Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aladindölon

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak emblematikus slágerek, amelyek évek, évtizedek óta milliók kedvencei. Ha meghalljuk őket, azonnal beugrik az előadó, és más hangján elképzelni is nehéz ezeket a szerzeményeket. Összeállításunkban bemutatunk néhány gigaslágert, amelyekről álmodban sem gondoltad volna, hogy feldolgozások...
Ismeritek azt az érzést, amikor egy régi vágyálmotok vagy gyerekkori álmotok végre valóra válik? Szerencsésnek érzem magam, hisz a minap egy konferencia kapcsán eljutottam Manchesterbe, és ha már ott voltam, akkor természetesen meglátogattam kedvenc focicsapatom stadionját, az Old Trafford-ot, az…..
Lassan, de biztosan a magyar sörgyárak is felfedezik, hogy a világon annyi, de annyi komló van, hogy annak bizony se szeri, se száma. Mondhatnánk azt is, hogy ahány komlóültetvény, annyiféle komló, ám nem akarunk a túlzások hímes mezejére lépni. Tény, hogy Brit szigeteken a láger sörök intenzív…..
A napokban kezdetét vette a riói olimpia, mi szurkolók pedig alig várjuk azokat a számokat, amelyekben hagyományosan sikeresek vagyunk. Számolgatjuk vajon hány arany jöhet össze úszásban, kajak-kenuban, vívásban. Mikor játszik már a vízilabda válogatott? Mikor úszik Katinka?Ilyen és hasonló kérdések…..
  Jött ide egy népcsoport valahonnan a fenetudjahonnából. Megérkeztek, lecuccoltak, jól átbaszták a már itt élőket (fehér ló, Szvatopluk), aztán kajánul vigyorogva még picit próbálták végigrabolni a már-már civilizált városokat, csak aztán levágták a fülüket és hazazavarták őket. Nem sokkal…..
Bár már 1894-ben tartottak versengést automobiloknak, az első Grand Prix-t, azaz nagydíjat 1906. június 26-27-én rendezték, úgyhogy a sporttörténelem innen számítja a profi autóversenyzést. És mivel ezt a legelső Grand Prixt-t a magyar Szisz Ferenc nyerte meg Renault-jával, az ő neve áll első helyen…..
Proszektúra Terrormatek 2016.03.23 10:39:07
Tételezzük fel, mi lett volna, ha egy brüsszelihez hasonló szörnyű terrortámadás a mi országunkban történik, ahol a hazugságok, akarom mondani, a reformok működnek, ebben az országban, amelyik az alaptörvény rendelkezése folytán már évek óta elveszítette köztársaság jellegét, s amelyiknek egy olyan…..
Nemzeti mezekben feszítő szurkolók, a nemzeti himnuszok éneklése és annak értékelése, egy-egy elvesztett mérkőzés oka kapcsán a nemzeti jelleg firtatása, vagy a különböző csapatokban a fehér és a fekete játékosok számának megszámlálása mindennapos élményünkké vált a…..