnek, ami akkor 0 Ft volt, akkor VÉGIG 0 Ft kellett volna hogy legyen, mert az ügyfelük anyagi veszteség nélkül nem tudott elállni a szerződésüktől!!!

Ez tisztességtelen egyoldalú szerződés-módosításnak minősül...

Szóval Önök, mint KBC brókercég már 2010-ben is tisztességtelen szerződést kötöttek egy ügyfelükkel és most arra hivatkoznak, hogy megkötötték azt???
Kis Mirjam 2016.02.03 18:38:24
@khkommunikacio: "Az ilyen és a hasonló esetekben is mindig a jogszabályi előírások figyelembevételével és betartásával járunk el" (KBC)

Hát ez a nyilatkozat nem helytálló ebben az esetben: ha egy szerződést kötöttek az ügyféllel bizonyos feltételekkel, akkor azt mindkét félnek be kellett volna tartania...

Emellett több jogszabályban, de már az Európai Unió jogszabályaiban is benne van a szerződési feltételek tisztességtelenségének meghatározása:

europa.eu/youreurope/citizens/consumers/unfair-treatment/unfair-contract-terms/index_hu.htm

"Az EU jogszabályai értelmében a méltányosság megköveteli, hogy az általános szerződési feltételek ne ruházzanak egyenlőtlen jogokat és kötelezettségeket a szerződő felekre, azaz az egyik oldalon a fogyasztókra, a másikon pedig az árukat és szolgáltatásokat értékesítő kereskedőkre."

"Ha valamely szerződés tisztességtelen feltételeket tartalmaz, ezek nem jelentenek kötelezettséget a fogyasztókra nézve, a kereskedők pedig nem kérhetik számon a teljesítésüket a fogyasztókon."

Valószínűleg nem arra kötöttek az ügyfelükkel szerződést annak idején, hogy a díjaik majd bármikor és bármekkorára módosíthatják egyoldalúan, mert akkor oda nem ment volna egy ügyfél sem....

Így ebben az esetben kétszeresen tisztességtelen a KBC nevű brókercég...
Avagy a szellemi leépülés stációi.   Először elhiszed, hogy minden jó. Aztán jönnek az első jelek, és azt gondolod, biztosan rosszul látod. Aztán jön a felismerés. Megpróbálsz harcolni ellene. Legyűrik az ellenállásod. Aztán már nem…..
Kis Mirjam 2015.11.02 11:01:32
Nekem ne gyere azzal, hogy nincs pénzed semmire, miközben százezreket füstölsz el évente. Nem hiszed? Kiszámoltam, csak figyelj! Egy néhány évvel ezelőtti kutatás szerint egy magyar dohányos átlagosan 16-szor gyújt rá naponta. Ez évente 307 doboz, ami ezer forintos átlagárral…..
Február során bejárta a sajtót az új koncepció, amely a corvinusos identitást hivatott kifejezni. Utánajártam, mi állt a döntés hátterében, és ennek során Görög Mihály rektorhelyettes urat is megkérdeztem. A tavalyi évben a Corvinus a Magyar Képzőművészeti Egyetem…..
Kis Mirjam 2015.03.26 20:53:40
Nagyon úgy fest, hogy ha a Magyar Nemzeti Bank információi igazak, a Buda-Cash-botrány lehet a rendszerváltás utáni legnagyobb csalás. Egyes feltételezések szerint az elmúlt 15 évben akár 100 milliárd forinttal is megkárosíthatták ügyfeleiket, közvetlenül a DRB-bankcsoporton…..
Tudom, az állami egészségügyi ellátás sok más - gazdagabb, fejlettebb, szerencsésebb - országban is hagy kívánnivalókat maga után, hogy finoman fogalmazzak. Engem történetesen az itthoni helyzet sokkol, mivel itt kell biztosítanom idős szüleim…..
Hajnali 7-kor szálltam fel a napokban a BKV helyi járatára, hogy elkezdjem végre a nyaralásomat, amikor a buszon reggeli nyűglődéseim kellős közepette, jól megérdemelt morgolódásomban majdnem levitte a fejemet egy orbitális nagy baromság (tévhit) két idősebb hölgy előadásában.…..
Kis Mirjam 2015.01.07 15:31:09
@Bellagio: sajnos ez a legnagyobb igazság itt a hozzászólások között :(
Álljon meg egy pillanatra az olvasásban, és nézzen a kezére! Milyen helyzetben tartja a csuklóját, hogyan simul a tenyere az egérre? Ha ugyanebben a pozícióban van a kézfeje naponta akár nyolc-tíz órán keresztül is, ez bizony már súlyos mozgásszervi következményekhez vezethet! Nem feltétlenül kell…..
Van egy ország, ahol minden megtörténhet. Egy ország, ahol visszamenőleges törvényeket lehet hozni. Ahol az adózási törvényekkel a gazdagok járnak jól. Ahol az lehet gazdag, aki rokona, barátja, ismerőse az ország vezetőinek. Ahol az lehet vezető beosztásban, aki hűséges a…..
Lecsapott a Magyar Nemzeti Bank. Kevésbé ismert vállalkozásokat és egy, a tőkepiacon egyáltalán nem ismert magánszemélyt büntetett meg pármillió forintra. Wash trade-eltek, vagyis ugyanazok adták és vették valamelyik részvényt. Nézzük, hogy megy ez a gyakorlatban. Mi értelme…..