Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szentkereszti Istóczy Győző

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Rendesen kiakadt a jobboldali média, amikor L. Simon László államtitkár megfenyegette a Hír TV-t, amiért kérdéseket merészeltek feltenni a sokadik alkalommal átadott, de még mindig félkész állapotban lévő Várkert Bazárról. A Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó…..
A szabál az szabál: ha nincs Kossuth-díja, akkor nem kerül be a Híradóba, ez van. A ma reggel 6:30-kor kezdődő hírműsorból kimaradt Robin Williams halálhíre, pedig ha a hír definícióját nézzük, amit egyszer már megmutattunk pedig a köztévének, ez igencsak fontosabb lett volna,…..
Tegnap is sejtettük, hogy az MTVA sajtósai a seggükből húzták ki azt az indoklást, hogy Bajor Imréről azért nem emlékeztek meg az M1 esti Híradójában, mert nem volt Kossuth-díja, náluk pedig az a vízválasztó az ilyen témákban, de most van négy bizonyítékunk is. Ilyenkor…..
Szentkereszti Istóczy Győző 2014.08.08 10:51:45
Az az igazság, hogy nem olyan nagy ördöngösség ez, és ez esetben sem a recept kitalálása a nehéz, hanem a receptnek megfelelő (fegyelmezett) főzés. A Fidesz legyőzése is egyéni döntések olyan együttállását követeli, amely a racionális cél és a biztosan látható…..
Szentkereszti Istóczy Győző 2014.07.29 21:02:42
@HaFr:

Akkor mégsem fuccsoltál be az egyszemélyes párt megalapításával?

Gondolod, hogy pont neked kellene osztani az észt ezután arról, hogy hogyan kell megbuktatni a háromszoros miniszterelnököt, aki másodszor kormányoz kétharmaddal?

Bár ti ilyenek vagytok. Ha megbuktok, akkor helyet cseréltek, és folytatjátok ugyanazt a fost.

Olyanok vagytok, mint Alekosz, amikor Zuckerberget tetemre hívja, mert nem úgy működik a faszbúk, ahogy szeretné. Annyival vagytok szánalmasabb nála, hogy ő legalább nem fürdött be hasonló fejlesztéssel a reklamációja előtt.
Szentkereszti Istóczy Győző 2014.07.29 22:17:02
@HaFr:

A Végső "Érv". A "mértékadó" "értelmiségitől", aki egyszemélyes pártot akart alapítani, de elkúrta, és most a háromszoros miniszterelnököt, kétszeres kétharmadost akarja elkergetni a "kormányváltó" "erőkre" támaszkodva, akik még az ellenzéki szavazatoknak is csak a kisebbik részére voltak jók a választásokon.
Orbán Viktor minden évben elmegy az erdélyi Tusványosfürdőre, ahol mindig tart is egy előadást. Amit azonban ma mondott a szokásos előadásnál, az eddigieknél is szörnyűségesebb akarnok-hatalmat vetít előre. A liberális demokráciának Magyarországon egy ideje vége, de csak ma…..
Szentkereszti Istóczy Győző 2014.07.27 22:40:27
@egysmás:

Téged meg mint írtam korábban is, szarba sem veszlek. Ne szennyezd az internetet tovább!
Szentkereszti Istóczy Győző 2014.07.28 00:04:12
@Frady Endre:

Én leginkább a szélsőliberálisok száját látom habozni.

Eközben a karaván halad.
Szentkereszti Istóczy Győző 2014.07.28 03:17:21
@tralalala:

Olyanok a szélsőliberálisok, mint Maupassant novellájában az eszelős, aki bizonygatja boldog-boldogtalannak, hogy nem ő lopta el a pénztárcát.
  Vendégszerzőnk, Kóré András politológus írása.Tisztújító kongresszust tartott a Magyar Szocialista Párt. Magyarországon hozzászokhattunk már ahhoz, hogy ezeknek a legmagasabb pártdöntést hozó szervezeteknek a személyi kérdései nem tartogatnak meglepetést. Huszonnégy év…..
Szentkereszti Istóczy Győző 2014.07.25 02:02:29
Zöld utat adott az Alkotmánybíróság hétfői döntése a fővárosi választási rendszer átalakításának, sőt, gyakorlatilag egy árnyalatnyit még rontott is a helyzeten. Ugyanis azt rendben lévőnek találta a testület, hogy a kerületi polgármesterek alkotják a Fővárosi…..
Döntött a Mazsihisz: bojkottálja a Holokauszt 2014 emlékévet – egyelőre. Hogy milyen súlyos következményekkel jár a zsidó hitközségek szinte egyhangúan meghozott döntése, arról ergé már írt a napokban, most csak a három vitatott ügyről, a felek igazságáról írnám le…..
Az év talán legnyomasztóbb riportját közölte a minap a 444 arról, hogyan folytatta a budapesti elitgimnáziumban tanító S. tanár − majd tévés szerkesztő − szexuális játékait, üzelmeit, visszaéléseit különböző kiskorú diákjaival elzárt táborokban vagy épp a…..
Bevásárlókocsik, gördeszkák, biciklik, babakocsik és négy darab szőnyeg – ezt halászták ki a folyó egy mindössze 60 méteres szakaszáról. A lassan hagyományos éves tisztasági akció keretében elképesztő mennyiségű szemetet emeltek ki a Temze medréből. Közel négy…..
Kína - régen és ma Hukou 2014.07.19 00:59:49
Az autoriter rendszerek sajátja, hogy megpróbálják ellenőrizni a lakosságot. A szocializmus két, merőben eltérő utat bejárt óriása, a Szovjetunió és Kína egészen hatalmas mélységekig fejlesztették a módszert. Bevezették a belső útlevelet.   Mindkét esetben - az…..
Azzal a tiszteletteljes és határozott kéréssel fordulok Orbán Gáspárhoz, hogy ne játssza az álnaivat. Természetesen a magam részéről tiszteletben tartom azt a döntését, hogy nem kíván közszereplőként viselkedni, szeretné megtartani civil életét magának. Ezért a…..
Szentkereszti Istóczy Győző 2014.07.18 18:37:53
Szentkereszti Istóczy Győző 2014.07.18 18:39:08
Szentkereszti Istóczy Győző 2014.07.18 18:55:41
@mehemed:

Szegény bibsikkel jól ki lett baszva. A Jobbik unszolására a Fidesz bankadót, reklámadót vezet be, a szocik zsidótlanítanak, a reszli pedig rákapott a cigányozásra. :)

Reszeltek nekik itt, kereshetnek más gazdatestet. Ajánlom nekik Oláhországot, ott nagy a kereslet biboldókra, egyéb liberráltakra.
"Valamennyi bűncselekmény valamennyi elkövetője cigány volt” - jelentette ki Pásztor Albert Miskolci Rendőrkapitány. Kijelentéséért leváltották posztjáról. 1:21: én nem magyar vagyok, hanem "nemcigány származású" vagyok, kösz pista, hogy tisztázod az identitásom!(persze…..
Miközben a magyar sajtó S. tanár úr botrányos ügyétől hangos, aközben a brit lapok címoldalán az ország egészét érintő pedofilbotrány szerepel. Eszerint egy hathónapos akció keretében a Brit Nemzeti Bűnözési Ügynöksége, az NCA mintegy 660 gyanusítottat tartóztatott le,…..
Szentkereszti Istóczy Győző 2014.07.17 17:08:24
@oszt jónapot:

Kutatások szerint aki annyit nácizik, mint te, az náci. Látens náci.
Nézem a híreket a DK miskolci jelöltjéről és látom egyre többen, egyre többet szólnak hozzá. És olvasva a Dinamó műhely friss postját a témában felmerül bennem a kérdés: Milyen baloldalt akarunk. Milyen liberális oldalt akarunk. Milyen konzervatív oldalt akarunk. Milyen... A…..
Az elmúlt hetekben jó pár sajtómegjelenés volt arról, hogy a meleg férfiakat kizárják Magyarországon a véradásból. Intézményesült homofóbiáról van szó vagy az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) a nemzetközileg is jól bevált gyakorlat alapján szűri ki a “rizikós” véradókat?..
Szentkereszti Istóczy Győző 2014.07.16 00:41:20
@dr Smittpálelnökúr:

A fajvédők ti vagytok, biboldók. Mi, magyarok, kultúrnemzetként határozzuk meg magunkat, veletek ellentétben.

Azt egyébként nem olvastad, hogy a buzeránsok nem adhatnak vért?
2014. július 4-én az Országgyűlés elfogadta a frissen bevezetett reklámadó-törvény módosításait. Ennek értelmében a közösségi médiában, kereső oldalakon elhelyezett hirdetések adókötelezettsége havi 2,5 milliós költés felett átszáll a megrendelőre, ha az adófizetésre kötelezett cég nem nyilatkozik…..
Dinamó Műhely Ennyi volt 2014.07.15 09:12:55
„Miskolc a miskolciaké”  Pásztor Albert   Para-Kovács Imre írása   Éppen húsz éve történt, hogy Kecskemét felé mentünk néhány Narancsos kollégával és Kőszeg Ferenccel, hogy a helyi könyvtárban ünnepeljük a liberalizmust, amikor jött a hír, hogy az SZDSZ beszáll…..
Már többször kifejtettem, hogy mélységesen elítélem azt a mifelénk nem ritkán űzött provinciális és pitiáner gyakorlatot, hogy egy gyermeket szülei viselt dolgai szerint állítanak pellengérre. Ezzel együtt sem tudok mit kezdeni Orbán Viktor fiának önérzetesen sértődött…..
Kedvelem azt az érvelést, amely továbbgondolásra ösztönöz. Így vagyok Nagy N. Péter A baloldal és a sajtó című cikkével a Népszabadság mai számából. A szerző szerint „Az ellenzéki sajtó összemosása az ellenzéki pártokkal azt a benyomást kelti, hogy az utóbbi évek…..
Szentkereszti Istóczy Győző 2014.07.15 00:37:19
@Kón Bandit:

Jó látni, ahogy a hazaáruló oldal kinyírja magát, egymást vádolván és ütvén azért, mert az egyik szerint nem eléggé hazaáruló a másik. A szélsőséges, szalonképtelen társaságok tagjai többnyire így szokták végezni, baráti késsel a hátban a kanálisban.