Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BOGÁR

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
CzibereBlog Közlekes bazdmegek 2010.11.04 00:50:00
A fácsén láttam ilyen alkalmazást, hirtelen felindulásból megírtam én is a magamét. Bogár megállapításának hatására rádöbbentem, hogy már sok éves tapasztalatom van, ez a hatodik. Az még gombócból is sok, nemhogy a Műszakin. Rétegposzt következik, aki tudja élvezze!…..
CzibereBlog Hiba a mátrixban. 2010.10.18 08:34:58
Lehet a kezdődő honvágy jele. Gondolom nem csak velem történik meg, ha külföldön vagyok sok embert összetévesztek az ismerőseimmel. Bogár, hogy hívják azt a nyíregyi gyereket, aki néha Zsomborral jön inni a koliba, de ő nem akadt fent az orvosis kreditrendszerben? Nem hittem a…..
Múlt héten Szergej vette a cípőjét, kérdeztem hova megy. Mondta, hogy a közeli egészségcentrumba brazil ju-jitsuzni. Mitől brazil? Belefogott a részletezésbe, de hamar elvesztettem a fonalat. Láttam már gatyában, és pont annyira V alakú a háta, hogy elhiggyem, nem lódít, az…..
CzibereBlog Ajjaj, a világ.. 2010.08.28 15:16:00
Megtaláltam a magyar Dream Theatert. Megnéztem már párszor de még mindig folyamatosan anyázok, mikor ennek a gitárosnak a játékát nézem. Valami egészen elképesztő ahogy gitározik. Mindenképpen el kell mennem egy koncertjükre, mert ez már nem állapot, kérem.   ..
Belsőség Mutasd az autód… 2010.04.30 13:05:00
…megmondom, ki vagy. Akár ez is lehetne a vezérelve ennek a kis fotósorozatnak, melyet egyik kedvenc blogunkon túrt elő Árpád. Sokáig nézegettem a képeket, rengeteget elmondanak a korról, melyben készültek, magáról az emberről, a gépről, Hollywoodról és egy kicsit az…..
Emberek, a ma esti Top Gear adását valahogy nézi kell, mert ha lehet hinni a pletykáknak és Jeremy Clarkcon kiszivárogtatott információinak, akkor végre megtudjuk, ki is Stig, a műsor eddig csak sisakban látott kiváló autóversenyzője. Clarkson azt állítja, hogy Neil Armstrong…..
Hétvégén ismét elmotoroztunk a weissenkircheni veteránmotor és –kisautó hegyi felfutó versenyre (Seiberer Bergpreis), összesen 23-an jöttünk össze a túrára, oda 13 motorral hatoltunk, majd Kremsben csatlakozott hozzánk még egy magyar gép. De nem ez volt az igazán érdekes,…..
Indapass oké? Bejelentkeztél? Akkor tehát a kérdés: hányszor volt DTM bajnok az ABT-Audival versenyző Mattias Ekström, és melyik év(ek)ben? Az első jó választ kommentelő nyer. Jó éjszakát!..
BOGÁR 2008.06.16 03:03:31
Belsőség Názáreti a Tescóban 2008.02.19 23:00:00
Meghal az autóversenyző és a menyországba kerül. Itt megkapja a lehetőséget, hogy egy versenyautóval az ottani versenypályán töltse az időt. Egyik nap a sokadik köre alatt egyszercsak elhúz mellette egy Maserati, megismeri az emblémáját, és csak annyit lát még, hogy a sofőr…..
A funkcionális tárgy egyik legfontosabb feladatának megcsonkítása az a rettentő szexepil, amiért a kupékra olyan intenzíven gerjedünk. Egy kupé soha nem lesz személyszállító eszköz. Nincsenek hátsó ülései, vagy nevetségesen szűkek, de legjobb esetben is akadálypályán kell…..
Tudjuk, ínséges volt a múlt hét iwiw szempontjából, mea culpa, mea maxima culpa, de engesztelésképp itt egy jókora adag, szóval csemegézzetek kedvetekre. - Felmegy a cukra (miről beszél szegény asszony?) - Huhh - Végre egy felhasználó saját készítésű videóval - Kedvenc képem…..