Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rob1

0 bejegyzést írt és 283 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyolc mérkőzés óta tartó győzelmi sorozatnak köszönhetően a Juventus felzárkózott a tabella második helyére, de így is hét pont hátránnyal érkezett a listavezető Napoli otthonába. A találkozó azonban a zebramezesek legrosszabb rémálmai szerint alakult, s a csapat 5:1-es vereséggel, megsemmisülve…..
rob1 2023.01.14 09:34:06
@Pilsnerurquell: Mióta itt van a kókler ezt meg is tették.Ki lett cserélve a fél csapat mégis ott tartunk ahol előtte.Vagy talán még rosszabb, őt kéne már innen kivágni
rob1 2023.01.14 09:38:05
@Cannavaro: Teljesen egyetértek.Én sem tudom már végignézni egyetlen meccsünket sem.
A Juventus hazai pályán kétgólos győzelmet aratott a Spezia felett, az első találatot Dušan Vlahović jegyezte szabadrúgásból, míg a másodikat a padról beálló Arkadiusz Milik szerezte Fabio Miretti passzát követően. A csapat egyébként nagyrészt ugyanaz volt, mint a Roma elleni meccsen. „Még mindig…..
rob1 2022.09.01 18:15:46
@Rupert28: lol , a spezia valóban bajnokaspiránsnak tűnt , a 0 kaput eltaláló lövésével. Mert mi olyan sokszor találtuk el a kaput.A két gólon kívül semmi különbség nem volt a két csapat között!De hát ilyen ez mikor a kókler csapatot épít.
rob1 2022.09.01 18:57:10
@babo0410: Ez a pali a legtúlértékeltebb edző a világon. Ő mr kókler
Az AS Roma elleni hazai mérkőzésen hiába játszott nagy fölényben, s hiába szerzett korai vezetést a Juventust, Massimiliano Allegri csapatának ezúttal is mindössze egyetlen ponttal kell beérnie. "A szezon hosszú, de azt kockáztattuk, hogy a vége felé még egyet kapunk egy másik szögletből. A Juve…..
Maurizio Arrivabene a minap a Tuttosport munkatársának adott interjút, s ebben az interjúban több témát is érintett, és természetesen a fő témák egyike Paul Pogba és Matthijs de Ligt helyzete volt.  „A Juventusnak globális márkának kell lennie, amilyen a Ferrari, s a sporteredmények alapvető…..
rob1 2022.06.30 09:48:09
@Del Pybala: Nekem is!
Matthijs de Ligt is megszólalt a Fiorentina elleni győzelmet követően, a meccsen kifejezetten jó játékot mutató védőt először is a Dušan Vlahović elleni párharcról kérdezték, s arról, elégedett-e a teljesítményével a szerb csatár ellen? „Igen, szívesen játszok olyan csatár ellen, amilyen ő, aki…..
rob1 2021.11.07 10:27:51
@Gaben Smith: Szerintem senki. Én sem szeretnék nézni is szörnyű. Nem örültem hogy vissza jön és remélem minél előbb megy. Egy beszari embernek tartom akinek csak az a fontos hogy ne kapjunk gólt.
Massimiliano Allegri nehéz helyzetbe került a Verona elleni meccset követően, mivel a Juventus ismét kikapott, ráadásul a játék képe sem az Öreg Hölgynek kedvezett, így kellett a livornói mesternek értékelnie a csapat teljesítményét.  „A szavaknak jelenleg nincs értelmük. Rossz helyzetben vagyunk,…..
A Calciomercato értesülései szerint Andrea Agnelli azt fontolgatja, hogy meneszti a klub sportigazgatóját, Fabio Paraticit. A szakember szerződése júniusban lejár, a bianconero klub elnöke pedig azon gondolkodik, hogy ideje ezen a szinten is váltani klubon belül. Fabio Paratici 2010 óta áll a…..
A Juventus segédedzője, Giovanni Martusciello, a Parma elleni győztes szezonkezdet után arról beszélt, hogy Gonzalo Higuain egy szinten van Paulo Dybalával, és hogy Maurizio Sarri az évek során sokat javult. A Juventus győztes találatát Giorgio Chiellini szerezte, de az 1-0-ért alaposan megizzadtak…..
Giuseppe Marotta tegnap este,a Napoli elleni győzelmet követően jelentette be, hogy szerződése lejártával távozik a Juventustól, s az igazgató ma a RAI-nak beszélt az elválásról. "Ezt a helyzetet a klub akarta, s az emberek, valamint maga a Juventus iránt érzett szeretetem miatt nekem…..
Az Intert és a Fiorentinát megjárt kapus, Sébastien Frey nem fogta vissza magát, amikor Gigi Buffonról kérdezték, és bár nem tagadtam, hogy mindig imádta a kollégáját, de a helyében inkább szögre akasztotta volna a kesztyűt az elmúlt szezon végén. Az olasz legenda elhagyta a…..
A Juventus legendás védője, Ciro Ferrara biztos benne, hogy Cristiano Ronaldo nem fog 30 gól fölé jutni idén, mivel Olaszországban más a futball. A portugál klasszis az elmúlt szezonban 26 alkalommal talált be 27 bajnokin, illetve 15 gólt szerzett 13 BL-meccsen. „Szerintem maximum 25-26 gólig fog…..
rob1 2018.09.01 17:31:04
@The king of alibis: Egyetértek Higuain sem tudta hozni a Nápolyi formáját mint ahogy Pjanic sem tud úgy játszani mint Rómában de lényeg hogy Khedira hozza a szintet.
Az előző kiírás negyeddöntőjében a Juventus a Real Madrid elleni emlékezetes párharccal, hathatós játékvezetői asszisztencia mellett búcsúzott a Bajnokok Ligája küzdelmeitől, s a közelmúltban két vesztes döntőt is megvívó zebramezes csapat most már nem titkoltan az európai labdarúgás trónjára…..
A címvédő Juventus a Chievo elleni, nehezen kiharcolt győzelemmel kezdte az új bajnoki szezont, s a második fordulóban egy lényegesen nehezebb ellenfél, a Lazio látogat majd az Allianz Stadiumba, ahol első alkalommal léphet pályára a klub nyári sztárigazolása, Cristiano…..
rob1 2018.08.25 20:36:38
@Dr. Grant: Egyetértek az mikor labdaszerzés után visszafordulnak és hátrafelé passzolják a labdát Ronaldo meg ott dühöng elől teljes joggal még nézni is szörnyű látszik hogy a portugál nem ehhez az antifocihoz szokott hozzá ha Allegri nem változtat ez az utolsó éve a Juvénál mert lehet hogy most még népszerű Ronaldo de ha így folytatódik ez el fog múlni
A Juventus ügyvezető igazgatója, Giuseppe Marotta még a Chievo elleni győzelmet megelőzően nyilatkozott az olasz sajtónak, s természetesen szó esett Cristiano Ronaldóról, valamint a klubtól 25 esztendő után távozó Claudio Marchisióról is. "Ahhoz, hogy igazi bajnok legyen valaki,…..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
rob1 2017.10.31 13:23:22
@Juventino86: Sajnos nézhetetlen meccseket játszunk ezért nem közvetítik teljes joggal unalmas nulla helyzet mint hétvégén a Milan ellen ha Higuain a semmiből nem lő két gólt valószínű hogy nem is nyerünk azt nem értem hogy ilyen támadókkal miért kell ezt a szar focit játszani és amíg ez nem változik nem is fogják közvetíteni én is szívesebben nézek egy Roma Chelsea meccset ott van foci nem kell idegeskednem megint egy dög unalmas meccsen
rob1 2018.08.18 10:00:07
@Rikoo: Buffon visszatért? Nem is tudtam.
A Juventus régi/új játékosa, Leonardo Bonucci ma sajtótájékoztatót adott, amely során természetesen felmerültek a múlt döntéseit firtató kérdések, hiszen a tavaly nyáron kissé váratlanul távozott a Juventustól, majd idén nyáron a visszatérés mellett döntött. „Amikor a távozást választottam, akkor…..
A Juventus mestere, Massimiliano Allegri a legutóbbi nyilatkozatában Gonzalo Higuaín és Leonardo Bonucci érdemeit méltatta, illetve kevéssé konkrét módon elmondta, miért volt kénytelen a klub elengedni Mattia Caldara kezét anélkül, hogy a fiatal védőjátékos akár egyetlen…..
A Juventus csatára, Gonzalo Higuaín a tegnap este Milánóba érkezett, és megerősítette, hogy a rossonero csapathoz csatlakozik. Várhatóan a mai nap folyamán ejtik meg Milánóban Mattia Caldara és Gonzalo Higuaín orvosi kivizsgálását, miután a tegnap este az argentin csatár…..
rob1 2018.08.02 10:28:33
@MeGmOnDtaM: Mikor Higuaint vették eladták Pogbát csak akkor költöttek sok pénzt ha el is adtak valakit most meg elment vagy 150 és még nem adtak el senkit mindig az eladásokból hozták az új játékosokat így aztán azon sem csodálkoznék ha még valakit eladnának
rob1 2018.08.02 10:39:32
@MeGmOnDtaM: Allegri nyilatkozta hogy sajnálja hogy a piac erre az átigazolásra kényszerítette őket tehát anyagi okok miatt jött létre ez az üzlet nem azért mert bonucci annyira kellett a juvénak
Az AC Milan és a Juventus az elmúlt napokban keményen dolgozik egy érdekes játékoskeringő tető alá hozásán, amely keretében Leonardo Bonucci visszatérhet a Juventushoz, illetve Mattia Caldara és Gonzalo Higuaín a rossonero klubhoz távozhat. A minap már arról érkeztek hírek, hogy…..
Több olasz lap beszámolója szerint napokon belül lezárulhat az AC Milan és a Juventus közötti átigazolási körforgó, miután a két klubnak sikerült megegyeznie Mattia Caldara és Leonardo Bonucci játékjogának a cseréjében, illetve a Gonzalo Higuaín ügylet pénzügyi…..
rob1 2018.07.31 11:07:46
@Bagg10: Te hol olvastad hogy a Milan megveszi Higuaint mert csak kölcsönveszik 18-ért és még kötelező opció sincs de ha meg is vennék akkor is csak 54 a vége nem csodálkoznék a jövőre vissza küldenék amilyen káosz van a Milannál mostanában
Massimiliano Allegri a legutóbbi nyilatkozatában nem tagadta, hogy Gonzalo Higuaín távozhat a kerettől, ám természetesen egyértelmű jövőképről nem beszélt. Az argentin csatár a hírek szerint közel került az AC Milan együtteséhez, a rossonero csapat kölcsönben vinné, majd jövő nyáron kivásárolná a…..
rob1 2018.07.31 10:42:10
@Gabueroo: Teljesen egyet értek ezt a hányadék Bonuccit semmi pénzért nem hoztam volna vissza az meg hogy odaadják érte Caldarát szégyen teljesen gerinctelen emberek vezetik ezt a klubot
Megbízhatónak mondható olasz források szerint az AC Milan és a Juventus vezetősége lényegében megegyezett Leonardo Bonucci és Mattia Caldara csereszabatosságában, miközben Gonzalo Higuain egy kölcsönszerződés keretében válthat klubot. Leonardo Bonucci visszatérésének a híre…..
rob1 2018.07.28 08:43:13
A Juventus vezetője, Giuseppe Marotta a minap megerősítette az AC Milan csapatkapitányának, Leonardo Bonuccinak a távozási szándékát, és azt is elismerte, hogy a torinói megpróbál eleget tenni a vágyainak. „Leonardo csatlakozna hozzánk, és mi szeretnénk eleget tenni neki.” - idézi a klubvezető…..
A Juventus egy újabb játékos, az Atalanta együttesétől érkező ifjú védő, Mattia Caldara bemutatásával zárta az eseményekben gazdag hetet. Caldara, aki jövőre a 13-as mezt viseli majd, boldogan és izgatottan nyilatkozott a sajtó képviselőinek. "Ez fontos időszak a…..