Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ISUZU

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Méghozzá ezt, Nagy-Britanniában, lehet tippelni, hogy mi volt az indok: Megvolt a tipp? Oké, akkor mondom a megfejtést: az volt a gond, hogy az Xbox360-as játék hirdetésében a PS3-verzióból származó render mozikból voltak bejátszások. Na de hát a render mozi az minden gépen…..
 Jó pár helyen pörög már a neten ez a kép, úgyhogy nyáron senki se csodálkozzon, ha le Giurkszanytakarodzs-ozza valami betintázott külföldi fiatal! Bár az is lehet, hogy addigra át kell írni majd Orbán takarodj-ra...
ISUZU 2010.02.09 10:17:26
9gag.com/gag/17309 ezen a képen pl. rajta sincs. kicsit jobbra feljebb kozosul(HUNGARY) van írva
Cider van sokféle: szénsavas és mentes, ezeken belül száraz, félszáraz, félédes és édes. Van ízesített, bio, szűretlen, és akkor még nem is beszéltem a körteborról, ami igazából nem is cider, hanem perry. Bár sokszor mégis pear cidernek nevezik az egyszerűség kedvéért,…..
Kellően beteg vagy? Esetleg csak szimplán szereted a szusit? Az utóbbi idők egyik legvéresebb filmje itt a blogon. Megszakítás nélkül. (Elvileg.)..
ISUZU 2009.06.01 19:29:52
@fraki: 1:11 nél van egy jó kis szögelös cucc.Mondjuk onnan a végig gyilok megy


De ezek a japók betegek szerintem.
Sajnos, nem sajnos az úpécé döntött, majd el kellett búcsúzni – immár pár hete – a Rai Uno-tól. Hogy erről írni is lehetne, akkor ugrott be, amikor az alábbi posztot olvasgattam.Alessandro di Pietro, a snájdig Csak megerősítés volt a Mélypontban eltöltött…..
Half Pécs Squad Valkűr (Valkyrie) 2009.02.24 17:52:00
Bryan Singer neve hallatán a nagyszerű Közönséges bűnözők és a két jófajta X-Men ugrik be mindenkinek, de utoljára ugye a bűnrossz Superman visszatérrel jelentkezett direktorunk. A Valkűrt ennek ellenére az első hírek óta nagyon vártam, hiszen Cruise jó színész, a történelmi…..
Külföldön (vagy akár belföldön) sétálva a turista számtalan olyan képet készít(het), amelyek nem illeszthetők egyetlen témakörbe sem. Nem építészeti műremeket örökít meg, nem történelmi emlékhelyről tanúskodik, nem kapcsolódik híres emberhez, de még csak egy meztelen…..
ISUZU 2009.02.24 15:27:56
@csurtus: Turista buszt. Nem ott élek hanem itt Pesten, de már kb. 20 szor voltam kint. De nem olyan nehéz dolog, csak fel kell venni a párizsiak vezetési stílusát. Ami mondjuk úgy kicsit furcsa.
:) De a zebrán átengedik a gyalogost.
Subba Újpalota urai jófejek 2008.08.22 11:28:00
Attila Újpalotáról küldött nekünk három aktuálpolitikai fotót a helyi önkormányzati mikroklímáról. A kissé felháborodott levélíró a következőket írta:Újpalotán lakom, ez a XV. kerület egyik része. Itt kb. fél éve kint van a Fő téren, a Közösségi ház ablakában egy…..