Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zeki2012

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy csomó hiedelem, előfeltevés él bennünk a most zajló orosz-ukrán háborúról, amiket próbálunk racionális indokokkal aládúcolni. 1.Mindkét fél hibáztatható a háborúért hasonló mértékben? Egy nagyon erős előfeltevésünk, hogy a világ alapvetően egy igazságos hely, ezért ha valahol erőszakot látunk,…..
Van ma egy szó, amit sokan, sokféleképp mondanak ki! Alternatíva. Manapság ez lett a nagy és boldog áhítat fogalma. Bennem pedig dolgozik a kérdés, hogy mégis... mire gondolsz, amikor kimondod: ALTERNATÍVA KELL! Adórendszer? Nyugdíj? Energiaszektor? Kereskedelem? Kis és közepes vállalkozások?…..
2017. november 16-án, csütörtökön átadták az indiai Samvardhana Motherson Group (SMG) leányvállalata, a Samvardhana Motherson Peguform (SMP) új kecskeméti lökhárítógyárát. A gyáravatón megjelent Vivek Chaand Sehgal (61) indiai származású ausztrál üzletember, az SMG elnöke és Orbán Viktor (54) magyar…..
Harmadfokú hőségriadó van érvényben kedd éjfélig. A várható maximumok 33 és 37 Celsius fok között alakulnak. El tudom képzelni, hogy ti is szenvedtek a melegtől. Itt van egy-két spúrtipp,…..
Az egyik legjobb dolog volt a Wizz Airben a tekintélyes jegyárkedvezményt adó klubtagsági. Eddig. Mától jócskán csökkentették a kedvezményt, vagy ha úgy tetszik, megemelték a tagsági árát. Persze túl szép volt hogy sokáig igaz legyen, de azért az elég visszataszító, hogy…..
KrisztaMunkahelye/pozíciója: nagyvállalat beosztott alkalmazottjaLakás mérete: 90 nm, 3 szobaLakásértéke: 22 millióLakás helye: SzegedTulajdoni hányad: 100%Család mérete: 1 felnőtt, 2 kiskorú gyerekHitel értéke: 15 millió Ft forint hitelKorábbi munkáltatói lakhatási támogatás összege, ideje: igen,…..