Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hárosi Henrietta

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meglepő változást hozott az idei év a bikinik területén. A tervezők észlelvén, hogy a tavalyi trendnél kevesebbet takaró bikini alsókat már fizikailag lehetetlen készíteni, a másik véglethez nyúltak, és így a 70-es 80-as évekre emlékeztető, nagyméretű bikini alsó lett sláger. Persze nem pont olyan,…..
Gyakori és sokszor nehéz kérdés minden nő számára a megfelelő ékszer választás. A nehézséget az okozza, hogy nem csak hozzánk - a személyiségünkhöz -, hanem ruhánkhoz is kell illenie az ékszernek, amit felveszünk.  Van azonban egy mentőöv, amit mindig javasolok, ha valaki…..
Női gyűrű az 1950-es évekből ..
A céges formaruhák, egyenruhák és egyéb munkaruhák gyártói számára szinte mindig az egyszerűség és a praktikum a legfontosabb szempontok. Az esztétikum pedig a sokadik helyre szorul, de éppen ez teszi sok nő számára vonzó viseletté az ilyen ruhadarabokat.  A szabályos…..
Gyakori hajviselet a hetvenes évekből. ..
Egyik kedvencem a fehér koktélruha. Ez a szín szinte mindenkinek jól áll, és mindenhez társítható. Egy tiszta fehérben megjelenő hölgyre mindenütt felfigyelnek, és a kellemes benyomás garantált, mivel a fehér tisztaságot, egyszerűséget áraszt. Ugyanakkor fontos odafigyelni 2…..
Hétköznapi, elegáns női ruhák a hetvenes évekből. ..
Női viselet a tengerparton, a 60-as években. ..
A részletek azok, amelyek bár önmagukban senkit nem tudnak megszépíteni, együttesen képesek megteremteni az összhangot és fokozni a szépséget, vagy pedig összhang hiányában el is ronthatják azt. Ott van például a számtalan féle csinos női cipő, amelyek helyesen alkalmazva…..
A női erotikus kisugárzás egyik megtestesítője az ötvenes években. ..
Van olyan, hogy megpillantunk valakit, és minden nyilvánvaló ok nélkül vonzónak, szépnek találjuk.   Úgy érezzük, szívesen vagyunk a közelében, pedig: nem öltözködik divatosan ; az alkata sem tökéletes ; és akár az arca sem egy klasszikus szépségé. Ilyenkor nincs más…..