Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TK86

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy kezdődött, hogy valami hülye véletlen folytán minden alkalommal, amikor egy lelkét kilehelt autómat bontóba viszem, valahogy mindig elvész a rendszám róla. Így sajnos a forgalomból kivonáskor nem tudom leadni, aztán a következő nagy pakolásban-költözésben mindig…..
TK86 2014.10.20 15:49:17
@sascha: khm....
(SZERK: természetesen egy mező csak egyszer használható fel)
A világ legszomorúbb munkái sorozatunk újabb gyöngyszemei következnek. Aki kiállítási standot tervez, annak nem kell számolnia a koszolódással. Miért is kéne, ha a műszerfaltervezők is megtehetik, hogy a leggyakrabban tapogatott felületeket csinálják fényes, lakkozott…..
Rég volt új poszt az Autonánia-rovatban. Pista már nem álmodozik, hanem ha felhorgad, vadul vesz is. Dani áttette a fókuszt autókról robogókra. Bende Tibby épp a Bogara megültetésével, majd visszamagasításával, majd újbóli megültetésével, és az ehhez kapcsolódó filozófiai…..
Jánost alig két éve ismerem. Ez idő alatt egy olyan embernek ismertem meg, aki kitartóan megy a célja után, kemény feltételei vannak, de maximálisan tartja magát a megállapodásokhoz és nem sunnyog el semmit. Az a fajta, aki azért tudott magának 2005-ben új Mercedest venni, mert…..
TK86 2014.08.05 17:13:39
@kkn: akkor bocsánat az egyszerű megfogalmazásért, FOGASkerék, lekoptak a fogak róla, ami a kép fenti részén látható, míg egy-két részén még nagyjából gyári méretűek a fogak...
TK86 2014.08.05 08:53:59
@kkn: most komoly? ne haragudj, de tényleg nem látsz a szemedtől? :) a képen látható fent elhelyezkedő fogaskerekek jóval kisebbek, mint pl amit a bal felső sarokban látsz... ergo szétette a lánc a kereket... szerintem elég nyilvánvaló, de egyébként írták is a cikkben...
Az Index nemrégiben írta meg, micsoda riasztó látogatottságot ért el a Magyar- és az előtte megtartott Német Nagydíj. Pedig egyik sem volt rossz, de azért ne dugjuk homokba a fejünket, pláne annak tükrében sem, hogy a Német Nagydíj idején megtartott kamionverseny-hétvégére…..
Zách Dani szomszédja, az utca kedvence, az idősek azon bölcs és mosolygós szemüvegén keresztül nézi a világot, akik valószínűleg többet láttak a rosszból, mint amit mi valaha is fogunk. Ezért nem csinálnak gondot semmiből, ami nekünk katasztrófa, sőt, csuklóból oldják meg…..
TK86 2014.07.24 11:07:31
Belsőség Semmi nem véletlen 2014.07.04 12:17:23
A sárvédő sem véletlen.Ahogy az sem, hogy nem véletlenül kellene a keréknek alatta maradnia.És nem kilógni oldalra. Sem az utcán, sem egy amatőr versenyen. Nem kell nagy tempó a nagy eséshez, bőven elég a nyolcvanas tempó. ..
...aki nemrég autót vett Németországban. Egy kiváló, 330.000 km-t futott benzin-gázos-klímás-horgos-tempomatos Voyagert 1996-ból, első tulajdonostól. Nagyjából 120 km-re volt az autó. Beült egy kölcsönautóba, maga mellé vette két gyermekét, aztán elvezetett Bockauba.…..
TK86 2014.07.17 09:06:47
@brabus: :D :D :D