Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Printyő12

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyszerű írásban foglalja össze Eshan Shah Jahan, a The Orchard termékfelelőse, hogy hogyan kell úgy megkínozni a felhasználóinkat, hogy azok úgy válasszák a fizetős szolgáltatásunkat az ingyenes verzió helyett, hogy közben kínjaik még ne nőjenek olyan nagyra, hogy elhagyják…..
A tavaszi országgyűlési választások előtti téli hónapokban a felduzzasztott közmunkás létszámmal a kormány képes volt kozmetikázni a szezonalitásnak köszönhetően alacsony foglalkoztatottsági adatokat: az idei első negyedévben a foglalkoztatottak száma meghaladta a 4…..
a kormány nem akar beavatkozni a piaci folyamatokba Kontrát Károly, 2014. június 23...
  Na, ide egy saller, oda egy koki alapon a tegnapi T után jöjjön a Telenor, a vigasztalhatatlan ügyfél és Szomi Batmant. Az ügytípus (túlfizetés) és annak kezelése (lehetetlen) egyébként szinte szóról-szóra megegyezik. Kedves Homár, már csak Te és a…..
Robert Ježić vállalkozó (a képen balra) és Ivo Josipović államfő,a vitatott kampányadomány kedvezményezettje (Fotó: Index.hr) Robert Ježić volt az Ivo Sanader egykori horvát kormányfő elleni vesztegetési perben a vád koronatanúja. Éspedig a két szálon futó eljárásban, a…..
„Nemzetietlen dolog eltéríteni a választók figyelmét az önálló bankról, önálló vámterületről, most, mikor ők ezért küzdenek és napszámról beszélni, cselédkérdésről meg kivándorlásról. És igazságtalan dolog is; hiszen éppen Darányi hozta meg most a…..
MedIQ Jön az okos kontaktlencse 2014.07.16 13:12:45
Néhány hónapja tudunk a benyújtott szabadalomról, de immáron kezd valósággá válni annak az okos kontaktlencsének az ötlete, miszerint könnycseppből vércukorszintet tudna mérni a cukorbetegség könnyű követése céljából és azoknak is segítene, akik rosszul látnak közelre. A…..