Regisztráció Blogot indítok
Adatok
monsieur123

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gyökérségnek van az a szintje, amit csak direkt lehet elérni. Amihez nem elég a vele született sötétség, a gyerekkori és/vagy felnőttként elszenvedett frusztráció. Amikor az ember rákészül, vesz egy nagy levegőt, és berúgja a taplóságmétert, hogy hadd pörögjön. És ilyenkor jön ki belőle ez…..
monsieur123 2018.08.06 18:30:51
@szemöldöki: Bizony, ez a szó klasszikus, szoros értelmében vett rasszizmus. Ügyes vagy, ha elsőre felismerted az [origo]-n, kissé gyengébb elméjű, ha csak a jelen cikk alapján. Viszont, ha csak gúnyolódó a kommented és szerinted ez a sztori nem egy rohadásszagú, ordas nagy rasszista tahóság, akkor két dolog tűnik biztosnak: (i) nincs két, egymással kommunikáló agysejted sem és magától értetődő módon (ii) Fidesz szavazó vagy.
Aszongya, hogy: 2.1. A Szervező a Látogató részére belépő megvásárlása ellenében biztosítja a részvétel lehetőségét a fesztivál programjain, a Látogató pedig köteles a belépő ellenértékét megfizetni a Szervező részére. Deviszont: 4.2. A Látogatók kötelesek tartózkodni (...) az olyan…..
Siklósi Beatrix az M5 tévécsatorna újonnan kinevezett programigazgatója volt a vendége szerda reggel a Bartók rádió Muzsikáló reggel című műsorának. Siklósi Beatrix az M5 tévécsatorna újonnan kinevezett programigazgatója volt a vendége szerda reggel a Bartók rádió Muzsikáló reggel című műsorának (a…..
monsieur123 2018.07.18 15:33:40
@nookedli: Antiszemitának lenni nem tilos, csak egy ordas nagy tahóság, amely az iskolázatlan bugris, frusztrált lúzereket jellemzi. Az pedig csak egy reális elvárás, illetőleg szerény javaslat, hogy a közmédiánál ne legyen programigazgató egy iskolázatlan bugris, frusztrált lúzer, maradjon meg az ilyen a négy fal között.
Az Aranyélet az HBO Europe-nak pont olyan zászlóshajója, mint a Trónok harca, vagy a Westworld a "nagy" HBO-nak, és ennek megfelelően kezelik is a harmadik évad bemutatóját. Azaz az infót nem öntik, csak csepegtetik, a várakozást meg felkorbácsolják, vagyis próbálják. Hogy aztán a magyar nézőt fel…..
monsieur123 2018.04.11 15:09:15
@NZperX: Mi a különbség nívóban a 6/6 és a 10/10 között?
Az ilyen a világon nincs című, többfelvonásos bohózatunk mai szereplői a közmédia és az azt (is) felügyelő Médiatanács (beugrik Karas Mónika). Az élet írta darab azzal kezdődött, hogy annak idején törvénybe, mit törvénybe, MÉDIATÖRVÉNYBE foglalták, hogy A közszolgálati médiaszolgáltatás célja a…..
monsieur123 2016.11.04 12:50:41
@csodavida: A Mónika igen, de Karas Monika röviddel írja (mert ez is létező verzió) és ezért a cikkben szerepel hibásan.
monsieur123 2016.11.04 14:08:26
@pejoratív igazgató: Ne vitatkozzunk már tényeken, lécci. Úgy hívják az NMHH elnökét, hogy Karas Monika. Felőlem ugyan Mónikázhatod, ha úri kedved úgy tartja, de ez természetesen ez a fentebb írtakon nem változtat.
monsieur123 2016.11.04 15:03:33
@pejoratív igazgató: Te tényleg képes vagy nekiállni vitatkozni azon, hogy mi ennek a nőnek a neve, ami igen vicces. Egy picit próbálj meg figyelni arra, amit most írok: Az NMHH elnökét úgy hívják, hogy Dr. Karas Monika. Ez a név szerepel a kinevezési okmányában, így írja alá az NMHH elnöki rendeleteit, amiből az következik, hogy ezt a nevet írták 1962-ben a születési anyakönyvi kivonatába. Bódy Sylvinek, meg úgy általában a művészneveknek vajmi kevés köze van a fentiekhez.
Balogh Jóska megint jól járt, Magyarországon tényleg semmilyen következménnyel nem jár az, ha valaki salakrészegen péppé veri becses élettársát. Ez a szűk konklúzió a vakkomondoros nőverő polgármester ügye kapcsán. Teljesen felesleges fikázni a bíróságot, a jogszabályok…..
monsieur123 2016.02.18 09:22:40
@BircaHang Média: Nem a bíróság fosztja meg a feleségverő féreg polgármestereket a hivataluktól, hanem a törvény. A házi statisztikám kedvéért elárulod, hogy választásokkor melyik pártra szavazol?
monsieur123 2016.02.18 09:47:34
@BircaHang Média: Nem az. Ha egy ember agyonver egy másikat, az semmilyen körülmények között, soha nem magánügy. Lehet a kapcsolat férj-feleség, apa-fiú, nagyszülő-unoka, testvér-testvér és még sorolhatnám. A "valamilyen konfliktus", "rendeződött", tehát "magánügy" szintű érvelés pedig egészen komikus, ezek ugyanis klasszikus "érvek", amelyek a Balogh-hoz hasonló nőverő férgek érvelésének eszköztárából valahogy mindig előkerülnek.
Kedves barátaim! Mindenekelőtt kalapot emelek előttetek a miatt, hogy ki mertek állni a magatokért, a szakmátokért,  a becsületetekért. Lényegében mindenkinek egyértelmű, hogy a közoktatási rendszer központosított átalakítása nem csak elhibázott volt, de egész egyszerűen megalázta a pedagógusokat.…..
Az AMC február 26-án, az amerikai premier után két héttel hozzánk is elhozza a Breaking Bad kvázi előzménysorozatát, a Better Call Sault, egyszerre szinkronos és eredeti hangos/feliratos verzióban. Az első részt február 26-án este 10-től láthatjuk, a többi rész dettó…..