Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Horváth István

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2014.12.07 08:51:48
Z-ke Átíratás után egyből szervizbe mentünk, első körben a BMW-hez, melyet azóta is nagy ívben elkerülünk, mivel egy vétel utáni, alap átvizsgálásra is sikeresen kikalkuláltak egy 50 ezer forintos árat. Malac Passat 0km-rel. Csak szeretni lehet Az autót ajándékba…..
Amióta vezetek, mindig is motoszkált a fejemben a gondolat, hogy taxizni kéne. Szeretek vezetni, ismerem a várost, bírom a budapesti éjszaka hangulatát. Ha belegondolok, taxiztam is eleget, hoztam-vittem a rokonokat a reptérről, sofőrködtem a buliból hazafelé nem egyszer, százszor.…..
Horváth István 2014.11.19 17:56:39
@Laci1982: Ugyan már. Magyarországon egy dolgozó embernek...ne adj Isten családosnak,vagy vállalkozónak hol van arra ideje,energiája,hogy a kis szabadidejében koptassa a kocsiját,szopjon a forgalomban,vad idegeneket furikázzon,hallgassa a nyűgjeiket 1-2ezer forintért.
Horváth István 2014.11.19 18:51:53
@uarempty: A "Hurrá optimizmus" a közös benne. Az emberekben akik zabálják,beleugranak és nem számolnak utána.
Még hetekkel ezelőtt jártam látogatóban volt kollégáinknál, a mostanság kajában (is) utazó Péter Annánál és Zirig Árpádnál. Ők éppen kakaós mogyorókrém-tesztet csináltak, én is végigkóstoltam a felhozatalt, de engem nem a szakmai érdeklődés, hanem az ebéd utáni…..
Ember és gép tökéletes szimbiózisát emlegetni mára talán kicsit elcsépeltnek hat. Látjuk a versenyzőket, akik a végletekig gyorsított mozdulatokkal terelik az autót homokon, aszfalton, és ki tudja még merre. Csodáljuk őket, főleg azért, mert annyira könnyednek hat az egész,…..
Belsőség Így parádéztok ti 2014.10.23 08:40:58
Fejetlen csirkeként rohangálunk. Fel és alá. Fotózunk balra-jobbra. Néha videózunk is. Ezzel csak annyi a baj, hogy lemaradunk arról, amit fotózunk. Pedig igazából nem is kéne, hisz olyan jó tartalmat gyárt a kedves olvasó is. Kár lenne, ha elveszne a facebook esemény…..
Horváth István 2014.10.26 13:21:25
@Mumia: Rég nem menő ez már.
A lassítgatós-gyorsítgatós már a 15évvel ezelőtti Vénusz-Kockahas klipben is van.
www.youtube.com/watch?v=7QA9NYkFw-A
Nem működik jól a gépezet, de a pénzt viszi, ellenben az utakon rengeteg a rom évtizedes slickeken és pocsék állapotban. Az Égéstér 135. adásának kommentposztja. Direklink a letöltéshez...
Horváth István 2014.09.04 20:56:16
@ne most (CX):
Így van. Nagyságrendekkel jobban tapad egy pár éves 2mm-esre koptatott gumi mint egy új 8mm-1centis mintákon billegő abroncs amíg száraz az út.
Kivételesen csapadékos volt a nyár,de jellemzően sokkal több a száraz út mint a vizes tavasztól őszig amíg a nyáriak szezonja tart.
A helyzet valós, nyilatkozni viszont mégsem szeret senki. Miért is? Mai közélet-cikkünk kommentposztja...
Horváth István 2014.07.31 09:49:51
@Emmanuel Goldstein: Abszolút egyetértek.
Egy rokonom vett egy bicajt 250ezerért.Duplán tömített csapágyak minden megerősítve.
De ha már egy felhő van az égen az apja régi Csepelével jár nehogy víz érje,piszkoslegyen.
Ha megy a strandra egy ismerőse udvarába rakja be és 1km-t gyalogol inkább,nehogy a strand tárolójában megkarcolják.
Az Index nemrégiben írta meg, micsoda riasztó látogatottságot ért el a Magyar- és az előtte megtartott Német Nagydíj. Pedig egyik sem volt rossz, de azért ne dugjuk homokba a fejünket, pláne annak tükrében sem, hogy a Német Nagydíj idején megtartott kamionverseny-hétvégére…..
Horváth István 2014.07.31 09:22:48
@komikus: Palikot 2010-ben leváltották a Hungaroring vezérigazgatói posztjáról. Megsértődött és Ausztráliáig szaladt a családjával. Nekem nem hiányzik.
Mire ezeket a sorokat olvassák, mi már feltehetőleg az M7-esen vánszorgunk olyan bő nyolcvanas tempóban Trieszt felé a 49 éves Autobianchival, hátunk mögött a tableten filmbe bambuló két gyerekkel, az ő hátuk mögött azzal a szerény cókmókkal, amit egyáltalán vihetünk…..