Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HM

1 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...
HM 2010.08.14 15:37:37
Jelen pillantban azt hiszem ez a legdrágább budapesti lakóingatlan a netes piacon: egy két házból álló épületegyüttes a Budai várban. Természetesen erre is az Engel & Völkers oldalán bukkantam. Bár a leírás igen szűkszavú és a képek is főleg belső terek látványterveit…..
HM 2010.07.14 23:00:01
@Alvin666: Ott a pont! Ha ennyi pénzem lenne, akkor irány a tengerpart: kis lakás + yacht (ott aztán tényleg nyugalom van, ha nagyon vágyok rá, akkor meg rákeresek a neten a pesti panorámára).
A pápák és a szex Szent Pétertől XVI. Benedekig - ezzel a címmel jelentette meg Olaszországban egyik könyvét Eric Frattini, aki a madridi egyetemen tanít újságírást. A szerző semmi terhelőt nem talált a szex terén XVI. Benedekre nézve, így aztán inkább egy, a neten keringő…..
Sziasztok!Ezennel elindul a 2010-es Nyári Szakkollégiumi Találkozó szakmai programjának blogja.Az idei téma a LIBERTÁRIÁNUS PATERNALIZMUS lesz, ide várjuk az ötleteiteket, hogy szerintetek a társadalmi együttélés mely területein lehet e módszertan alkalmazásával javítani az…..
A már említett Romsics Ignác-recim fölkerült pdf-ben, úgyhogy lehet olvasni. Ez azért komolyabb, mint a Michael Jackson-nekrológom, ahol csak ráeresztesz két bazmegot a rajongókra, aztán jön száz komment. Itt tudomány van.Csunderlik Péter: Kocsi-út az éjszakában (Romsics Ignác…..
A húsvéttal foglalkozó bejegyzésem hozzászólásai között merült fel az Útmutató egyházi kifejezések helyesírásához című kiadvány. Ez volt az egyik első blogbejegyzésem (nem tudom, eredetileg miért kezdtem blogolni, de kórosan nem vagyok képes abbahagyni - szerencsére). Egy…..
Megint. Azért megint, mert indítottam rég egy topikot még az origón, "irtsuk ki a projekt szót!" címmel. Hát nem sikerült, mármint kiirtani. Jöttek ötletek, de hát ugye a projekt az egy olyan, de olyan fántásztikus szó, abba' minden benne van, a tervezés, kivitelezés, meg…..