Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rallysgt

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Gyűlölök és szeretek 2009.08.13 20:27:00
„Odi et amo quare id faciam fortasse requiris, nescio sed fieri, sentio et excrucior.” Catullus Ez hosszú lesz, ezért szerintem csak az kezdjen bele, akinek bírják az idegei, az ideje, és szereti a nehezen emészthető szellemi nyűglődést három felvonásban. Jobb-e a…..
rallysgt 2009.08.13 21:49:20
@adyz: Az a 100as egy Quattro es valoszinuleg 2.2 ot henger pont mint az enyem :)
WRC2009 / Finn Rally / Háttér A Kimi Räikkönen miatt felbolydult méhkasra hasonlító sajtóirodáról már beszámoltam egy korábbi bejegyzésben, de akkor még nem volt lehetőségem arra, hogy egy kicsit több benyomást is szerezzek róla. A verseny előtti sajtótájékoztatóra a finn…..
rallysgt 2009.08.10 21:02:52
Az elmúlt hetek bizonytalansága után tisztázódni látszik egy szem motoros világbajnokunk sorsa. Folytatja a versenyzést, méghozzá a MotoGP-ben, igaz, egyelőre egy privát csapat, a Scot Racing Hondájának nyergében. A gyors szerződéskötés részben a MOL-nak köszönhető, amely…..
Belsőség Kis dolgok, nagy dolgok 2008.04.21 19:26:00
Miután elhagytam a szervizparkot a hegyek felé fordítottam az irányt. A táj a hegyek között valóban gyönyörű, nem csak én álltam meg fotózni az út szélén, hanem a többi sajtós, versenyző meg szervező is. „Gyönyörű a táj, igaz?” –kiáltott ki az autója…..
rallysgt 2008.04.21 19:48:02
Belsőség Alival kesztyűzni 2008.04.08 16:18:00
Ismételten üdvözlöm a műértő közönséget!   Mint az tudvalévő, állandó jellegű tettestársaimmal feszített tempóban igyekszünk eleget tenni született autóbuzériánk velünk szemben támasztott követelményeinek. Néha azonban meg kell állni pár röpke pillanatra. Olyan…..
Most nézem a tegnapi Autó-motorban, hogy milyen csodás Silvia Super Silhouette képet találtak a Silvia/SX típustörténet cikkhez. A történeti visszatekintés apropója alighanem régi kedves ismerősünk, KYE-514, azaz a Gyulavitéz által is megírt új 350Z. Erről van…..
Én például motorozással. Reggel feltettük a fiammal a Pannónia első kerekére a tapadas.hu-n vásárolt Mitas gumit, délben elmentünk ebédelni a nagyszülőkkel és hazatérve úgy döntöttem, szép idő van, megyek egy rövid próbakört a Pancsival. Evés…..
Belsőség Megtisztul a BX 2008.03.13 14:54:00
A BX még úgy áll, ahogyan jött: koszosan, wunderbaumosan, racsingkormányvédősen. De ma! Szisztematikusan kidobálok belőle mindent, ami nem odavaló. Először a wunderbaum. Másodsorban a tescós dísztárcsák mennek a levesbe, ennél még a lemezfelni is jobb,…..
Még a mexikói blogposztok idején kaptam egy levelet, legyek szíves fotózni egy Mercury Grand Marquist, Ford Crown Victoriát, esetleg egy Lincoln Town Car-t. Mindegy melyikről, de kép kellett volna az egyik utolsó tepsiszedánról. A három, azonos platformra épülő, nem kicsit hasonló…..
Belsőség Mi lehet a kémfotón? 2008.03.12 17:15:00
Hosszasan gondolkoztunk, mi is lehet ez. A szerkesztőség tagjai vérmérsékletük szerint tippeltek, volt Mazda, Opel, Honda. A feladat azért is nehéz, mert egyrészt új modellről van szó, másrészt ügyesen álcázták. A Genfben bemutatott apró, gömbölyded egyterű-tanulmány nem…..
Pont a névnapom volt, amikor az egyik éber Saab 900 klubtag felhívta figyelmem, hogy LED-es oldalindex érkezett az egyik legnagyobb európai netes Saab-alkatrészáruházba a partsforsaabs-ba. Az oldalindexek pont kimaradtak a ledesítésből, gondoltam, nincs ennél szebb névnapi…..
Belsőség Szomjas a BX 2008.03.05 07:00:00
A Bx már idestova két hete tengeti velem életét. Tegnap éreztem először, hogy egy Citroenben ülök. Az érzés nem volt más, mint a hatalmas STOP felirat a műszerfalon, ami valahogy nem akart elaludni az elindulást követően, ahogy szokott. Előkotortam az emlékeimből, hogy az XM…..
Stresszes volt, de vége, én már tudom, csökkenti-e a fogyasztást az FFI MPG-CAPS fogyasztáscsökkentő tabletta. Az FFI a Fuel Freedom International rövidítése, ami inkább hangzik kisegyháznak vagy terrorista szervezetnek, mint valami autós akárminek. Aki olvasta az előzményeket,…..
Tényleg jön a világvége, mindjárt én is beruházok egy Tesla Roadsterbe, vagy egy Aixam 50-esbe. Eddig világéletemben a jó autó újságírás mércéjének tartottam az angol Autocart. Nem annyira frivol a szöveg, mint a Top Gearben, közel sem olyan unalmas, mint…..
Az igazi organikus dizájn:   Sajnos semmit nem tudunk a kép eredetéről, van valakinek ötlete, fogalma, tudomása, hogy mi ez? Photoshop? Ralph Lauren? Zoób Kati? Sárkány Center?..
rallysgt 2008.02.14 22:43:53
Január 24-e, csütörtök. Gyönyörű, tavaszias idő, vakítóan ragyog a Nap az elvékonyodott ózonréteg felett, mesésen kék a széndioxiddal egyre telítettebb ég. Lelkesen köpködnek a kis utcagyerekek, vidáman csicseregnek a gurulósszatyros öregasszonyok, mély átéléssel…..
Most kaptam kézhez a fogaskerekeket a hőkezelés után. Annyira szép a vas ebben az állapotában, ha ilyen formája van. Látszik rajta a nyers erő, semmi ferde hajlam a fogaknál, csak az egyenes a király. No és persze búcsút vettünk a transaxle Alfák leggyakoribb váltóbetegségétől…..
rallysgt 2008.01.15 12:34:00