Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Duke Silver

0 bejegyzést írt és 139 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az NBA-ben megfigyelhető az a jelenség, hogy mindig minden játékost össze akarunk hasonlítani egy korábbi kosarassal. Ez az olyan esetekben, mint Michael Jordan és Kobe Bryant összevetése, nagyon egyszerű, mivel mindketten ugyanazon a poszton, illetve nagyon hasonló stílusban játszottak. (Utóbbi…..
Duke Silver 2020.02.27 10:42:56
@Poolikutya: igaz. Meg Zionból még nagyon keveset láttunk. Lehet "kjjjebb" jön", és a passzolása se reménytelen... Reménytelen az a Spurs idén sajnos :D
Nincs mit szépíteni a dolgon, el lett baszva itten sok minden, és nem úgy, hogy valaki vagy valakik elbaszták, hanem úgy, hogy én. Túlvállalás, kimerültség, sokameló, mindegy, mentséget nem kerestem eddig sem semmire, most sem fogok, ígéret viszont jön, mert ingyen is van, meg mert komolyan is…..
Duke Silver 2019.12.02 09:24:50
Na. Az atomháború után vagyunk, a 36. században, az emberiség szívós munkával eljutott a kőbaltától a feudalizmusig, aminek persze az lett az eredménye, hogy kiskirályok és kiskirálynők uralták a vidéket, és annak volt a legnagyobb pöcse, aki rég elfeledett, de a XXI. századi mérnöki munkának…..
Igyekszik. Vasárnapra tuti meglesz. De addig is, itt okoskodtunk egy sort...
Duke Silver 2019.05.25 09:24:09
@sixx: köszi a podcastet, felért egy terápiás csoporttal.
Na, ez most rendhagyó lesz. Az Indexen ma megjelent epizódkritikámat toszom be klasszikus hogyvolt helyett, de kicsit felturbózva, hogy legyen valami extra kontent is. Ha a fogadtatás pozitív, lehet róla szó, hogy bizonyos sorozatoknál a hogyvoltokat kritikával ötvöző hibridposztokká…..
Duke Silver 2019.05.21 13:07:11
@,,: az megint csak egy következetlenség volt a készítök részéröl... ahogy mostanában a memeken lenni szokott "Davos kinda forgot, that ..."

Ennyire tisztelték ezek ezt az egészet, enynire tiszteltek minket.
Duke Silver 2019.05.21 14:05:15
@lilcsi manó: ok,de akkor a kiválasztásnál mehetnek úgy is, mint ahogy a dalai lámát is keresik minden alkalommal.
Duke Silver 2019.05.23 13:18:44
@VT 135: +1

+ nagyon irritáló, amikor teljesen logikusan, az eddig felépített szabályok hiányosságát számonkéri az ember, és erre vmi olyasmi a reakció, hogy aki így tesz, az egy pl "kisgyerek mentalitású nörd".
hogyvolt Chernobyl 1.- 1:23:45 2019.05.21 09:00:00
2019 májusában mialatt a fél világ a Trónok Harca kudarcán kesergett, az HBO szép csendben bemutatta a Sky brit tévécsatornával közös minisorozatát a csernobili atomkatasztrófáról és a fogadtatás elsöprő erejű volt. Még a legszőrösszívűbb kritikusok is hajlandóak voltak a…..
Duke Silver 2019.05.22 12:51:34
@lpt1: milyen okosak ezek a szovjetek... Bizonyították is ennél az esetnél, hogy milyen csodálatos kultúra az övék... "Nem lesz gond elvtársak."
Deres   Csúsztam. Ismét. Nem szóltam előre, mert minden nap volt egy olyan, háromórás ablak, amikor majdnem leülhettem, aztán meg nem. Kedd reggelre terveztem, vasárnap lett belőle. Sajnálom, és frusztrál, megértem, aki kurvaanyázik, de előre szólok, a jövő hetit csütörtök előtt tuti nem tudom…..
Duke Silver 2019.05.14 14:47:59
@adamskij: egyébként a Dorne-i sereg még érintetlen, nem? Úgy ki fognak vállni, mint a szemét. Ök csak néhány (kretén) nemest veszítettek.
Mondtam, hogy lesz csúszás, sajnálom. Cserébe a Drót egyik legfaszább jelenetének alapmotívumát ellopva összefoglalom az eseményeket azoknak, akik nem akarnak olvasni. A rendes hogyvót utána. Petting Bravúros tracking shottal nyitunk, Samu kálváriájának ezredik stációja az első…..
Duke Silver 2019.05.07 10:40:00
@Gunsmoke: +1. Most már a tisztesség is úgy kívánja, hogy végignézzem.
Na. Célegyenes. A végén meg valaki a Vastrónon, de addig van még hat rész, izgalom, intrika, miazmás. Ha valaki arra kíváncsi mi vót eddig, akkor javaslom ennek a linknek a matatását, mindenki másnak meg csak annyit, hogy Tél van, Éjkirály.Falat döntesz, de miért?Úgyis megszívod. Deres Kisfickó…..
Duke Silver 2019.04.18 09:28:42
@Cérnahuszár: Bran mindenkire ugyan úgy nez mostanában. :-D Kb öröm, ha végre pislog.

Sajnálom, mert Tyrion értékes karakter volt, de "kiherélték".
Duke Silver 2019.04.18 10:59:46
@Cérnahuszár: +Jaime az "old friend"
Duke Silver 2019.04.18 14:42:42
@nota19:
Lehetne Sansa okos, mert miért ne lehetne egy nöi karakter az. (pl. Margery nagyon is értette a játékszabályokat, csak hát Cersei meg telibesz@rta azokat.) De Sansánál én hiányolom az ívet. Joffrey, aztán Lyssa Arryn, Kisujj, Ramsay... és akkor ö folyamat okosodott... De miért nem láttuk ezt?! Jaime karakterfejlödése nyomonkövethetö. Lehet csak a csaj nem olyan jó színésznö? (Másban nem láttam, így ezt megítélni nem tudom) Szerintem inkább csak gyengén volt megírva ez a szál.
Szerintem Dany nagyon szélsöséges reakciókat vált ki mindenkiböl. Nem normális a kis 12 éves kiscsaj puffogása (ö mindenkit a seggéböl ´rnagatott ki, hogy okoskodik?! Még ha igaza van, se így müködnek a dolgok.), de Dany is egy schmuck vigyorral az arcán lovagolt be, kb, mint Cersei anno...
Igen, a Vérebes nem sikerült jól, föleg, hogy mikor Királyvárban találkozott Brienne-el, akkor sokkal inkább az jött át, hogy törödik vele. Arya részéröl még akár érhetö is ez a fajta ridegség. Mostanában kb mindenkivel ilyen.
Kata SWL kritikáját itt olvashatjátok Nincs Oscar-szezon a kötelező, csak a főszereplő győzelme kedvéért elkészített életrajzi darab nélkül, idén pedig úgy tűnik, A legsötétebb óra fogja játszani ezt a szerepet. Hiszen már most is szinte csak azért foglalkoztatja a nézőket, mert hosszú idő után…..
Főhősünknek, akit nevezzünk Franknek is ezentúl (teljes nevén Frank Castle lenne, de az egy másik sorozat, úgyhogy a Castle-t azt hagyjuk) akad egy rajongója, aki reggelizés közben felhívja vezetékesen. Barátkozni akar vele, persze a Megtorló nem akar, így inkább gyorsan felmászik…..
Duke Silver 2017.12.12 22:35:45
@Prof. William: pontosan. Igazából a Punisher inkább tűnne DC karakternek, mint Marvelnek. Mocskosul nem vicces, az ürge se viccel. Egy tökéletes katona, max. fizikummal, ami halandónak elérhető (ebben kb olyan, mint Batman). Azt hiszem talán a fájdalomtűrése vmi horror értékű, erre mintha külön ki is tértek volna a képregényekben.
Sziasztok. Egy újabb toplistát írok, ezúttal hazai filmiparunk nagy sikerei kerülnek terítékre. Akár hiszitek, akár nem, ezt nehezebb volt összehozni, mint a legrosszabb listát, annyi jó filmet tudott hazánk letenni az asztalra. De nem szaporítom tovább a szót, lássuk az általam szeretett magyar…..
A Nielsen végre kiadta első Netflix-méréseit, amiket ugyan a Netflix nem tekint hitelesnek, de mivel nem indokolják miért nem, így minket ez most nem nagyon érdekel. A Nielsen szerint a Stranger Things 2 első része a maga 15,8 milliós nézettségével lenyomta a The Walking Deadet is, és még mielőtt…..
Duke Silver 2017.11.03 11:03:51
@AlexWolf: ha jól tudom 10 évadra elegendő sztorija van a készítő testvérpárnak az Upside Down-ról.
Kérem szépen, minket is elért a podcastláz, szerda este 8-kor Facebook live kibeszelot tartunk a sorozatról SzabóZ kollégával, kommentekben előzetesen is lehet kérdezni, a félórás műsor alatt meg folyamatosan. A live itt lesz majd. Királyvár alatt Aki azt hitte, hogy Jaime csak attól meghal,…..
Duke Silver 2017.08.15 11:05:31
@Ruadhnait: Danny sztem már el akar hinni mindent Jonnak. Szépen ágyaznak meg annak,h belesesik/esett Észak Királyába.
Duke Silver 2017.08.15 11:12:34
@Ruadhnait: gondolom ennek dramaturgiai okai vannak, meg most szembesül majd vele a terepasztal mellől epekedve a tengert bámulva, hogy bizony kicsikisszíve már nem Darioé, hanem.
Duke Silver 2017.08.15 17:49:41
@_sélli: a gyerek nem is az övé ;-)
A hetedik évad ötödik epizódjával folytatódott az HBO-n a Trónok harca. Posztunkban spoileresen tárgyaljuk az epizód főbb eseményeit...
Duke Silver 2017.08.15 10:25:15
@caralhovoador02: elvileg Samu azt a könyvet rakta a gyerek elé, amit ő körmölt. Szegfűnél maradt a másik. (aztán lehet ne mfigyeltem)
Azért tanuljon magyarul a gyerek, hogy fegyverkereskedő lehessen? Tom Segura, egy perui-amerikai komikus Conan O'Briennél mesélt arról, hogyan tanítja a fiát magyarra roma származású a felesége, akitől például ezt a gyerekdalt is megtanulta: Esik a hó, fingik a ló, szarik a kiscsikó. Conan…..
Duke Silver 2017.08.10 22:33:35
Égivár alatt Távozik a Lannister-sereg, gyönge szekereken zsenge gyökereket visznek Királyvár felé, meg aranyat, perszehogy, az arany és a kaja az, amiért jöttek, így ugye elégedett lesz a vasbanki bankár is, és nem hal éhen a nép (értsd: a királyi család, a sameszeik és a katonaság) ha Dany felkel…..
Duke Silver 2017.08.08 21:51:57
@Cérnahuszár: Cersei tébolyáról nekem Joker jut eszembe a The Killing Joke-ból:
"So when you find yourself locked onto an unpleasant train of thought, heading for the places in your past where the screaming is unbearable, remember there’s always madness. Madness is the emergency exit… you can just step outside, and close the door on all those dreadful things that happened. You can lock them away… forever.”
Sárkánykő Havas és Ser Davos átalment a tengeren, ladikon de ladikon, mert ott lakik a szőkenő, az üveghegy tetején, és ha nincs obszidián, akkor van nagy baj. Ezt Dany nem tudja, meg egyébként senki sem az északi népeken és Samun túl, de hát még csak a harmadik résznél tartunk. Sárkánykő egyébként…..
Duke Silver 2017.08.02 16:33:30
@Bicepsz Elek: elvileg a sorozatba nem hozták be az összes Lannister rokont, így Kevan halálával meghalt mindenki, aki hőzönghetett volna.
Duke Silver 2017.08.02 16:39:13
@Hüpna: hát, elvileg Dany álmában havazik Királyvárban, így addig lehozza a fagyot az Éjjkirály
Duke Silver 2017.08.02 20:05:57
@Hüpna: ja, igaz. Mindenesetre azt a havat gondolom a WW-ek hozzák el odáig.
Harmadik epizóddal folytatódott hétőn a Trónok harca az HBO-n. A tovább után spoileresen tárgyaljuk a rész legfontosabb eseményeit...
Duke Silver 2017.08.01 20:10:59
@MrMojo: nem, ha visszanézed a hatodik évad elejét, ott van ő is a kamrában, ahol Jon Snow fel van ravatalozva
Duke Silver 2017.08.01 20:13:04
@Indriq: Cerseinek tök mindegy + Tywin elemésztésében bűnös.
Sárkánykő Vihar van odakünn és vihar dúl Viharbanszületett Danaerys Targaryen, a Sárkányok Anyja, a Láncok Letörője, a Szemöldökfestés És Indokolatlan Hajfonás Lelkes Támogatója piciny lelkében, mert nem tudja eldönteni, hogy mégis mi a pöcsöm lesz azontúl, hogy van neki három sárkánya, mint a Hét…..
Duke Silver 2017.07.28 12:00:26
@Rozs Döme: igen, csak így vezető nélkül kérdés,h Dorne,h reagál... elvileg a könyvekben Dorne, a Stormland és a Reach csatározik egy területért, most meg együtt kellene felvonulniuk Királyvár ellen. A Reach seregét így is meggyengítette a Tarly árulás.
Duke Silver 2017.07.28 12:02:51
@adamskij: az Unsulliedek biztos Északnak kerülték meg a kontinenst :D :D
Duke Silver 2017.07.30 20:44:14
@Bog Ácsa: @papierusz:
Igen, csak magyarul sajnos nem volt meg. Ahol a Tyrellek uralkodnak.
Július 17-én hajnalban érkezik a Trónok harca hetedik évada az HBO-ra, az előzetes alapján sok csatával és ármánykodással, és egyelőre nem sok zombival, de hát azok majd a nyolcadik évadban is jöhetnek lemeccselni a dolgot azzal a királlyal, aki majd a Vastrónra ül. Tippre Dany lesz az...
Eddie Hasha temetésével folytatódik a történet. A családon kívül, hanem a versenytársak is ott vannak, és magukat hibáztatják a motodrome balesetért. Walter különösen nehezen viseli a fiú elvesztését, hiszen testvéreként szerette. A bánatát leginkább a kocsmában próbálja…..
A nyári fülledtségben és a nyaralási lázban üdítő lehet akár csak gondolni is olyan túrákra, melyeken megszabadulhatunk a steril fürdőszobák olcsó szappanjaitól vagy a családi viták őrjítő légkörétől, és egyedül vállalkozhatunk a természet felfedezésére, a veszélyes, mégis vonzó kalandokra. Ha…..
Duke Silver 2016.07.10 18:47:35