Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Polgár Laci

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SERTEPERTE Velká Pardubická 2015.07.27 08:56:00
Manapság Európa egyik legnagyobb akadályversenye a Pardubicei Nagydíj. Az akadályversenyek eredete a 19. század első felére vezethető vissza. Ekkoriban terjedt el Angliában a legfelsőbb uralkodói körökben a versenyszerű hajtóvadászat, amelyen elegáns ruhákban, kosztümökben…..
SERTEPERTE Sörvadászat Kácovban 2015.07.26 08:08:00
A Sázava folyó kanyarulatában elterülő festői környezetben fekszik Kácov, ez kedves kis mezőváros. Első írásos említése 1352-ből származik, de biztosan tudható, hogy már ezt megelőzően is lakott terület volt ezen a helyen. A kicsiny települést meglepően hatalmas kastély uralja. Az egykori főúri…..
SERTEPERTE A szeretett nő 2015.07.25 20:55:00
A szeretett nő mindig hozzánk tartozik. Szeretjük akkor is, ha slampos, és büszkék vagyunk rá, ha sokat ad magára. Szeretjük minden hátrányával, és elismerjük erényeit. A szeretett nőtől fáj az elválás. Akkor is, ha hamarosan újra látjuk majd. A búcsú a szeretett nőtől mindig elvész egy darabot…..
SERTEPERTE Mr. Pálinka 2015.07.25 12:05:00
  Nemrégiben bemutattuk a reneszánsz kor cseh hölgyeinek kedvencét, a gáláns urat, Petr Vokot, akit ma a „cseh Casanovaként” ismerhetünk. Ezúttal a cseh mindennapi történelem egy nem kevésbé érdekes figurája, a vizovicei szeszfőzde alapítója a…..
Történt, hogy Jaroslav Hašek ez év április végén egyszer csak 130 éves lett, holott szegény a negyvenet is alig élte meg. A halhatatlanságról azonban a Švejk és több száz rövidebb írása révén gondoskodott nem túl hosszú, ámde igencsak eseménydús életében. A…..