Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Xenia Ulrich

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sztárban sztár tavalyi, első évada azért volt meglepően jó, mert egy olyan formátumból hozta ki a maximumot, amibe simán bele volt kódolva a bukás is. A beöltözős-átlényegülős énekes műsorok produkcióit egyik oldalról csak egy paraszthajszál választja el a karaoke-tól, a…..
Xenia Ulrich 2014.09.08 23:50:20
@thevoyager: Jó tudni, hogy a puszta tények leírása, hogy platina lemeze van és teltházas koncertjei már megszállott rajongásnak minősül. :-)
Xenia Ulrich 2014.09.08 23:41:48
@sixx: És aki ezt ezt a mondatot leírja felnőtt ember létére, mégis milyen "intelligenciáról" tesz tanúságot? " aki a te és a nálad szavakat nagybetűvel írja, annak nincs helye az emberiség között."
Köszönöm a válaszaidat, kiállítottad magadról a szegénységi bizonyítványt. Ilyen egy felnőtt, magát intelligensnek tartó,munkáját komolyan vevő blogger. :-)Gratulálok! :-)
Xenia Ulrich 2014.09.08 23:48:04
@sixx: A személyes névmások nagybetűvel való írása a tisztelet jele. (amit te nem ismersz, úgy tűnik):
Tessék, a magyarázat. Régimódi, de szabad használni. Szívesen. .

"Olvasói rovat - Személyes névmások Nagybetűvel
136

Régi téma, többször szóba került már itt is. A Te, Veled, Neked egyszerűen régimódi, de lehet (szabad, nem muszáj) - használni."
Úgy drukkoltam, hogy Van den Bosch Sydney fejére kerüljön a korona a Magyarország Szépe végén, és a mezőny messze legmenőbb nevű versenyzője vonuljon majd kalocsai mintás, pántlikás menyecskeruhában a Miss World vagy Miss Univerzum döntőjében, ahol persze soha nem fog nekünk…..