Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peter DrKohalmi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nívó Engem ne védjen meg a KDNP! 2014.11.01 13:12:21
Végre elmúlt a netadó, de máris jön a következő ökörség: a KDNP javaslata szerint vasárnap kötelezően zárva kellene tartani a kiskereskedelmi egységeknek (persze vannak kivételek, mint pl. dohánybolt, 400 négyzetméternél kisebb üzletek, stb.). A témával kapcsolatban sok érv…..
Peter DrKohalmi 2014.11.02 00:32:58
@Szakad Fsz: Így kell, betiltani mindenhol! ELMÜ, Gázművek, Távfűtés, mentők, tűzoltók, kórházak...csak néhányat a sok közül.
"Magyarország a portások (és házmesterek) országa." Aki ismeri a mondást, tudja mit jelent, aki nem, az is könnyen kitalálhatja. Nem akarva megsérteni senkit a mondás nagyjából annyit tesz, hogy kis hazánkban ha valaki csekély kompetenciával, szakértelemmel szűk határok között…..
Peter DrKohalmi 2014.10.23 13:01:12
A Bokros Lajos által vezetett Modern Magyarország Mozgalom támogatásával immár hét párt közös polgármester jelöltje Szaniszló Sándor, aki a legszélesebb társadalmi összefogás nevében találkozott a Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesületének tagságával. A polgármester jelölt a…..
Egy újabb városházi kirúgás történetét osztotta meg velünk egy volt XVIII. kerületi önkormányzati dolgozó. "Kérem ne írják meg a nevem, mert a hatalom emberei utánam fognak nyúlni ide is, ahol nagy nehezen munkát kaptam. Ötven fölött járok, mihez kezdek, jövedelem nélkül?"…..