Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Skil9004

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
RÁKTÉRÍTŐ #19 Helló kemó 2020.05.05 23:00:13
2020 május 13 szerda. Mint általában, ezen a napon is reggel hét körül fogok felkelni, el fogom végezni majd a  szokásos teendőimet, de a folytatás nem a megszokott lesz. Nem fogok leülni a már jól bejáratott és őszintén szólva megszeretett home office-omba, ehelyett inkább beülök majd a kocsiba és…..
Skil9004 2020.05.06 13:26:58
Egyre kevésbé lehet kikerülni a Flixbust, ha olcsó utazgatást tervezünk Európában, mi is mentünk velük nemrég megint és van két foglalásunk is - azért durva, hogy Bécsbe elvisznek már 5 euróért, miközben a hatósági áras belföldi piacon Győr ennek majdnem a duplája. De erről majd később, most arról,…..
Tamás nyár közepén jelentkezett nálunk azzal, hogy menjünk el egy gyártói tesztmosásra vele, mivel megelégelte, hogy márkás és nem is olcsó mosógépe nem képes maradéktalanul megküzdeni a 3 gyerekes családban keletkező foltokkal. Panaszt tett a bolban, majd a gyártónál, végül a Békéltető Testületig…..
Igyekeztem teljesen közérthetően leírni, hogy az átlagszavazók – akik nem csüngenek folyamatosan a híreken és nem néznek meg minden egyes híradót – miért látják bebetonozva a kormánypártokat. A választások előtt szűk egy esztendővel nyomát sem látni egyetlen politikai erőnek sem, amelyik eséllyel…..
Amikor ezeket a sorokat írom (és ez magyar idő szerint péntek hajnal), immár biztos, hogy a Brexit hívei nyertek, azaz az Egyesült Királyság kilép az Európai Unióból. A kilépés egyik legnagyobb híve, a UKIP vezetője már lemondásra szólította fel David Cameron miniszterelnököt, akit ugyanakkor saját,…..
Skil9004 2016.06.24 09:12:44
@charlieharper:
"...valoszinu az uj skot referendum (quebec effect)..." - Québec-ben többször volt népszavazás a kiválásról, mégis mindig a maradáspártiak győztek, én úgy tudom....
Közvetlenül Orbán Viktornak lehet befolyása az adóhivatalra a jövőben, miután a hozzá lojális „elszánt harcost” és „hűséges bajtársat”, Tállai Andrást nevezték ki a NAV élére. A Nemzetgazdasági Minisztérium fideszes politikai államtitkára felel majd…..
Skil9004 2015.10.30 11:19:28
@bértrollbosszantó_kovi1970: Valahogy úgy. Viszont el lesznek küldve karbantartók is, akik más cégnél is karbantarthattak volna, konyhás nénik, adminisztrátorok, stb-k, akiknek egyáltalán semmi közük nem volt az adó, jövedék, vám, stb. behajtásához.
Big Tits Lilian 2015.09.13 03:00:00
..
Barna hajú lányok Alena 2015.09.10 05:12:00
..
Kedves Baratok, ismerosok: Este az RTL Klubban es az utana levo Fokuszban lesz a Zsofirol egy osszefoglalo.  Vera & Csalad     ..
Skil9004 2015.08.11 10:30:12
Néhány hete a Mopedmetal felvonuláson szúrtam ki a kék-fehér mopedet, látszott rajta, hogy nem mai darab, de az is, hogy egyébként hibátlan állapotú. Mikor a tömegben gurultunk végig a városon, próbáltam időnként úgy helyezkedni, hogy fel tudjam mérni, mivel van dolgom. És…..
Skil9004 2015.08.11 09:21:38
Kicsi a különbség, és az utolsó szavazókörre még várhatunk pár napig, de nagyon kicsi az esélye, hogy a Fidesz fordítson, ezt behúzta a Jobbik, megszerezve története első egyéni mandátumát. A szocik stabilan hozták a harmadik helyet, ami ugye pont semmire nem jó. Az LMP talán…..
Skil9004 2015.04.13 10:27:35
@dunántúli gyerek: "A lényeg a lényeg: baloldali kormány NE LEGYEN." - sajnos pedig az van. :-(
Államosítanak, egyre széles körűbb központi árszabályozás van, központosítás minden téren, egyértelmű, nyilvánvaló káderpolitika, kivezényelt iskolás gyerekek (v.ö. "úttörők") énekeltetése.
Elkeserítő. Rémisztő. Hátrafelé megyünk. :-(((
Pedig annyira elég volt 40 év ezekből a kommunista módszerekből. :-(
  Embermese: nőkről, akiknek nem maradt semmijük Ki tudja elképzelni, hogy nincs semmije? Na, nem úgy, mintha ott állna az Appelplatzon. Hanem csak úgy, a maga egyszerűségében, megalázottságában, elvesztve miden hitét, emberi, női minőségét, testét, az arcát, és minden belső meggyőződését. Minden…..
Bálint fiammal autóztunk hazafelé a szokásos szombati gimnáziumi felvételi előkészítőjéről, álltunk a Rákóczi úti dugóban, amikoris figyelmes lettem egy ma már mind ritkábban látható, csodás jelenségre. „Odanézz, az a szörnyűség a legérdekesebb autó, amit látsz,…..
Skil9004 2015.01.14 09:50:48
@Csikós Zsolt: No, maj'nem eltaláltam. Hogy rohan az idő! :-)
Orbán nem élt, illetve visszaélt a lehetőséggel, amelyet a válság, a korrupt baloldali kormányzás és saját politikai ereje együtt kínált fel 2010-től: a kétharmad jelentette erőt, amellyel a száz éve sodródó országot a polgári fejlődés biztos pályájára állíthatta volna.…..
Skil9004 2014.12.05 09:18:10
@Pi Natátlia: Igazad van. Valószínűleg elülnek majd a tüntetések, és ennyiben marad az egész. Megy minden tovább, még 4-8-12 évig, ugyanezen a lefelé tartó úton... 4-8-12 év múlva én 49-53-57 éves leszek.
Így, ebben a szennyben telik majd el az én, és sok más ember életének jelentős, aktív szakasza. Elkeserítő. :-((
Az MTVA is elmondta az álláspontját arról a médiatörténeti eseményről, amely az MTV szombat esti Híradójában történt. Ne várjon senki meglepetést, az MTVA semmi kivetnivalót nem talált abban, hogy a műsorvezető tények említése nélkül jegyezte meg meg nem nevezett…..
Tegnap este Budapesten, a Szabadság híd budai hídfőjénél ellenőrizték a robogósokat a rendőrök. Két motoros járőrrel találkoztam, akik éppen egy ötvenesként, tehát rendszámtábla nélkül használt Vespa ET4 125-öt nézegettek. Aki azt hiszi, hogy egy ilyen rendőri…..
Persze nem teljesen, mert még vannak akik használják, és ugye a gyűjtőknél is fellelhető jó pár készülék ami üzemképes, de hivatalosan halottnak tekinthetők ezek a formátumok. A lista természetesen nem teljes, csak a legnépszerűbbeket tartalmazza. Nézzük nagyjából…..
Skil9004 2014.09.09 09:09:20
en.wikipedia.org/wiki/Television_Electronic_Disc - ez a kedvencem: "lemezen" (disc-en) videó, analóg módon... :-) A videó ölte meg...
Kedves Barátok, Zsofia ma hajnalban elhunyt. Nagyon köszönjük minden ismerősnek az elmúlt hónapokban kapott sok biztatást, látogatást, telefonhívást, segítséget, levelet, vért. A temetést még szervezzük: előreláthatólag a jövő hét utáni héten lesz, hétközben. Aki…..
Négykézláb puccsitok a vizsgálóágyon.  A doktornő folyamatosan exkuzálja magát a megalázó pozíció miatt, de én inkább amiatt az 5cm hosszú tű miatt aggódom, amit a gátamon keresztül belém készülnek szúrni. Fáj, természetesen fáj, de az egész csak pár másodpercig…..