Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mnika88

0 bejegyzést írt és 573 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A boncolási jegyzőkönyv a halál okaként gócos tüdőgyulladást nevezett meg. Ez lehet, hogy így van, ugyanakkor bennem továbbra is ott a kétely, az alapján amit mondott az intenzíves orvos, meg a lázlapon szereplő hiányosságot miatt. Tisztelt Praxis olvasók!   Én is szeretném megosztani egy…..
Nem drogos volt, agyhártyagyulladásban hallt meg a testvérem, amit egy sima megfázás váltott ki nála.   Jó estét!   2015. 05.08. báltozott meg a családom élete. Idősebb bátyám napok óta erősebb fülfájásra panaszkodott és pár nap szabadságot vett ki, de nem ment orvoshoz, amivel tisztában vagyok,…..
mnika88 2016.02.02 19:16:51
@rikitikitévi:
Pár éve nekünk is volt egy kis 3 évesünk,neki valamelyik herpes vírus okozta.Mondjuk neki meningo-encephalitise is volt,nagyon gyors lefolyással,gyakorlatilag 18 óra alatt elvitte.
Jó lenne, ha a vezetők érzékenyebbek lennének a problémákra, és tudnának normálisan kommunikálni az emberekkel Kedves praxis blog olvasók! Gondoltam megosztom veletek én is a történetemet. Előre bocsátom, hogy alapjába véve türelmes ember vagyok, de ami sok az…..
mnika88 2016.01.11 18:54:07
@asztalosani:
Lehet,h kötelező,de ettől függetlenül nálunk sem tesznek ki sokan semmit.:) Az osztályon ahol dolgozom,az osztályvezető főorvoson sincs rajta, sebészen pedig még nem is láttam sosem,ettől függetlenül lehet valaki kiteszi,traumások,sbo-sok kiszokták tenni,anesztesek meg sosem,többieket meg nem tudom.
Ettől függetlenül lehet ki kellene tenni,de szerintem ezt itt nálunk nem érdekel senkit a kórházban.Biztos menne a körlevél,ha muszáj lenne.
mnika88 2016.01.11 20:49:33
@asztalosani:
Én hiszek neked,de tényleg.Nyilván tudja ezt az ápolási igazgató,kórházi igazgató stb.,de őket ez nem zavarja,vagy nem akarnak már ezzel is foglalkozni.Nem tudom,ezt nem az én felelősségem megreformálni,majd a felsőbb vezetés tesz ennek érdekében,ha akar.Szerintem annyira feszkósak az orvosok,nővérek,mindenki,h nem akarnak még ezzel is foglalkozni,Aki kiteszi,kiteszi,aki nem nem alapon vannak vele.
Ennek ellenére soha nem volt ebből probléma.Volt nálunk az osztályon random ÁNTSZ ellenőrzés s senki nem tette szóvá a névtáblákat egyébként.
De elhiszem,h alapból így kellene.
Milyen marhaság,hogy reggel 7 kor 50 sorszámot kiosztanak,és aki kapja marja alapon jut be a rendelésre?Ha nem vagyok ügyes,vagy éppen nincs szerencsém, akkor aznap már nem jutunk be,másnap megint reggel 7-kor ott kell kezdeni. Üdvözlöm az olvasókat! Tudom nem leszek túl népszerű a…..
mnika88 2016.01.10 20:00:52
@mig54:
Miért? :) Az írásképem?
mnika88 2016.01.10 20:42:56
@mig54:
Okéé,várom mert most zavarban vagyok,h valami "rosszat" írtam :D
mnika88 2016.01.11 12:34:28
@csakmotyogok:
De,pont ott dolgozom.Már nem tudják megírni az ügyeletet sem,annyian elmentek.Ezért írtam,amit írtam.
Praxis Hálás vagyok az orvosoknak 2015.12.21 08:15:08
Azt kívánom nekik, hogy bárcsak egyszer végre az állam is értékelné az erőfeszítéseiket és jóval több fizetést kapnának mint most, mert megérdemelnék Tisztelt Praxis!   Én nagyon hálás vagyok az orvosoknak, nővéreknek. Biztos írtam már, hogy 29. hetesen született a fiam…..
mnika88 2016.01.03 20:38:18
@kgaben:
:) én is jó rég nem jártam itt.El is felejtettem már,h ez a blog létezik.:))
mnika88 2016.01.07 22:30:15
@Dikusz:
Szerintem sürgősséggel is megvizsgálnak felnőttet,gyereket is.Nekünk a b.szakrendelés előjegyzés alapján megy,de ha valaki pl bárányhimlő,övsömör ,orbánc vagy egyéb kórságokra hajazó tünetekkel jelentkezik,nem küldik el,ahogy a kismamákat sem.
Egyéb esetekben meg tényleg marad a várakozás,vagy a magán orvos. :(
mnika88 2016.01.07 23:23:42
@mig54: szia! Megvagyok köszönöm.Teljesen elfelejtettelek titeket,bocsi. :) De nagyjából már minden posztot elolvastam visszamenőleg....sokszor bár ne tettem volna.
Nem zavarsz sosem Tyúkanyó! ;)

@Dikusz:
Nálunk itt a kórházban nincsen lehetőség külön szobában várakozniuk a fertőző betegeknek.Mondjuk nálunk sorban elmennek most a bőrgyógyászok,átpakolták máshova a szakrendelést is,az összes gégészeti és szemészeti beteg átesik a folyosón haladva a bőrgyógyászati vizsgálatra váró betegeken.No comment.
Szinte még végig sem hallgatta a doktornő, máris jelezte, hogy nem megy ki (ilyenkor az eskü nem számít?), mert erre neki nincs ideje, sem kedve, csak, ha a néni (édesanyám, akinek van neve is) legalább 5000 forintot kifizet. . Jelzem, édesanyám kisnyugdíjas, neki 5000 forint igenis…..
A feleségemnek egyébként súlyos agyrázkódása volt, ráadásul a fejét ért seb is elég mélyre sikeredett, így nem engedték haza, csak több nappal később. Vagyis valóban kórházi ellátásra szorult, tehát nem szórakozásból kértük mi a mentőket, hogy legyenek kedvesek…..
Praxis Bunkó helyettesítő orvos 2015.09.10 06:00:00
Amikor bejutott hozzá a barátnőm, vele is bunkó módon viselkedett. Miután elmondta, hogy lázas és mik a panaszai, első körben megjegyezte, hogy nem látszik betegnek (mert ez ugye csupán látszat kérdése), másodsorban nem írt fel semmiféle gyógyszert. Még egy nyamvadt köptetőt…..
mnika88 2015.09.13 15:42:07
@asztalosani:
Célzottan s jó drágán. :) Meg ja, mire visszajönne az eredmény,már rég meggyógyult a beteg.:)

@mig54:
Érdekes szokás. Egy influenza szezonban is ez a módi?? :/ Tudom, hogy jelenleg nem előjegyzés alapján megy a vérvétel,de ha a HO minden köhintős,meg torokfájós betegnél kérné a labort,hosszúra nyúlna az a várólista... meg igazából tök logikátlanság (szerintem). Mert most mire kiváncsi ilyenkor? Baktérium v.vírus infectio lehet a kérdés egy torokfájós, lázas,köhögős esetnél.Eleve ha hirtelen lép fel a láz,piros torok akkor az tuti vírus (gyerekorvos mondta), meg aztán lehet épp amikor leveszik azt a labort, FVS-tek,CRP,WE tök normál tartományban van...no akkor kenheti a hajára az orvos a labort,miközben 5 óra múlva már lehet emelkednének az értékek.
De ha a te dokid ettől nyugszik meg.:)
Nálunk ambulanciára bejön egy gyerek ilyen tünetekkel,Nurophen sziruppal stb küldjük haza pihenni.:)
mnika88 2015.09.13 18:02:11
@mig54: Lehetnek akár vakbélgyulladásra utaló tüneteid is ezen értékek normál tartományban léténél is (egy ideig nyilván). A vérkép az "adott pillanatot" mutatja. Vannak értékek,amik lassabban emelkednek,lehet az a CRP 5-8 óra múlva már nem 0,3,hanem 33 pl.
Nem hiába van az-s most maradjunk a vakbeles példánál-hogy a sebészek napokig figyelik,h alakul a vérkép,emelkednek-e a gyulladásos értékek,milyen a "tapintási lelet", uh. Mert nem egyszerre látszik minden,pusztán labor alapján meg semminemű következtetést nem vonunk le. Nekem 0,4-es CRP-m és 10-es süllyedésem volt gennyes appendixnél!!CRP-m csak 3 napra rá lett 120-as. Mesélt egy betegről,akinek gangrénás volt már, de a laborja meg tök negatív.
A labor csak tájékoztat,de nem a labort kezelik,hanem a beteget.
mnika88 2015.09.13 22:09:31
@mig54:
Nagyon szívesen! :)

@asztalosani:
A sebészek azt szokták mondani,h a műtétről a "tapintási lelet" dönt, nem a labor meg az UH. Én is ezért kerültem műtőbe,mert a tapintási nem tetszett az orvosomnak.:) S milyen igaza volt.
Megértem, hogy van aki egy idő után belefásul, megértem, hogy kevés az a fizetés amit kapnak, teljesen együtt érzek velük és én is fel vagyok háborodva de itt nem ennek a nyomát láttam. Itt úgy sétálgattak, mintha ők lennének az istenek. Pökhendik voltak és mindenkit…..
mnika88 2015.05.08 22:10:15
@csillagporszem:
Ezt minden koraszülött ellátásban részt vevő dolgozó nevében köszönöm,örülök neki,hogy azt a nehéz időszakot sikerült elviselhetőbbé tenni.
Jó egészséget a babádnak!
mnika88 2015.05.09 20:34:05
@asztalosani:
Van egy olyan,hogy területen kívüli beteg ellátási kérelem,vagy valami hasonló a neve.Asszem' a kórház igazgatónak kell címezni-de szóljatok,ha nem- amiben a területen kívüli beteg megindokolja,miért akarja itt kezeltetni magát,általában egy konkrét orvos az ok,aki anno milyen hiper-szuper módon ellátta a rokonukat,vagy őket,meg milyen fantasztikus volt az ellátást,stb.Csatolja hozzá a beutalót,egyéb papírokat,aztán pedig majd kiértesítik,ha elbírálták.Általában engedélyezik.Ekkor nem kell fizetni,az biztos.
Dávid füléből kifolyt valami feketés zselé és én már tudtam mi a baja, már megint fülgyulladása volt. Itt a fájdalmas sírás, a láz, a nyűgösség oka. Visszanézve egyszerű volt a diagnózis, és én piszok dühös lettem. Háromszor vették fel az összes adatunkat,…..
mnika88 2015.05.07 19:14:25
Egy szülő igenis tudjon magától,rectalisan lázat mérni a gyermekének,sima digitális lázmérővel.Nálunk a szülők nem mehetnek el,amíg ezt az alapvető dolgot meg nem tanulják.És igen,ha 0-24-ben ott a szülő,akkor nyugodtan megmérheti a gyereke lázát,nem kell külön a nővérre várni.Ilyenkor azért van bent,vagy azért kap ágyat,hogy a gyermeke mellett legyen és a gondozásban részt vegyen.Nem az infúziót kell cserélnie,vagy megadni az antibiotikumot,de mérni a hőmérsékletét,tisztázni,etetni igenis tudja.
Egyébként jól el van kapatva ez a gyerek,folyamatosan rázva van a hátsója,kettőt nyösszen és már kapja is ki apa vagy anya...szülők megszívják ezt még rendesen.
Két fajta szülő van egyébként,az egyik azt hiszi , a kórház egy hotel,azaz leadta a gyereket,csecsemőt,ő elbóklászik a kórházban,elpihenget a kórteremben,a nővér meg gondozza,etesse a gyereket.Olyan szülő is van,aki felszívódik és telefonon kell értesíteni,hogy haza kéne vinni már a gyereket,mert meggyógyult.
A másik véglet,aki el sem akar moccani a gyerek mellől,amikor az alszik,akkor is ott ül mellette,örökké elégedetlen a terápiával,hozza a netről begyűjtött lehetséges betegségek listáját és újabbnál újabb vizsgálatokat követel.
A gyermekgyógyászatban szerintem sosem a gyerek okozza a nehézséget,a kihívást,hanem a szülők.Velük kell csak igazán megbirkózni,a gyerekek 85%-val könnyen meg lehet találni a közös hangot.
mnika88 2015.05.07 19:17:44
@asztalosani:
Ma nagyon egy húron pendülünk.:) Hiába,süt a nap,itt a nyár..:)
A szomszédasszony hiába kérte őket, legalább nézzék meg, ha kell fizet is érte, nem voltak rá hajlandóak. Kedves Praxis!   Egy szomorú és tragikus történettel jelentkezem, a szomszédasszonyunk férjének tragikus haláláról írnék pár sort. Az úr 54 éves volt, két hete volt…..
mnika88 2015.04.27 20:03:20
@csakmotyogok:
Nem kívántam neked semmi rosszat, remélem nem értettél félre.:)
mnika88 2015.04.28 08:19:09
@mig54:
Nem vagyok sebész,az tény,csak a saját pár éves tapasztalatomra tudok hagyatkozni.Én még nem láttam senkit akut appendicitissel vígan futkosni egy teljes hétig,bulizgatni meg pláne nem.:) De lehet egy sebész tudna mesélni.:)) Na mind1,lényeg,hogy megmaradt a kölyök.
(Off:elfelejtettem,de ma pótolom.:*)
mnika88 2015.05.01 15:40:04
Szomorú vagyok és csalódott...Tényleg nem értem. A kikötözéses módszer mióta megengedett? Tisztelt Mindenki, újabb orosházi story..újabb kikötözéssel! Szomorú vagyok és csalódott... Tényleg nem értem. A kikötözéses módszer mióta megengedett? Szeretném megtalálni az…..
Nem tudom, mivel tudnám felgyorsítani a dolgokat, sem ismerősöm, sem rokonom nincs az egészségügyből, ráadásul pénzzel sem áll módomban kicsit motiválni, mert sajnos nagyon kevés van belőle. Kedves blog! Nagyon el vagyok keseredve a nagymamám miatt, közben pedig dühös is…..
mnika88 2015.04.24 10:56:55
@asztalosani:
Ennyi erővel akinek valaha kivették a torokmanduláját,vagy az orrmanduláját,már soha többé nem egészséges.Ami ugye hülyeség...(Ha a méhes példádat vesszük alapul).
Egyébként nevetni fogsz,de ha én rákos beteg lennék és hátam mögött lenne x kemo,sugár,műtét és végre jól érezném magam,egészségesnek érezném magam,akkor az esne xarul,ha valaki az orromba koppintana,hogy bocsi,te még marhára nem vagy ám egészséges,ne örülj annyira.Láttam már nem egy végstádiumú daganatos kisgyereket, akik már attól egészségesnek érezték magukat,hogy megtudtak enni pár szem Mcdonald's-os sültkrumplit,de nem mondtam nekik,hogy kisöreg ne örülj,a koporsót már így sem kerülöd el,hanem örültem vele együtt,hogy jól érzi magát.Az EMPÁTIA itt kezdődik,nem ott,hogy a nyers valóságot az orra alá dörgöljük,mert hogy az orvosilag nem úgy van.
mnika88 2015.04.24 12:03:30
@mig54:
Nem,nem megyek bele semmibe.Csak most akkora hülyeség miatt ment neki Zsebibabának,hogy nem mentem el mellette.De részemről a téma lezárva :)

@Zsebibabi: Ne aggódj,nem mondtál semmi rosszat.:)
mnika88 2015.04.24 12:30:32
@mig54:
Igen,este írom a választ! ;)
Olvasónk hiába szedte a fogamzásgátlót, teherbe esett. A nőgyógyász, aki a tablettát is felírta aljas gyilkosnak nevezte, mert el akarta vetetni a gyermeket. Kedves Szerkesztő!   Most fedeztem fel a Praxis blogot, látom, elég régen működik már. Kicsit olvasgattam a korábbi…..
mnika88 2015.04.21 22:05:23
@mig54:
Hát ne fektessen a doki, sehogy sem..:)) bocs...tavasz van.:)
Király lesz,mondjuk nem csak 1 mélemre kell válaszolnod,ugye-ugye.;)
A legtöbb orvos sajnos az állam hóhérja. Nyilván vannak kivételek, becsüljétek meg! Tisztelt Praxis és olvasók! Apámmal a történtek előtt 6 évig nem beszéltem, édesanyám tartotta a kapcsolatot vele, egy faluban élnek. Édesapám bekerült a ceglédi kórház belgyógyászatára,…..
Tizenkétszer mentették meg a páromat, a tizenharmadik alkalommal azonban egy idegen kórházba vitték. Ezt már nem élte túl. Sajnos volt alkalmam megtapasztalni, hogy mentős és mentősök között is van különbség. 18 hónap alatt 12 szer a mentősöknek és az orvosoknak, nővéreknek…..
Az elégedetlenség, párosítva a híresen alacsony fizetéssel, a nagy szakmai felelősséggel, az OMSZ vezetőségének morált romboló intézkedéseivel, kipusztítják az önbecsülést és a munka iránt érzett bármilyen szeretetet. Tisztelt Praxis!   Levelemmel a korábbi, "Trágár,…..
mnika88 2015.03.23 16:42:31
@asztalosani:
Elárulom neked,hogy ügyeletek falára is ki van téve,hogy mikor kell mentőt,mikor kell ügyeletet hívni.Az interneten is megtalálható kismillió helyen,hogy mi az SBO feladata,mi az ügyeleté stb.Csak ugye a betegek egy hányadát ez tökéletesen nem érdekli,mert ő akkor ér rá,meg különben is kuss mindenkinek,fizeti a téjbét...
Itt a gond érted,hogy ha még tudja is,cseszik rá,mert ő nem fog időpontra várni,őt nem érdekli semmi,vizsgálják meg azonnal,arra meg xarni rá,hogy mennyire leterheli ezzel indokolatlanul a másikat.
mnika88 2015.03.24 09:31:51
@asztalosani:
Látom elkerülte a figyelmedet a válaszom neked...DE,ki van írva.Az ügyelet,háziorvos,SBO falára,de az interneten is megtalálható kismillió helyen.Külön szülőknek szóló "plakátok" is vannak,mikor indokolt a mentőt hívni,tételesen felsorolva minden tünet egyértelműen megfogalmazva,mikor elég az ügyeletet hívni,ott is mindenre kitérnek,egyszerűen és érthetően.Ennek ellenére mivel jönnek be este 8-kor a kórházba??Kullancs ment a gyerekbe,szedjék ki..

Azt meg,hogy milyen orthopédiai műtétek vannak,bőven elég tudni az orthopéd orvosoknak.:) Ha jól emlékszem te is mondtál itt bődületes hülyeségeket,amire reepach felhívta a figyelmedet,pl.nosocomiális betegség.:)Ugye-ugye.:)Szóval tudod,mielőtt mások szeméből a szálkát próbálnád nagyítóval kipiszkálni,talán tüntesd el a gerendát a sajátodból...
Tisztelettel
mnika88 2015.03.24 16:13:41
@CsakMintTe:
Hagyjad,szegényke korlátolt,minden tekintetben,már nagyon rég megakadt a lemez nála.:)
Szánni kell őt,nem vitatkozni vele,mert nem igazságos a részünkről.:)
Tudod,hülyékkel vitatkozni felesleges,mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.:)
24 óra étlen-szomjan, betegen, 65 évesen. Ez borzasztó! Az ember végigdolgozza az életét és ez jár? Bár nem gondolom, hogy következményei lesznek a történésnek, amit leírok, de muszáj megtennem a saját nyugalmam érdekében. 2015. március 16-án reggel 8-9 között mentőt…..
mnika88 2015.03.21 22:02:23
@mig54:
Ezért téptem neked a számat?? :))
mnika88 2015.03.21 22:21:26
@mig54:
Pedig de,nálunk nagyon sokszor a rezidensek egyedül ügyelnek éjjel.Tudnék ennél sokkal durvább dolgokat is mondani,amitől az állad leesne,de nem borzolom a kedélyeket.
Nem,nem biztos,hogy mindenki felismeri.Ezzel kapcsolatban is olyan hajmeresztő tapasztalataim vannak ,hogy ihaj.Majd leírom privátban,ide nem írom ki.
Látom,hogy nem.:* Tyúkanyóm :)
Megengedhetetlen, trágár hangnemben beszéltek a betegekről a Miskolci mentők. Tisztelt Praxis!    Bocsánat, ha kicsit hosszú lesz. Apukám súlyos beteg, hétfőn nem tudott menni sugárkezelésre, mert, menni nem bírt, nem érezte jól magát. Kedd délutánra befulladt, kékült…..
mnika88 2015.03.21 08:15:50
@beszélő majom:
Azt azért megnézném,hogy valakinek kerti slag a hólyagkatétere.A női húgycsőbe simán belefér egy felnőtt férfi kisujja is,na de kezet ráznék azzal,aki oda egy rendes slagot bedug (meg a beteggel is,hogy kibírta(?)).

A poszthoz:az OMSZ-nek jelezném én is a történteket.Lehet mindenki fáradt,ideges,de azért betegekkel foglalkozunk,a szavainkat kötelesek vagyunk megválogatni!
Az egészségügy oldaláról azzal védekeznek, hogy akkor sem az orvosnak kell segítenie, ha a beteg a kórháztól két méterre esik össze. Üdvözlöm a blog olvasóit!   Megszeretném kérdezni az itt posztolóktól, hogy a pár napja történt Honvéd Kórház bejárata előtti…..
mnika88 2015.03.18 18:54:53
@mig54:
Hány ilyen van!A hypozo diabosokat nézik előszeretettel piásnak felénk.Valahogy az van a köztudatban,hogy utcán fekszik=részeg alkesz.
mnika88 2015.03.18 19:09:45
@csakmotyogok:
Igazad van.Mondjuk szerintem ha tudomásra jut,hogy a kórház előtt egy vérző ember fekszik,akkor "illik" kimenni érte,lehetőleg azonnal és ne műszakváltáskor.Nálunk is az egyik orvosunk nem rohant ugyan,de nagyon határozott léptekkel sietett ki a kerítésen kívülre,mikor egy férfi eldőlt,mint a lisztes zsák.Igaz megszívta,mert reanimálni kellett a pasit.De legalább jól nézett ki,azt mondta a doktornő.:)
mnika88 2015.03.18 19:15:19
@mig54:
Igen,köszönöm.Holnap temetés.:,(( Szegénykém,Te is átérzed most ezt.:( Este írok mailt...
Van egy pszichomókus barátom,most vele beszélgetek sokat,szerintem lassan Ti is keressetek egyet.:(
Hogyan döntsünk hát felelősségteljesen és tegyük a legjobbat a gyermekünkkel? Tisztelt Praxis!   Gyakorló édesanyaként nem sok időm marad, ennek ellenére szoktam önöket olvasni és most a segítségüket szeretném kérni egy olyan témában, amely egyelőre számomra igen…..
mnika88 2015.03.09 13:35:39
@mig54:
Neeem,az a bio,amit sötétben permeteznek. :))

Múltkor beszélt az egyik gyerekorvos a kullancs-encephalitis elleni védőoltásról.Mondta,hogy 15 év alatt talán 1 ilyen encephalitises gyereket ha látott,viszont jóval több olyat,akik komoly szövődményt kaptak ezen védőoltástól.
Szerintem erről sosem lesz egységes álláspont még az orvosok között sem.
Én szentül elhatároztam,hogy idén beoltatom magam influenza ellenivel,de aztán mégsem tettem..nesze neked,meg is szívtam.
Arra szó szerint emlékszem, hogy kis k***-nak nevezett, és arról beszélt, hogy biztos már rengetegszer kellett ilyen tabletta nekem Tisztelt blog! Egy ideje olvaslak titeket, de most sajnos saját magam is kénytelen vagyok írni egy történetet. Nőgyógyászati problémáim akadtak,…..
mnika88 2015.03.08 14:49:13
@csakegybeteg:
Én is nagyon sajnálom,amin átmentél.:( Példakép lehetsz mindenkinek,aki hasonló szörnyűséget élt át.Komolyan mondom.
mnika88 2015.03.08 15:05:58
@mig54:
Szevasz Ides! :)) Írni akartam,hogy amikor beszéltünk telón és jött a helikopáter,égési sérültet hozott.Nagyon-nagyon-nagyon csúnya látvány volt.:(( Pont láttam,amikor bevitték az ITO-ra.
Nagyon elszabadultak az indulatok itten...:/
mnika88 2015.03.08 19:07:41
@mig54:
Bocs,bealudtam...igen,fogok írni,csak félkómás vagyok,influenza engem is betalált.Pusszz
Praxis Meg fog halni a kisfiam? 2015.03.02 09:27:41
A daganat nagyon rossz helyen van. Nem valószínű, hogy műthető és elég nagy is. De mindenképp meg kell operálni, mert különben belehal. 6 éves fiacskám december 30-án felébredt, majd mikor jött a reggeli pusziért megláttam a nyakacskáján, a pocakján és a hátán pici hólyagos…..
mnika88 2015.03.03 19:21:18
@marand22:
Az utolsó mondatoddal nem értek egyet.A kínai orvoslás,akupunktúra,akupresszúra igenis hatásos.Láttad volna 20 évvel ezelőtt az én Little-kóros,mozgássérült testvéremmel,aki a lábait húzva,felső végtagjait "dobálva" ment,egy Kínából idejött DOKTORNŐ (csupa nagybetűvel!!) csodát tett az akupunktúrás kezelésével.Úgy ment pár hónap kezelés után,mint egy egészséges gyerek.De csak addig,ameddig kezelte,mert visszaküldték Kínába az orvost végül.Semmilyen más kezelést nem kapott mellette a tesóm.
A talpmasszás pedig nyilván nem gyógyítja a rákot,meg nem csodaszer,de igenis egy profi talpmasszőr meg tudja mondani az adott zóna érzékenységéből,hogy melyik szerveddel lehet probléma.Nekem pl.nem lehet hozzányúlni a tüdőzónához,annyira fáj,de nem is csoda,20 éve vagyok asthmás.
Ráolvasás,kézrátétel,auraelemzés szerintem is blődség,de azért a kicsi sárga emberkék értettek az emberi testhez.:)
mnika88 2015.03.03 22:28:25
@marand22:
Elolvastam a cikket,az Index ezt írja,a többi meg azt...mondom,az én bátyámon segített,nála nem placebo volt.Csak akkor járt szépen amikor kezelte a doktornő.Ezt mivel magyarázod?Tényleg egy olyan gyerekről van szó,aki nem nem akart,hanem nem tudott szépen menni(hypoxia miatti agykárosodás).
Egyébként van olyan,hogy "hagyományos kínai orvoslás szakorvosa".Ha annyi tudománytalan,akkor erre miért lehet szakosodni? :)
mnika88 2015.03.04 07:47:17
@marand22:
Látom ebben a kérdésben nem leszünk egy véleményen.:)) Tényleg nem ismered a részleteket,de ha ismernéd és láttad volna a változást,amit tesómnál elértek,akkor azt mondanád,hogy az a kici szárga kínai tényleg tudott valamit.:) Mondjuk baromi haloványan emlékszem a dolgokra,20-21 éve még az oviban lapátoltam a homokot,ezért főleg szüleim elmondására hagyatkozom.Viszont a doktornő borzalmas teás palacsintájára élesen emlékszem...
A méregtelenítésről,meg lúgosításról annyit,hogy nekem több orvos és nővér ismerősöm is jár ilyen colon-hydroterápiára,vagy mi a szöszre.Még a csövet is maguknak dugják fel.:o Ez szerintem egy szinten van az állandó hüvely irrigálással,totál hülyeség,értelmetlen és veszélyes.
Amit a gyógynövényekről írtál az furi volt.Akkor mért mondják,hogy "fűben és fában orvosság"?
Táplálékkiegészítők meg tényleg hatalmas üzlet,nálunk az FLP termékek mennek nagyon.Engem nem érint,egy darab vitamint, semmit nem szedek se télen,se nyáron.