Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rimbaud

18 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az MTI nyilvánosságra hozta azt a törvénytervezetet amely szeriont a bevezetésre kerülő (Lázár János által szervezett) NemzetiItalboltok Rendszeréhez csatlakozó boltoknak kötelező lesz a KUMISZ árúsítása. A KUMISZ gyártását Mészáros Lőrincz egyik vállalata fogja elkezdeni. Mivel eddig igény még…..
Hihetetlen dolog történt velem! Mátra melletti kisvárosban történt a dolog migráns hordák járnak éjszakánként! Nappal sosem látni őket, csak néhány kutyaszarhoz hasonlító ürülékkupacot hagynak maguk után! A bizonyosság hogy itt jártak az az, hogy megették a kutyámat házastúól. A láncot 8 méterrel…..
  Orbán Viktor nem cáfolja azt hogy Tiborcz István jelentős szerepet vállalt a Elios botrányban. Soha nem állt ki a párt részéről senki, aki bizonyítaná azt, hogy a vádak hamisak. Így hát a hallgatás beleegyezés! Meddig gyűrűzik ez a botrány? Mikor fogják kivizsgálni végre hogy…..
szarosszendvics Szavazók 2018.01.17 19:06:44
Mai napig próbálom elfogadn azt, hogy az emberek, vagyis szavazók nagy része Orbán és rendszere mellett teszi le a voksát. Nagyon valószínű, hogy így lesz ez a választáson is, 2018 áprilisban.  Próbálom elfogadni, hogy az emberek nagy része saját magát akarja szándékosan megszopatni. Érthetetlen…..
szarosszendvics Hopssz 2017.04.05 08:48:31
Csak nem igazam volt tavaly?..
  A történet szereplői azt írhatnám, hogy kitalált személyek, a történet pedig bármilyen valós dologgal történő összeesése a véletlen műve, talán képzelet szüleményei, egytől-egyig, ki-kidöntse el maga, mennyire lehetséges... Játékosok:  Főnök a teljes rendszer irányítója, Tanácsadó közvetlen…..
NÉMA ELLENÁLLÁS! FÉLJEN MINDEN FIDESZES HA NYILVÁNOS HELYEN ESZIK VAGY ISZIK! Múlt hét szerdától zárt csoport alakult (főként vendéglátosok részvételével) akik megfogadták, hogy amennyiben bizonyítottan Fidesz-es vagy Fidesz közeli személyt kell kiszolgálniuk, szennyezett ételt és italt adnak…..
szarosszendvics Eltelt 1 év 2015.03.13 10:57:40
Érdeklődve olvasgatom a cikkeket a korrupcióról meg a visszaosztásról. Magam azért sem látom ezt olyan nagy problémának, mert az emberek ebben élnek benne. Addig amíg csak a (régi időkben) a benzinkutasok meg a postások kaptak komolyabb borravalót, mindenki irigyelte őket. Ma ez…..
Emlékszem 1998-as Fidesz időkre. Kicsit hasonló a hangulat most is. Akkor azt éreztem mintha a Fidesz azt éreztetné velem: Megszavaztál nem? Akkor most Én lopok és ne baszogass!....Akkor sem reagáltak semmire, vagy vártak egy kicsit..ha magától elült az ügy akkor nem reagáltak rá.…..
szarosszendvics Köszönjük 2013.10.21 10:21:30
Majdnem elfelejtettem a diákság nevében köszönném meg, hogy a csodálatos KELO bevezetésével gyermekeinknek nincsenek tankönyvei sem. De nem kell ide tanult gyerek csak sok birka aki éppen még betudja fizetni az adót, aztán ha túl sokba kerül életben tartani elpusztul!..
És akkor mivan! Amerikában egy kis molesztálással is ennyit basztatják az embert?  Magyarországon a saját gyerekedet lelki terrorban tarthatod, tetszés szerint használhatod szexuális eszközként, etetheted vele a saját kakiját, odaadhatod a haveroknak szexre, kínozhatod és…..
Az az ember aki államosít, központilag határozza meg bizonyos termékek árát, szimpatizál az oroszokkal. Mit szimpatizàl behívja öket isteni nagy kommunista. Lefekszik leszopja Putyint ok nélkül. Igazából nem indokolja semmi a paksi bővítést, mert kevesebb pénzből is meg lehetne…..
szarosszendvics Hangyák és méhek 2014.02.04 13:30:10
Elnéztem az embereket bírka vagy méh módra mennek, rágnak, lélegeznek élnek bocsánat vegetálnak, hogy a gazdának legyen mit enni. Lásd képet.   Most érkeztem haza. A napi kávémat iszogatva elnéztem az embereket az üvegen keresztül. Elsétál a teraszablak előtt egy 12 éves…..
szarosszendvics Helyesen így lesz 2014.02.03 09:37:53
..
Sajnálattal kell tudomásul vennem, hogy a Magyar népnek szüksége van az orosz felügyeletre. Úgy látszik nem megy nekünk egyedül valaki kell aki megmondja mi a jó mi helyes. Nekünk az oroszokra van szükségünk. Nem volt rossz az a 40 év, hoszen rengetegen nőttek fel ebben az…..
1  Forint árfolyamát rendesen a meggondolatlan bejelentéseikkel (és így Svájci frank árfolyamát is kicsit) 2  Iskolai tankönyv ellátást 3  A magyar futballt ami előtte sem volt valami fényes, de a mainál nem hiszem volt szarabb 4  Nemzeti…..
Kedves Orbán Viktor! Szeretném megköszönni neked a következőket: Kapcsolt villamosenergiával termelt villamosenergia támogatás megszüntetése. Vállalkozásom ezen a területen dolgozott, így mióta ez megszünt, rengeteg szabadidőm lett nekem és barátaimnak! Éljen. Megszünt a…..
Oligarchák a Nemzeti Együttműködés Rendszerében nincsenek és nem is lesznek.Orbán ViktorA forradalmi munkástanács egyértelműen és nyomatékosan visszautasítja azokat a koholt vádakat, hogy a Párt árnyékában tőkés csoportok gazdagodnak a többi kis- és középvállalkozás…..
szarosszendvics Kormányunk 2011.12.20 00:37:00
Namármost nem akarok vészmadár lenni, de kezd beigazolódni az ELMÉLETEM az ország átjátszáról. Naszóval kezdődik a mese. Hol volt hol nem volt az óperencián túl volt egy kicsi ország, ahol a fű zöld az ég kék, és a víz...az ivóvíz olyan tiszta volt, hogy nocsak. Ez az…..