Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mosott gyümölcslé

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zokogott Várkonyi Andrea, mikor kiderült, hogy Marsi Anikó jön a helyére a Tények című hírműsor vezetésére, ami az utóbbi években azért már nem annyira volt hírműsornak tekinthető. Várkonyi állítólag a büfében sírta el magát, legalábbis a Blikk szerint. Állítólag azon akadt ki, hogy nem közölték…..
Bezony, az utolsó webizódban látjuk, amint Nick nézegeti kicsit értetlenkedve a furán leszálló gépet, aminek fedélzetéről valaki megmenekül majd, és a jövő hétfő induló második Fear-évadban állandó szereplő lesz. Az évadnyitó egyébként kurvajó lett, komolyan, lsz kritika is.  ..
Egy szögesdróttal betekert baseballütő, egy bőrdzseki és egy hát hátulról: Negan bemutatkozik a The Walking Dead évadfinálájában, aminek előzetesét a belga Fox tette ki. ..
A sorozat showrunnerje, azaz a napi működésért felelős producer, Dave Erickson (a Sons of Anarchy egyik producere és írója volt) a Hollywood Reporternek mesélt a The Walking Dead mellé, kísérősorozatnak érkező új zombis kalandról, a legfontosabb dolgokat kiszedtem…..
mosott gyümölcslé 2015.05.19 18:26:24
@Asszem: "a járvány eredetéről, a hogyanról ez a sorozat sem beszél majd"
Talán el kéne olvasni azt a sok szöveget.
mosott gyümölcslé 2015.05.19 18:30:10
@Asszem: "a járvány eredetéről, a hogyanról ez a sorozat sem beszél majd" Talán el kéne olvasni azt a sok szöveget ;)
mosott gyümölcslé 2015.05.19 18:31:33
15 év után egy kétórás filmmel tesznek pontot a CSI: A helyszínelők sorozat végére. A döntést a CBS egyik elnöke, Nina Tassler jelentette be, a sorozat szereplőivel, William Petersonnal és Marg Helgenbergerrel együtt, akik azt is közölték, szerepelni fognak majd a lezáró filmben…..
mosott gyümölcslé 2015.05.14 17:48:49
A Fox Newst elfogulatlansággal és pártatlansággal eddig sem lehetett vádolni, de nem is baj, az amerikai piacon is megvannak a párttévék, az övék a republikánusok szekerét tolja, nincs ezzel semmi baj. Akit nem érdekel, nézi a CNN-t. Az viszont még a legendásan bigott és…..
Az AMC egyik legnagyobb sikerének nálunk elég mostoha sors jutott: a sorozat kapott egy rettenetes magyar címet (Totál szívás), az RTL Klub pedig a tartalom miatt nem vetíthette le normális időben - a késő esti sávban viszont nem tudott olyan nagy közönséget bevonzani, amit…..
mosott gyümölcslé 2015.05.07 15:28:09
@Terézágyú: Attól, hogy nem lehet jól lefordítani szó szerint, még nem kéne ilyen ordenáré fos módon megtenni. A Totál szívás egy bohókás cím, a sorozat meg rohadtul nem az.
Van egy fazon, aki inforgrafikákban szedi össze a The Walking Dead mindenféle aspektusát, leginkább a gyilkolászásokat, és aki akar, levonhat belőlük mindenféle konzekvenciát, például abból, hogy embert a Kormányzó (33) ölt a legtöbbet, de nem sokkal lemaradva ott áll mögötte…..
mosott gyümölcslé 2015.04.02 23:56:46
Hűha, kissé lemaradtunk és igazából most egy búcsú hogyvolttal készültem, csak hogy mindenki up-to-date legyen. Egy időre elköszönök, hamarosan újabb taggal bővül a család, úgyhogy egy darabig biztosan ellepik majd a pelusok és büfikendők a számítógépemet. Köszönöm az…..
Azt se tudom hol és hogy fogjak neki… Előre szólok, hogy ez is egy –kommentelő által frappánsan kitalált – bevásárló lista hogyvolt lesz, mert leginkább csak így lehet átadni azt az ívet, és azt a durva katarzist, amivel a mostani epizód a jól kiéheztetett The Walking…..
mosott gyümölcslé 2015.03.28 14:21:44
@Masamune: Ne legyenek illúzióid, a 90 perces azt jelenti, hogy az AMC-n elkezdődik este 8-kor, és fél tízig tart. Reklámokat levonva jó, ha egy óra lesz abból a 90 percből.
Nyolc év kihagyás után írták vissza a karakterét a sorozatba, derül ki a Blikk mai cikkéből, és igaz, hogy párszor beugrott, ha hívták de huzamosabb ideig nem maradt a karaktere képernyőn. Na, ez megváltozik, ismét állandó szereplő lesz. ..
mosott gyümölcslé 2015.03.27 20:25:34
Különös történet a Cyanogené: egyszemélyes szabadidős hekkerprojektből lett globális, közösségi hekkerprojektté, majd váratlanul milliárd dolláros szilícium-völgyi startuppá (ez nem költői túlzás: a cég értékét jelenleg egymilliárd USD-re becsülik). Ezzel persze…..
Fehér Fény Ne menjetek Oda! 2015.02.19 07:44:00
Elgondolkoztatok már azon, hogy miért építenek bevásárló központokat? Ezek az épületek nagyon drágák! Valaki valyon azért ad ki sok pénzt, hogy mindenki sokat tudjon vásárolni? Csak nekem bűzlik ezek a dolog? A sok lémpa meg fények meg a zene meg a  "biztonsági őrök"? Mind…..
mosott gyümölcslé 2015.03.16 08:44:02
Fehér Fény Amit tudni akarunk 2015.02.23 08:56:00
Követelem a válaszokat mindenki nevében, kérem, hogy ha itt látja az illetékes hatóság embere, válaszolja meg! Miért vannak vírusok a védőoltásban? Miért van MÉRGEZŐ higany a védőoltásban? Miért nincs mindenre védőoltás, hogyha tényleg "használ"? Ha a védoltás…..
mosott gyümölcslé 2015.03.16 08:41:29
@Athon Idrakys: megsértődsz, ha azt mondom, hogy egy ostoba kretén fasz vagy?
Biztos mindenki hallott már erről a könyvről .Ez nem annyira káros, mint a szürke 50 árnyalata, mert ebben nincsenek démoni energiák, csak egvezető hatású. NEm véletlen, hogy az írója, JR Rovling a leggazdagabb amerikai nő a világon. A könyv megrendelésre készült és azért,…..
mosott gyümölcslé 2015.03.16 08:39:53
ORVlövész ORVhalász ORVadász ORVgyilkos ORVos ...és akkor nem azt mondju,ami az iskolapadban volt a tanárnénitől.....
Sajnos hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy az M1 Ma reggel c. műsora néha egészen elképesztő jeleneteket produkál, de szerencsére a Csokosluli Tumblr nálunk figyelmesebb volt. A ma reggeli adásban a meteorológus két cuki állatos olvasói fotót mutatott meg, az egyiken egy madár, a…..
És ez nagyon jó terv! Tényleg! Szkeptikus voltam a Csajok harmadik évadjának a végén: hogyan lehet ezt a sorozatot folytatni? A nagyszerű első évad után a második-harmadik kicsit eltévedt az erdőben, és közben már ötödik évadra is meghosszabbították Lena Dunham HBO sorozatát,…..
mosott gyümölcslé 2015.01.12 19:13:11
Ne tessék rosszra gondolni. ..
mosott gyümölcslé 2014.10.28 11:37:38