Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TKornel

0 bejegyzést írt és 94 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Túltárolt autók-motorok közepesen olcsón. Új Aston Martin V8 akciósan, 33,9 milláért, valaki?  Vélemények az azonos című írásunkról...
Bizony, büszkén jelenthetem be, hogy immáron ötödször jövünk össze. Ötödször ülünk le esténként az asztalhoz és beszélgetünk-vitatkozunk egymáson keresztül-kasul, néha kaotikusan, néha odafigyelve, de mindig kitűnő hangulatban. Több tucat érdekes ember, autó, gyönyörű…..
TKornel 2009.03.23 21:52:37
@waffen55:
Bartell:
TE iszol az enyémből
ÉN iszok a tiédből :)

Hiába volt Japán szupermodern hely már a hatvanas évek közepén, külföldön még legfeljebb a táska- és zsebrádió-kereskedők jegyezték, meg a motorkerékpár-sportot lehet még említeni, amelyben a Honda, sőt, lassanként a Yamaha és a Suzuki is sorra elkezdte bedarálni a nagy…..
Kína nagy. Nagyon nagy. Itt pár tízezer autót elsózni nem nagy cucc, csak árulni kell, és magától elmegy. Másrészt a kínai vevőknek nincs komoly képük az autógyártás múltjáról, nem tudják, mi az a kifinomult stílus. Vagy, ha mégis tudják, valami másról hiszik ezt. Vajon…..
Nem tartott sokáig eladni, talán egy bő hetet, ha fenn volt a hirdetési oldalon (amit belcéges ügyek miatt nem illik épp itt reklámoznom). A legfontosabb tanulság: öreg, olcsó autó eladásánál még mindig nem jövedelmező őszintének lenni Magyarországon. Szar a felismerés, de ha a…..
Belsőség Megvan az olaj 2008.10.21 17:42:00
Akár hiszi az olvasó, akár nem, számos reklámszerződést utasítottam már el, mert a reklámozandó termék szargyanús volt. Tehát pusztán mert az ilyesmi talált pénz, még nem cuppanok rá, hiszen mindenféle bóvlik hirdetésével az ember elég hamar lelakja a saját imidzsét. Amikor…..
Belsőség Rendőr tilosban 2008.10.02 16:17:00
Semmi különös, csak azért jelenik meg ez a teljesen hétköznapi dolog itt és most a Belsőségen, mert van adminjogom a bloghoz, meg mert volt nálam fényképezőgép. A helyszín a szerkesztőség mögötti újpesti paneltömb parkolóutcája. Íme: Bár megszokott gyakorlat, hogy az…..
 Nyilván, mert százmillió kicsit sok érte. Illetve nem sok érte, csak annak, akinek nincs százmilliója autóra. Egyébként harmincmillióból már bármilyen presztízsautót ki lehet hozni, BMW-től Maseratin át a Porschéig.Akiknek pedig volna Magyarországon százmilliója, inkább…..
Jaj, elnézést, tévedtem, a 300-as Vespa kutyafüle ehhez a járműhöz képest: Köszönjük a találatot olvasónknak, akit nem nevezek meg, mert csak egy emilcímet tudok róla!..
TKornel 2008.10.02 13:52:56
Belsőség A Bödön kudarca? 2008.10.01 12:06:00
Ehhez a fogyasztáscsökkentőhöz fűztem a legvérmesebb reményeket. Mi működne, ha nem ez? Semmi titokzatos halandzsa, érthető működési elv, jó referenciák. Legalábbis Ákos honlapján van egy csomó lelkes hozzászólás, még Vomit jobbkormányos Ladáján is érezhető javulást…..
  Éjjel nincs más az úton: nincs gyalogos, nincs biciklis, a lámpák sok helyen sárgán villognak, a traffipax is aluszik. Vélemények az azonos című cikkünkről...
Belsőség Vágyaim fele 2008.08.08 00:47:00
Nem könnyű nekem autókra recskázni, inkább a motorok hoznak lázba. Egy jó kis kocsim már van. Egyelőre nem cserélném le, csak ábrándjaimban hizlalnám flottámat. Nem valami hasonlóval, modernebbel és drágábbal. Nem - elmebeteg módon mást szeretnék, elmebeteg célokra. Amikor kis…..
  Két évtized a texasi napon, és alig 700 ezer forintért ott is állhat a kertünkben egy rohadásmentes, V8-as amerikai álomtepsi. Igaz, a belseje elég betyár. Kimentem Vmax Zsolthoz, hogy megnézzem, hogy áll a VMax átépítésével, továbbá vittem neki egy karton Statoil…..
Belsőség Heti merítés 2008.07.27 18:05:00
Eheti első versenyzőnk egy kerékcserével csodákat művelt. És a jelek szerint eléggé felfele csaló órával van megáldva? Gyári adat és a felnimértek hatása a sebességmérőre. Végül is csak ennyit szeretnék írni: Gear:-2=100km/h -3=140km/h -4=185km/h -5=205km/h ha valaki jobbat…..
  A BX-es tartós teszt sorozatra nem csak gyűlölködő kommenteket kapok, hanem Kedves Olvasóink komolyan veszik a problémát amit egy megbízhatatlannak kikiáltott filléres francia autó üzemben tartása generál és napról-napra beesik egy-egy problémamegoldó levél, mint ez is…..
Belsőség A legterepesebb Swift 2008.07.25 09:30:00
  Suzuki Swift Country, házilag. Miután ügyvezetőnk, Tibor a Használtautón végigzongorázott jó pár variációt 4x4-es téli közlekedésre, Ripley egy kommentben megvillantotta neki a mindenvivő kártyát. Emelt Suzuki Swift 4WD, pótkerék hátul, a tetőrúdon fényszórósorral.…..
TKornel 2008.07.25 16:12:48
Ez odab@sz! Ehez azért fntázia kell kiváncsi vagyok mit fogyasztott a tulaj mmielőtt kiötlötte ezt a megoldást?
Nem tudom merjek e kérni tőle?
Egy hátránya van ha jól tudom akkor viszkó kuplungos és azt könnyen meg lehet ölni....
Feleségem nem szereti a BX-et. Minden áldott nap elmondja, hogy vegyek valami rendes autót, mert a télen ezzel nem fogok tudni bejárni. Némi igaza lehet, mert a szomszédok szép sorjában veszik az összkerékhajtású kocsikat. Biztosan telebeszélték a fejét. Automata váltós,…..
Idealista játékszernek szánták, a Volkswagen méregdrága önkifejező eszközének, figyelemfelkeltő marketinghúzásnak, és csak legutolsó sorban használati tárgynak. Mára azonban betöltötte eredeti küldetését. Vélemények az azonos című cikkről...