Regisztráció Blogot indítok
Adatok
50%Free

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy drukkoltam, hogy Van den Bosch Sydney fejére kerüljön a korona a Magyarország Szépe végén, és a mezőny messze legmenőbb nevű versenyzője vonuljon majd kalocsai mintás, pántlikás menyecskeruhában a Miss World vagy Miss Univerzum döntőjében, ahol persze soha nem fog nekünk…..
50%Free 2014.07.21 09:35:36
www.youtube.com/watch?v=5sPWKGYJ07o

Kulcsár Edina, aki egyébként szép,0:13-tól:
"- azért jelentkeztem erre a versenyre, mert nagyon szeretném megnyerni hogy úgy mondjam. (...) ez magamnak egy bizonyíték és a családom számára is, tehát...
- mit bizonyítasz?
- hát, igazából sok mindent tehát, főleg nem a szépség, hanem a belső értékeket, amit nekem a dédim és az anyukám mert ők neveltek fel ketten, tehát amit nekem adtak szeretet azt úgy érzem, hogy annyi szorult belém, hogy így meg kell az emberekkel osztanom hogy úgymondjam"

bárcsak lenne erőm a többit is begépelni, de kiégett az agyam
pedig csak ezután jön a java
50%Free 2014.07.21 14:06:07
egyébként ez a Rákosi Annamária, a tavalyi győztes, kifejezetten értelmesnek és intelligensnek tűnik. Viszont ő meg nem szép. De ez csak az én véleményem.
Ellenben folytatnám Kulcsár Edina tündöklésével (pihentem egy kicsit és komolyan, annyira nagyszerű ez a lány, hogy muszáj megosztanom, oda vagyok érte!)

"- amennyiben sikerülne jobb helyezést elérnem, akkor mindenféleképpen a hátrányosabb helyzetű gyerekeket, vagy állatokat, adott esetben ugye bármilyen hátrányosabb helyzetű embert támogatnék nagyon szívesen és ott segítenék, ahol tudnék.

- hogyan?

- mondjuk, a páromnak már mondtam, hogy akik így rászorulnának, mondjuk tegyük fel, hogy megyek sokszor autóval és és olyan embereket látok, akik tényleg látom, hogy nem alkoholisták mondjuk, hanem hanem valamilyen körülménynél fogva utcára kerültek és azokat annyira sajnálom, hogy szívem szerint hogyha tehetném megfognám őket, hazavinném, felöltöztetném, megmosdatnám és segítenék nekik munkát keresni mondjuk."

"- el tudod mondani, hogy miért neked kellene megnyerni ezt a versenyt?

- igazából pár szót tudok mondani, csak most ez így nyilván majd a nézők, vagy akik ezt visszanézik ellenszenveskedést(sic!) is kiválthat, én tényleg egy jó embernek tartom magamat"

" - már nem tanulok, érettségivel fejeztem be, mert őő úgy gondoltam megmondom őszintén, tehát nagyon rossz ellenpélda volt nekem az amikor a tanárok aa tehát a több diplomás tanárok külföldre mentek Londonba takarítani ugye hogy megtudjanak élni, tehát én mondtam, hogy én ezért nem szeretnék őőő semmilyen felsőbb oktatáson részt venni, hogy aztán 4-5 év múlva csak a falra kiakasszam a diplomámat és utána ugyanúgy mindent csinálhatok mindent tovább, úgyhogy én modellkedni kezdtem"

A többiek sem semmik egyébként, de úgy tűnik a hvg-s srácok nagyon jól ráéreztek valamire:D
és mielőtt még valaki azzal jönne h ez SZÉPSÉGverseny, oké, csak ha jól tudom a jelentkezés feltétele egy nyelv középfokú ismerete volt plusz mégiscsak kamera elé ültetik őket, és kérdeznek tőlük