Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szeréna Molnárné

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem a netadó, nem a választási törvény átírása, nem a nagy vihart kavaró rendeletek, változtatások és botrányok. Három olyan pillanat volt az utóbbi öt év során, amikor elakadt a lélegzetem, és félni kezdtem attól, amit az országomban a választók többségének akaratát…..
Sándor zugivó volt. Mindenki, aki ismerte, ezt mondta róla, feleségét, Orsolyát is beleértve. Azzal is kezdte mondandóját, hogy „Sándor vagyok, zugivó”. Majd csendben hozzátette: „de nem alkoholista. Azt csak a feleségem állítja rólam.” A zugivás amolyan stigmaként ült…..
Néhány nap különbséggel hárman is elhagyták az alapítók közül Fodor Gábor Magyar Liberális Pártját. Az Egyenlítő több egymástól független forrása szerint Popper Gábor azért hagyta ott Fodorékat, mert a pártelnök nem tudta igazolni, hogy nem a Fidesz pénzelte a párt őszi…..
Szeréna Molnárné 2014.12.07 13:29:37
2014 szeptemberében az Indafotóval közösen kiírt Generációk együtt családi fotópályázatra olyan képeket vártunk, melyekben érezhető a létrehozás folyamata is, nem csak a véletlenül megörökített pillanat. A pályázat tematikájához kapcsolódva bejegyzésünkbe olyan fotókat válogattunk, melyeken híres…..
Szeréna Molnárné 2014.09.11 23:00:19