Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hamham

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szulfur régi ismerősünk, most Q-rious találkozott vele: Újabb gyöngyszem a kémia szertárból :) Az előbb (ápr. 2. 22:14) hallottam a Zone Reality-n, hogy a lábnyomot szulfurral öntötték ki. A fordító biztosan nem szokott keresztrejvényt fejteni, és ezért nem tudja, hogy az a…..
Idén talán még nem is beszéltünk gasztronómiáról, pedig mindig érdemes vele foglalkozni. Most a Süddeutsche Zeitung által összeszedett klasszikus konyhai tévhiteket adom közre a saját megjegyzéseimmel.A modernség és az egészséges életmód kedvelői már bő egy évtizede…..
Nem warezolni akarunk, mert nem az a dolgunk, csak megemlítjük, hogy ha valaki nagyon türelmetlen, akkor közepes, screener minőségben már elérhető a 24 hetedik évadának első négy órája. Nem mondjuk meg honnan lehet letölteni, tessék kreatívnak lenni, vagy megvárni a holnap…..
MÁV-figyelő Vasutas! Gondolkodj! 2009.01.09 11:04:00
A privatizáció fogalma Az állami vagy közösségi tulajdonban (szövetkezeti) lévő javak magánszemélyeknek, vagy gazdasági társaságoknak történő, teljes vagy részleges értékesítése, amelynek bevétele az államot, illetve az állam által kijelölt szervezetet illeti. Menetét…..
Nem az én hibám, hogy megint maratonozgatunk, de seth_greven parádés válogatása engem már akkor elszórakoztatott, amikor egy másik helyen olvastam, annak ellenére, hogy sajnos a 24-ből egy kockát sem láttam (még). Az ötödik szezon DVD-változatáról van szó, nem fansub, hanem…..
Akkor is folytatják a vasutasok a sztrájkot, ha teljesítik követeléseiket - mondja Gaskó anyád István. Merthogy szolidárisak a reptéri alkalmazottakkal. Aztán majd a pedagógusokkal meg a közszolgákkal. Teljesen mindegy, csak dolgozni ne kelljen, csak címlapon legyenek.A családban…..
Régi tervünk volt, hogy részletesen bemutassuk, milyen biciklivel járnak a Kerékagy újságírói, melyik megoldást, szerkezetet és matricát miért választották. Tervünket addig halogattuk, míg jelen poszt szerzőjének kerékpárját egy szombat este el nem lopták.Tervünket nem adtuk…..
Lecsengőben van már a bulvár újságírás keltette ellenérzés hullám. Megtanultunk nem oda nézni, nem foglalkozni vele. Aki akarja olvassa, aki akarja az nem. Ez így is van rendjén. Vannak dolgok azonban,amiket még mindig nem tudunk elintézni egy vállrándítással, hiszen kihathatnak a…..
Büszkék vagyunk arra, hogy az amúgy ugyanolyan vicces, úgynevezett "neten küldözgetett" képek helyett most egy eredeti műalkotást tehetünk közzé. Percekkel ezelőtt született, 4,5 méterrel a jobb vállam mögött, hol máshol, mint az Index tech rovatában, balage…..
hamham 2008.06.05 16:04:09
Subba A hét képe: kakiló fiú 2008.02.25 12:29:00
Ez olyan eki, hogy beszarsz! Már múlt héten riogattak bennünket azzal a történettel, hogy az egyik bulin valaki a folyosón nekiállt szarni.  Mivel az ilyesmit úgyis csak akkor hiszi el mindenki ha a saját szemével látja, gondoltuk jobb ha képpel illusztráljuk.…..
Az alábbi cikkről jutott eszembe, hogy összegyűjtsem azokat az embereket, akik tiszteletet parancsoló vehemenciával, de annál kevesebb fogalommal szállnak be a drogok elleni küzdelembe. Ők azok, akiknek mindenről ugyanaz jut az eszükbe, akik a "jó oldalon állóknak" is inkább…..
Újra egy kedves jegyvizsgáló kerülhetett fel a tapló vasutasok dicsóségtáblájára.... Azonnali hatállyal elbocsátani, munkavégzés helyét beszántani, sóval felhinteni! Hello!   A következő kis történet tegnap történt velem a 17.05.-ös Vác-Érsekújvár felé tartó…..
Kicsit lassan őrölnek az utóbbi időben itt a Subba szerkesztőségében a malmok, így csak most került kezünkbe a Blikk szilveszteri száma, abban is az Edvin Martonról összehordott píárcikk. Ami az utolsó csepp volt a pohárban. Amitől rángatózó arcideggel nyúltunk a láncfűrész…..
hamham 2008.01.07 04:02:58
Ezt nézzétek meg: www.sexdollrental.com/intro.htm

Figyeltjétek a Limo Lounge menüpontnál, hová el nem egy Hungarikumunk :)
Az a helyzet, hogy megpróbálhatjuk ezerszer és mindig másképp elmagyarázni, de az internetnek egyetlen egy alapszabálya van. Nagyon gondold végig, hogy mit engedsz ki magadról a világhálóra, mert egyszer mindent megtalál valaki, és aztán lehetetlen lesz kitörölni a szégyent a…..
Subba Unatkozol? - Dobj kosárra! 2007.01.31 17:09:00
Le vagyunk nyűgözve, ez annyira jó. A népszerű irodai szemeteskosárra célzás és a még népszerűbb irodai kattintgatás tökéletes egységbe forrasztva. Sajnos az idegesítő zenét nem lehet leállítani, de így is kiváló szórakozás...
Subba Az utolsó magyar partifotó 2007.01.31 14:52:59
El tudjátok azt képzelni, kedves olvasók, hogy létezhet egy olyan magyar partifotó, ami még a Subbánál is kiveri a biztosítékot? Mi egészen máig biztosak voltunk abban, hogy ilyen egyszerűen nem létezhet. Erre tessék, itt van ez, amitől nem csak elsírtuk magunkat, hanem konkrétan…..
hamham 2007.01.31 15:46:15
Az isten sem fogja a Subbáról lemosni, hogy a No, Thanx együttes menedzsmentje megvette kilóra, most mégis megint velük foglalkozunk. Magyarországon meglepő ravaszsággal a videóklipjük máris fent van a Youtube-on, és bár mi eddig azt hittük, hogy a Hooligans együttesnél kevésbé…..
hamham 2007.01.31 13:42:36
Egy érdekes, a bűnrészesség határait feszegető ügyet tesz közzé a Zugügyvéd. Egy személyi eladása tényleg ostobaság, de két év letöltendő szabadságvesztést talán egy kicsit sok érte. Az ügyvéd kolléga cellabikás viccét meg kommentálják mások. Tisztelt Zugügyvéd!…..
Örömmel látjuk, hogy lassan az újdonságokba ritkán fejest ugró keresztény közösség is felfedezte magának az internetben rejlő lehetőségeket. Természetesen nem az idősödő plébánosok generálnak tömegesen MySpace-oldalakat, hanem a keresztény fiatalok, ez a tábortűz körül…..
Subba Gecimédia - Mónika őszinte 2007.01.22 14:57:00
Szép azzal szembesülni, hogy még a hülyéknek a tévében is van emberi oldala. Sőt, még Erdélyi Mónikának is. Ahogy levetkőzi azt az elviselhetetlen, álszent arcát, és ahogy konkrétan más hangon is kezd el beszélni, amint kiesik a szerepből, komolyan mondjuk, majdnem megszerettük.…..
Subba Az év címe 2006.12.29 19:18:00
Majdnem 365 napot kellett rá várni, de megérte. Az aktuális Best címlapjáról: FÉRFIVÁ ÉRETT DING-DONG BANDI Érdemes az egész cikket is elolvasni, majdnem ugyanilyen jó végig...