Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mordormodor

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Viharzóna Síron túli üzenet 2020.07.28 23:21:57
Már két hete…. Két hete, hogy úgy döntöttél, képtelen vagy tovább élni. Talán egy váratlan hír, vagy csak az utolsó csepp a pohárban… Ki tudja, mi volt, már sosem fog kiderülni, az igazságot egyedül te tudod, te pedig magaddal vitted örökre. Egyfolytában nézem a videóidat, az előadásokat,…..
Szép győzelmet aratott a demokratikus ellenzék a XV. kerületben. A Fidesz mindent megpróbált, ezerrel ment a gyurcsányozás, de ez sem hatott. Legyen ez tanulság a Fidesz, de főleg az ellenzéki pártok részére. A Fidesz emelte "Gyurcsány vagy Orbán?" kérdéssé a XV. kerületi polgármester-választást.…..
Folyamatosan megy ez a "játék", hogy melyik körzetben melyik párt adja az esélyes ellenzéki jelöltet, kinek van reménye a Fidesz legyőzésére. Csak éppen a Jobbik nem lép vissza sehol, ezzel pedig Orbánt segítik, ahogy amúgy az egész ciklusban tették. Se szeri, se száma az ilyen olyan…..
Félmillió Ft-os vízdíj törlesztése után kicsit fellélegezhetne a Barcson élő Kistaj Éva, mert legalább megszűnne a végrehajtói nyomás, ami a család tragédiájára pluszban nehezedik. 3 éve ápolja éberkómás lányát, ami önmagában is borzasztó nagy teher, emellett még retteg attól is, hogy utcára teszik…..
Két nap alatt két szavazás is volt arról, hogy Botkának igaza van-e, amikor azt állítja, Gyurcsány inkább akadály, mint előny, és lehet-e vele együttműködni. Mindkét voksolás Gyurcsány fölényes diadalát hozta.  (A képen Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Botka László szegedi polgármester együtt…..
A kofák nem akartak vasárnap dolgozni, így polcokba rendezték a portékájukat. A főváros XVII. kerületének egyik piacán úgy döntöttek a kofák, elég volt a vasárnapi korán kelésből, és 200 négyzetméternél nagyobb bolttá rendeződtek, továbbá a korábbi standokon áruló…..
Pesterzsébet közterein is megjelentek Orbán Viktor gyűlölet-plakátjai. A kormányfő legújabb gumicsontját azonban hamar kiköpték a lokálpatrióta erzsébetiek. Reggelre átfestették a finkelstein- és habonyizmus legújabb szörnyszülöttjeit, így ismét szeretettel várjuk a…..
TComment Darwin-díjas útdíjaink 2015.03.18 07:34:52
Öt-hat autósnak kell megszívnia, hogy egyetlen jól járjon.A legnagyobb baj az, hogy ez az egész útdíjasdi rossz irányba visz. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
mordormodor 2015.03.18 14:44:15
@HERMSGERVØRDENBRØTBØRDA: Ne tessen már 5leteket adni mert ártunkésqurrmányunk még azzá teheti.
A miniszterelnök fia – hadd tegyük hozzá gyorsan: a protokollszokásokkal tök ellentétesen –, a helyszínen tekintette meg a vb-döntőt, na nem egyedül, az apja társaságában. A tévében mutatták párszor, na nem azért, amiért a köztévé mutogatná (lásd még: tövig nyalás),…..
mordormodor 2014.07.16 10:13:39
@szakor:
Nyeglék, pökhendiek, idióták, felsőbbrendűségi komplexusuk van indokolatlanul.
Az a baj, hogy egyre több az ilyen, magát politikusnak képzelő, nyegle, félművelt "újságíró".
Szánalmas, mikor egy újságíró először politikus, aztán firkász.
Fenti találó megállapításaival tökéletes egyetértek. MERT TÖKÉLETESEN RÁILLIK A JELENLEG HATALMAT BITORLÓ MAFFIAKORMÁNYRA ÉS KISZOLGÁLÓIRA.