Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tesitanár

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt években egyértelművé vált, hogy a kormány rossz szemmel nézi az ellenzéki média jelenlétét. A sajtószabadságra fittyet hányva igyekszik ellehetetleníteni a nem kormánypárti médiumokat. De úgy tűnik, ez sem volt elég. Most már ott tartunk, hogy a kommunikáció…..
tesitanár 2015.03.11 16:44:03
Továbbra is dúl a harc Orbán Viktor és Simicska Lajos között. Ahogy azt sejteni lehetett, egyelőre a miniszterelnök áll nyerésre: gyakorlatilag nem telik el hét anélkül, hogy ne vinne be egy-egy újabb ütést régi barátjának. Lassan, de biztosan kiszorítják Simicska…..
Ők pedig a műsorvezetők, a női egyenjogúság nevében egy hölggyel. Indulás március 15., csodálatos nap lesz! A Facebook-oldal itt.   ..
Angliában rohamosan fejlődik a női labdarúgás, a szövetség felismerte a benne rejlő lehetőségeket, és elképesztő összegeket invesztáltak a népszerűsítésébe. Ügy tűnik nem érdemtelenül, az angol csajok veretlenül nyerték meg idén a vb-selejtezőcsoportjukat és ezáltal az…..
Machalek Attila a Magyar Halláskárosultak Labdarúgó Szövetségének Futsal-válogatott szövetségi kapitánya a 2014-es chilei hajléktalan világbajnokságon a magyar válogatott  egyik erőssége. Csapatunk remekül szerepel bár sajnos lapzártánkkor éppen 6:1-es vesztésre áll a…..
Másodszor folyamodunk ahhoz a kézenfekvő megoldáshoz, hogy szinte változatlan tartalommal átveszünk egy cikket egy virtuális laptársunktól. Ezúttal Gavalovits Sándor (FociClub) szeptember 20-án megjelent írása az, amely pontosan az általunk feltenni kívánt kérdésekre tért ki a…..
"Fontos tényező a motiváció!” – jelenti ki beszélgetőtársam. „A lányok jöttek hozzánk, mert elterjedt a hír a sikeres észak-amerikai túráinkról: turnézó színészek, turnézó focistalányok. Kétszer Kanadában, egyszer az Egyesült Államokban, kicsi, közepes és nagy…..
Group A Matches Ferencváros   (2) 2  4 Slavia Praha   (3) Slavia Praha   (5) 1 2 Neulengbach   (4) Ferencváros  (4)  2  1 Neulengbach   (3) Group A Result Team…..
tesitanár 2014.07.18 18:06:41
Az előző nap különösen termékeny volt, huszonnégy óra alatt hat vagy hét új bejegyzés szövegét véglegesítettem és tettem közzé a nagyközönség számára. Ezzel bő nyolc hónap alatt több mint 90-re nőtt a „Kisasszonyfutball” nevű blogomban elhelyezett rövidebb-hosszabb észrevételek száma. Amikor az első…..