Regisztráció Blogot indítok
Adatok
faxniska

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Sperma eladó 2008.04.11 06:43:00
Spermát vegyenek! Már esküszünk meg sem lepődtünk. A fickó neten árulja a spermáját. Persze nem valami informatív az oldal, valamiért csak a bevett folyadékokat tartja fontosnak megemlíteni, ami alapján egy örökké pattogó kopasz kis geci gyermekre lehet számítani. Hm, nem…..
AlmásBide A nyolcadik 2008.04.08 15:06:00
Budapesten nem szeretik a cigányokat. A politikai döntéshozók, az ingatlanfejlesztők és a polgármesterek.Nagyon nem korrekt, de  igaz, hogy a  VIII. kerület a köznyelvben a romákkal zsúfolt, sötét, lepra, kurva negyed. Még.Mert Józsefvárosban a kerületfejlesztés és…..
Kedves nőismerősünk megkapta a hét szpemjét: (Nagyban itt élvezhető.) Az ellenállhatatlan fogalmazásmód lehengerlő stílussal keveredik. Ha nem lennénk ilyen kis görbedt hátú, pattanános képű, gátlásos, bithergelő posztolódroidok, azonnal megpróbálnánk bejutni ebbe a vonzó…..
Medgyessy Péter kérelmezi a másfél millió forintos álomnyugdíjat. Feltétele, hogy a volt miniszterelnök elérje a nyugdíjkorhatárt, és ne legyen más jövedelme. "Medgyessy Péter viszont azt mondta, ő kérelmezi a nyugdíjat. Bár utazó nagykövetként nem kap pénzt, cégében…..
addict Teszteld a szájszagodat! 2008.03.31 09:06:00
A szájszag nem egyszerű probléma. A gond ugye ott kezdődik, hogy akinek szájszaga van, az többnyire nem érzi a magáét. Gondtalanul jár kel, és közben nem is sejti, hogy a többieknek nem azért húzódik fintorra az arca, mert szögbe léptek, hanem mert egy újabb dózist kaptak a…..
 A Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége eltörölné az önkormányzati képviselők tiszteletdíját, csak a költségeiket térítenék meg. Jelentősen csökkentenék a városi képviselőtestületek és a megyei közgyűlések létszámát. (Ugyanezt a rendszert javasolják…..
A mai Bors hatodik oldalán találtuk az alábbi döbbenetes, drámai, lélegzetelállító, vérfagyasztó, horrorisztikus történetet a fiatal modellről, nem túlzunk, szinte nyárfalevélként reszketett a kezünk közt az újság, miközben fél szemmel faltuk a sztorit (a másik szemünket…..
faxniska 2008.03.12 23:34:27
To: Winkler Róbert Cc: olvasok@totalcar.hu Subject: mi ez a dög? Hello Fõnök! ma(hétfõ) reggel 7 15 és késõbb 10 órakor egy monstrumot láttam végig menni a BUdafoki úton. Hatalmas hangja volt és undorító füstöt húzott. van róla képem is csak nem tutdom hogy küldjem el…..
Sárga Ház Ne beszélj hülyéket! 2008.03.12 18:32:26
Olvasom, hogy megszűnik az Országos Addiktológiai Intézet, de no para, aki él és mozog és be van állva, mint a gerely, az az eddigi ambulanciák helyett mehet mind az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézethez! Akik nagyon király gyerekek, igaz, ennek ellenére azért a szakmai…..
Ez valami hihetetlen! Minimum könnyesre röhögés és asztalcsapkodás a jutalmunk ha megtekintjük ezt a kis videót. És még azt mondják az atlétika unalmas! ..
Nőnapi első posztunkban a női önbizalmat erősítjük: Hugóval 20 nap után összejött a randi, ami egy 66 ezer HUF-os vacsora volt! Egyben rámutatunk arra, hogy hol van Aruba szigete. Itt. Még a legendás Koktél című Tom Cruise-filmben énekelte a Beach Boys, hogy Aruba, Jamaica ooo I…..
Olvasgatok a masszázsfajtákról, télleg kapható minden, nem csak mi szerszámnak ingere, hanem még azon felül is. Ógörög masszázs, harmóniamasszázs, pszichedelikus élménymasszázs, argentin masszázs, japán masszázs, meridiánmasszázs, menedzsermasszázs - ki tudja vajon, hogy…..
Megakadt a szemem a Reggeli című műsor egyik videóján, amiben Kiszel Tündével készítenek interjút. A meghívás azzal kapcsolatos volt, hogy egy magazin listát készített a legkedveltebb és legutáltabb média sztárokról, és gondolom nem kell elmondanom, hogy Kiszel Tünde melyiken…..
Tegnap délután Ferrarit mutogattunk, azt találgatva, hogy hogy is állt fel a járdára, meg hogy jön le onnan. Mai delikvensünknek, akit István köpött be nekünk, ilyesfajta problémája nem volt, ellenben sikerült neki egy erőteljesen halmozott taplóságot véghezvinnie. Látom lelki…..
Egyszer próbált viccelni a MÁV, a koszban tartott kuncsaftsereg rögtön az orrára koppintott. Ezeknek sajnos semmi se jó, ha komolykodnak nekik bikkfanyelven az a baj, ha "Fizető utasoknak fenntartott kocsi" matricával meg szuperhősökkel próbálják mosolyogtatni, akkor az. (Aki…..
Appleblog Ki a legsznobabb? 2008.02.18 16:39:00
At&ee javaslatára versenyt hirdetek, aztán lehet, hogy nem lesz belőle semmi. Mindenesetre egy felmérés szerint mi, Mac-júzerek sznobok és arrogánsak vagyunk. Ki mit tud felmutatni? Nem veszel fel cipőt negyvenezer alatt? Undorral tolsz el magadtól minden kütyüt, amin nincs alma?…..
addict Kukába dobott csecsemők 2008.02.15 14:10:00
Hogy lehet a leghatásosabban felhívni az emberek figyelmét arra a szörnyű gyakorlatra, hogy anyák úgy szabadulnak meg nem kívánt gyerekeiktől, hogy egész egyszerűen a kukába hajítják őket? Tegyünk "Baby On Board" feliratú matricákat magukra a kukákra, ahol az üzenet a…..
Meglepődtem, amikor a címben olvasható vallomással találkoztam a subjectben. Mert mi közöm ehhez, gondoltam én, de a Dr.Szakítóként hosszabb ellőadást kellene most prezentálnom a nuniszőr mint szakítóok témájáról. Hihetetlen számomra, hogy milyen mélységeket érünk el a szakítóblogon, milyen rejtett,…..
  Ezért nem. Valamint azért mert a város állítólag nem versenypálya. Hiába van szalagkorlát, és aszfaltos út, mégsem biztonságos, nincs mentő száz méterenként és nem áll készen komplett stáb a baj esetére. Az utcai autókban nincs bukócső, vezetőik nem viselnek…..
Bruhaha, szerencsétlen BKV olyat művelt, amihez hasonlót hibát a magyar nyomtatott reklámtermék-történetben a ma már teljesen elfelejtett Palotás "Propellernyakkendő" János vállalkozó követett el. Az őt ábrázoló óriásplakáton ugyanis retkes volt a körme. A 2008-as…..