Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PuPu

18 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Keep you in the darkYou know they all pretendKeep you in the darkAnd so it all beganSend in your skeletonsSing as their bones come marching in...againThey need you buried deepThe secrets that you keep are at the readyAre you ready?I'm finished making senseDone pleading ignoranceThat…..
A kezdet Mari egy napja 2008.02.26 16:11:00
Ősz van. A villamos már sárgul. Mari vidáman, ugrálva próbálja elérni a leszállást jelző gombot. Gyönyörű lány. A napba lehet nézni, a kvarclámpába nem. Szép, hosszú, vállig érő füle belelóg a szemébe. Megáll a busz. Mari leszáll. A vezető kinyitja az ajtót. Éppen most…..
PuPu 2008.02.28 21:05:22
Mindennapjaim Jelszó:UTÁL! 2008.02.27 21:10:00
Helló emberek!Klubbot alapítottam! A neve:UtálKlub!:D:D Bárki csatlakozhat, aki minimum egy embert küldene Lucier szájába a Pokolba. Nem bátorítok senkit mert ez a klub nem egy móka és kacgás klub. Bár honnan nézük. Az poén amikor az ember felsorolja a válogatott kínzási módokat…..
Mindennapjaim What is Love? 2008.02.25 19:48:00
Azt hiszem, hogy sokaknak okozott már fejtörést a dolog - szószerint:D de azért én idáig nem megyek el:D - Nekem már meg van a véleményem. A szerelem egy szubjektív túlértékelt giccses érzés amit csak az udvari bolondok értenek meg és érzelmileg nagyon kifinomult emberek tudnak…..
Mindennapjaim Új barátok 2008.02.22 19:05:27
Hello, Embrőckék!Először is, Brigi! Ha netalátán ide tévednél akor nagyon jó utazt kivánok neked, és érezd magad nagyon jól Portugáliában!:D Másodszor Marci legközelebb is szívesen segítünk Neked!:DSzerdán egészségnap volt a suliban. Az első 3 óra volt megtartva utána pedig…..
Mindennapjaim Nothing Special.... 2008.02.19 19:15:00
Hello, Emberek!Emlékeztek arra az emberre akiről írtam, hogy leszólított a villamoson? Most nagyon gyorsan váltjuk a leveleket egymásközt:D:D Örülök neki ert valamiféle sikerélményként élem meg:d Bár lehet, hogy egy agy hülyeség az egész.... Ki tudja? Talán Isten... De ki az…..
Mindennapjaim Ihlettelenség... 2008.02.18 19:02:00
Hello, Emberek!Bocsi, hogy eddig nem írtam de annyira nincsen mostanában ötletem... Csak zajlik minden a maga medrében. Pénteken Marica nem adta nekem ide azt a igyót amit el kellet volna hoznom Mostnak. Ezért be kellet érte menem szombaton:/ Ami addig rossz volt amíg otthon el kellet…..
From patience and from painThe one who never ends will gain.The lovely notes from score to scoreBecome the sound of the general score?I'm tired of being wastedI'm so sick of being tired.Yeah, but sure that love existedLong before the first word was pronounced.From patience and from painThe one who…..
Mindennapjaim Össznép 2008.02.12 20:39:00
Tiszta jó volt a szombati nap. Anitáéknál voltunk olyan házibuli féleségen szűk baráti körrel:) Megünepeltük a szülinapját utólagosan is:) Vetünk neki Bogival egy szép nyakláncot és fülbevalót. Én értem oda leghamarabb. István jött ki elém a Kosztolányira. Árpi meg Bogi…..
Mindennapjaim A vita 2008.02.05 10:50:00
Na emberek...Tegap összevsztem a Mostival és most 3 napig eltiltásban vagyok a géptől ekkora mázlit!:/ peig csak fél órával votam tovább se szó se beszéd berontott és azt mondta h túl hangosan nyomkodom a billentyűket és anyut is meg őt is nagyon zavarja és hogy…..
Ma semmi sem történt, igazábol. Csak az egyik mostmár biztos, hogy barátomnak gyógyítotam meg asszem a lelke egyik felét:) Olyan kis butus azt hitte, hogy már nem is foglalkozunk vele, Bubu,  és lehet, hogy egy  kicsit igaza van mertt tényleg elhanyagoltuk...:S De …..
Mindennapjaim Végkifejlet 2008.02.03 19:09:12
Képzeljünk el egy fnrontális balesetben lábra lebéult embert. Mankók nélkül. Pedig egy béna embernek kellenek a mankók, kivéve a rehbilitáltnak. Annak aki nem csinálta végig a rehabilitációt annak szüksége lenne rá, de az oktató kihúzta. De ez már nem fontos a lényeg, hogy a…..
Már régen nem írtam... De nem is nagyon történt semmi izgalmas csak az utóbbi 2 napban. Azt most gyorsan lefirkantom ha senkinek nicsen ellenvetése:D Vagy ha valakinek mégis az ne olvassa tovább...Pénteken volt huginak a Farsangja... Ez is egy csodanap volt.  Úgy volt , hogy jön ,…..
Mindennapjaim Épülés1 2008.01.25 20:00:00
Tegnap nem voltam suliban... bizonyos okokból kifolyólag. Most is annyira furán érzem magamat... Tegnap sem csináltam sok mindent. Tébláboltam a lakásban, beraktam egy mosást, viszont egyésznep szédelegtem, mint egy beszívott csirke. A hátam is begörcsölt, alig tudtam lábra állni…..
Mindennapjaim BuBunak 2008.01.23 20:04:00
Bubu... Én nem tudok verseket írni, hát ezért olyan kifejező dalokat keresek amiket imádok itt a mai napi... Nekd mert azt hiszem egy cipőben járunk... És ha nem tudom hogyan de Ottó betévedne ide, akor ajánlom Neki, hogy olvassa el!Ha adunk magunknak, néha esélyt is kapunk, ha úgy…..
Mindennapjaim Lelkiállapot 2008.01.22 16:31:00
Még néhány óra, és érkezik a sötét Még néhány óra, és érkezik a hidegDühöngő dáridó tapossa lelkemetNyomurult Valóság mi lesz mostan VeledKis pici paplanom hóból lesz télire Párnám is lesz, - tömök illúziót bele Hóhér barátaim ácsolnak ágyacskátS én fekszem majd…..
Mindennapjaim Kényszerpihenő 2008.01.19 16:35:00
Már négy napja nem tudok mit írni. A doki kiírt tápénzre. Ami addig poén amíg nem kell lenyelned azt a hatalmas tabletát amit kiváltotál a patikában... Szerdán chat.hu-n dumálgatam ami szerintem nem a legjobb elfoglaltság de nagyon fiatal és befolyásolható voltam mikor oda…..
Mindennapjaim ... 2008.01.15 20:29:00
Hát igen... Az előző két nap igen érdekes volt, minden esetre...Tegnap reggel már roszul kezdődöt..., mivel volt 15 percem hogy elkészüljek mivel, lusti voltam felkelni idően:) Bár az az igazság hogy nem is igazán kellek fel akor mikor anya megpróbál időben felkelteni, lehet hogy…..
Mindennapjaim :) 2008.01.13 20:05:00
Fúúúúúúú!!!!!! Végre rászántam magamat, hogy írjak ilyet... Valamilyen módon egyébként teljesen tuti érzés megosztani másokkal az éltem egy részét... (Mert hát azért az ember nem teszmindent pubikussá:D)A mai nap eléggé punnyadós volt... Nem igazán csináltam sok…..