Regisztráció Blogot indítok
Adatok
asboth6

62 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogyan rajtol el egy Formula 1-es autó, és miért tudta állva hagyni Vettel mindkét Mercedest ennyire simán ? 2015-ben a Formula 1-es rajtok az év elején borzasztóan egyszerűek voltak. A mérnök megmondta, mit, hova kell állítani, és már jöhettek is a piros lápák. Ezen már a tavalyi év folyamán…..
Mercedes egy-kettő, Alonso hatalmasat bukott ! Megkezdődött a 2016-os Formula 1-es idény. Ami látszik az első futamból, hogy mindenki gyorsult, a Mercedes valószínűleg megtartotta helyét a mezőnyben, azonban a Ferrari elkezdett felzárkózni a német gárdára. Magyar idő szerint reggel 6-kor rajtolt…..
Számomra nem a 80-90 évek a hőskör, hanem inkább a 2000-2008-ig tartó időszak. Mai szemmel nézve nekem ez a Formula 1 !..
Vajon a Ferrari megfogja végre a Mercedest, vagy esetleg új trónkövetelőt üdvözölhetünk 2016-ban ? Hát akkor vágjunk is bele. 2016. február 22.-én vette kezdetét az ide Formula 1-es szezon. A legfontosabb változás a tesztekkel kapcsolatban az volt, hogy 3 téli teszt helyett idén csak 2 tesztet…..
Rosberg nyerte az utolsó előtti futamot !Mellette Hamilton és Vettel állhatott még fel a dobogóra. Verstappen, Grosjean és Maldonado (kisebb-nagyobb sikerrel) próbálta visszaadni azt a nézőknek, amit a Mercedes elvett tőlük ! Verőfényes napsütés, tökéletes körülmények.…..
Hogy vegyünk el a versenyzőnktől egy biztos futamgyőzelmet ? Lehet kicsit erős amit írok, de valahogy ezt érzem a történetben. Ennyire benézni valamit lehetséges !? Szerintem, ha odaültetünk egy kívülállót, és azt mondjuk, hogy vezet a pilótád 18 másodperccel, 15 körrel a…..
Mááá' megint kezdődik Ahol abbahagyták, ott folytatják idén. 3 futamon vagyunk túl. Ausztrália, Malajzia és Kína. 3 futam elég volt, hogy Rosberg elkezdjen pampogni... Hamilton bitang erősen kezdi az évet. Két futamgyőzelem, 3 időmérős elsőség, és Rosberg tehetetlen eddig.…..
Alonso nem vesz részt a szezon első versenyén ! Akár csak a WTCC-ben a Yokohama kupa, idén Pirelli kupa indulhatna Formula 1-ben ! Minden csapat részt vehetne benne, kivéve a Mercedes ! Amit ők csinálnak az földönkívüli !  Múlthéten megvolt az utolsó teszt, és most már kezd…..
Vége az első barcelonai tesztnek És mit lehet levonni ? Azt, hogy mindenki mocskosul titkolózik, és még csak eszük ágában sincs megmutatni, mi a helyzet. A Ferrari már a fotósokat is "zaklatja", úgy féltenek minden egyes kis titkot az autón ! Mercedes: Ha valamelyik kisgyerek…..
Csütörtökön a Spanyolországban tesztelnek 4 napot a srácok ! A Circuit de Catalunya versenypályán gurulnak ki az autók, és egy újabb 4 napos tesztet kezdenek meg a Formula 1-es csapatok. Ezzel és az előző tesztel kapcsolatban jelentek meg hírek mostanság. A Ferrari például…..
asboth6 2015.02.18 10:09:43
@Pierr Kardán: Tökéletesen egyet értek. Nézzen csak mindenki a Renault-ra... 4 évig világbajnok motor volt, még most is szenvednek... Nem tudom mire ez a nagy hype a Honda körül. Ugyan azt csinálják, mint a Watch Dogs nevű játékkal. Hű de király meg stb.., majd kijött és ennyi ? Csak ennyi ? Itt is ugyan ez van !
Az egyik szemem sír, a másik meg nevet ! Ki másról is lenne szó, mint Michelisz Norbertről ? Érdekel, milyen teljesítményre lett volna képes egy gyári autóval Norbi, azonban boldog vagyok, hogy a magyar csapattal fog jövőre is versenyezni. Mint tudjuk a magyar alakulat 2013 óta…..
Az első teszt ! Na de nézzük is mi a harci helyzet... Nem bontom napokra ezt a bejegyzést, mert még holnap is olvashatnátok mire a végéhez érnétek. Nézzük csapatonként. Február 1 volt az első tesztnap. Az autóbemutatók után mindenki kocsiba ült, kivéve a Lotus és a Force…..
Leleplezték az RB11-est Igen jól látják.. Nem nyúltam a képhez. Nem tettem rá szűrőket. A teszteken ezt a festést fogja viselni a Red Bull. Zajlik a Mercedes bemutató, majd nem sokkal annak vége után bemutatnak egy Red Bullt, egy ilyen festéssel. Alternatív zebra. Ezt a jelzőt…..
Bemutatták a már bemutatott autót...Itt a Mercedes W06 "Gyertek srácok... Kitoljuk, hogy ti is letudjátok fényképezni." Körülbelül ez lehetett a mai bemutató értelme, hiszen már 29.-én kaptunk két fotót, amiből sok mindent le lehetett venni, illetve a napokban egy videót. De…..
Itt a Toro Rosso SRT10 Nagyon sok mindent nem tudok elmondani az új autóról, mivel ezt a csapatot nem követem annyira figyelemmel mint a nagyokat. Ha ránézünk az autó elejére, akkor Ferrari 2.  Az első szárny ugyan olyan, mint az új Ferrarin. Érdekes a pilóta feje feletti…..
A Ferrari délben megmutatta az SF15-T-t Valamit nagyon eltaláltak a szabályalkotók. Az idei autók nagyon jól tudnak kinézni ! Itt az új Ferrari és azt hiszem, hogy senkinek nem lehet rá egy rossz szava sem.  2006-ig nagyon nagy Ferrari rajongó voltam részben Schumaher miatt. Aztán…..
A Sauber a C34-es modellel indította a napot, a Ferrari előtt Érdekes az autó. Megtartották a nagyon kicsi légbeömlőket az oldaldobozokon, a pilóta feje feletti légbeömlőn megjelent még 2 kisebb kétoldalt, és hát ők is mutattak egy vadonatúj első szárny elrendezést. Kicsit…..
Mercedes W06 is on the track...A Toro Rosso meg videózgat ! Na most ez a végleges autó, vagy ez is csak egy alappéldány...? Egy biztos... A Mercedes ma valamilyen autót pályára küldött új orrkúppal és oldaldobozzal ! Ez már most jobban tetszik, mint a McLaren-Honda. Tény és való,…..
Tetszik is, meg nem is az új McLaren-Honda MP4-30Letisztult, egyszerű, de nem az amit használni fognak. A McLaren mérnökei általában mindig valami frappánssal megoldással rukkoltak elő az utóbbi években. 2010-ben az F csatorna. 2011-ben az L alakú oldaldobozok. 2012-ben és 2013-ban…..
Képek formájában bemutatkozott az E23 ! Reggel pont azt ecsetelgettem, hogy mikor és melyik autót mutathatják be. A Lotus nem erősített meg semmilyen dátumot, ennek megfelelően ma teljesen váratlanul mutatta meg autóját a közönségnek. A bemutatás dátumát tehát nem sikerült…..
A McLaren-Honda kezdi a műsort 29.-én ! A héten leszedik szinte az összes autóról a ponyvát, és végre láthatjuk, milyen autók is fognak a pályán körözgetni 2015-ben.  Az első madárka a McLaren-Honda lesz az MP4-30-as autóval. A festése minden esetre érdekes lesz. A csapat…..
Még -3 másodperc a 2014-es Brazil Nagydíj időmérős körrekodhoz képest !? 1:10.023. Ez volt Nico Rosberg pole pozíciót érő körrekordja 2014-ben a Brazil hétvégén. Ehhez képest azonban idén még gyorsulhat a mezőny. Az előzetes információk szerint 2 másodperc gyorsulás a…..
Lassan de biztosan elkezdik lerántani a leplet az összes 2015-ös Formula 1-es bestiáról. És hogy mi ez az új kinézet ? Az utolsó cikkem elég régi. Sok dolgom volt, így nem tudtam annyit foglalkozni a bloggal, amennyit kellett volna, de ma rávettem magam, ha már egyszer új szezon…..
A Force India tegnap bemutatta új autójának orrkúpját és festését ! A képen látható autó egy módosított VJM07-es, így a címben kis túlzás vehető észre, de minden esetre a Force India az első aki legalább mutatott valamit, ami kézzelfogható és nem csak…..
2014-ben Lewis Hamilton szerezte meg a bajnoki címet ! Úgy gondoltam, hogy ne maradjunk itt Formula 1 nélkül a holtszezonban, ezért minden egyes hétvégén megpróbálok jönni egy futam összefoglalóval videó formájában ! Kezdjük Ausztrália nagydíjával ! ..