Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hócipő

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap este Fábry Sándor a HírTv-ben járt, és kinyilatkoztatott. Megmondta a frankót, hogy Ókovács Szilveszter, a nemzeti oldal legjobb Bundesliga-feje meg sem tudott szólalni áhítatában. Egyrészt jó hír, hogy Fábry, például Hajós Andrással ellentétben jól látja a saját…..
comment:com Breaking a Tv2-n 2006.10.23 17:58:00
A kereskedelmi televíziózásban példátlan módon a Tv2 félbeszakította a Valami Amerikát. Persze csak két percre jelentkeztek a hírekkel, az összefoglalóval meg kell várnunk a film végét, hogy most akkor Szabó Győző kivel is jön össze...
Az MTV-n az Aranyember, miközben az utcákon könnygázvetőkkel lövik a tömeget. Persze emlékezni kell, nem kukákat borogatni, és az MTV ugyebár értékeket közvetít, de a minden március 15-én, október 23-án és december 24-én újra és újra leporolt magyar történelmi filmek…..
comment:com Csintalan nem érti 2006.10.23 18:08:00
Na, végre megjött Csintalan is. Tulajdonképpen nekünk kéne elnézést kérni, hogy már megint a Hír Tv, és hogy már megint nem értik, hogy miért lépnek a rendőrök, meg miért lövöldöznek. Az a lényeg, hogy Csintalan valahogy belecsöppent a Hír Tv-n futó, egyébként…..