Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reffedit

22 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   LEHET(NE) EGY KIRÁNDULÁSSAL TÖBB ...A kirándulás a mozgásban gazdag életmód egyik érdekes és szórakoztató eszköze. Még egy félnapos is a hétvégén! A kirándulást érdemes időben tervezni, de a kisebbek pillanatok alatt is rögtönözhetőek. A kirándulás…..
Napokig tartó kánikula várható getCikkCimkek() A tegnapi hidegfront miatt az elmúlt napokhoz képest ma néhány fokkal visszaesett a hőmérséklet. Csütörtöktől azonban ismét melegszik az idő, hétvégén már helyenként a 35 fokot is eléri a hőmérséklet csúcsértéke.…..
  Boldogasszony csipkéjének is nevezik, és a német „Himbeer” név alapján himpér néven is ismert gyümölcsünk. Hazánkban is őshonos, Európában a legészakibb területeken és Portugálián kívül mindenhol terem málna. Fehér, sárga, lila és fekete is…..
Napozás egy hajóroncs mellett, esetleg ebéd egy mesterséges szigeten, netán délutáni hajókázás egy 15. századi templomhoz. Olyan helyeket kerestünk a világban, amelyek biztosítják az igazi kikapcsolódást. Kapcsolódó cikkekA két napja tomboló nyár időszerűvé teszi, hogy…..
A családról mindent. A család. 2010.05.19 22:32:00
A család emberek egy közössége, vagy több közösség kapcsolata, ahol a tagok között leszármazotti kapcsolat van, házasság vagy örökbefogadás. A családok tagjai általában hasonló tulajdonságokkal rendelkező emberek (általában ugyanazon rasszba tartozóak).Az európai (nyugati)…..
Tájékoztató a 2010. évi parlamenti választásról  A köztársasági elnök kiírása szerint a külképviseleteken az országgyűlési képviselők 2010. évi általános választásának első fordulójára április 4-én, a második fordulóra április 25-én kerül sor.A választási…..
A tavalyi december szomorúen telt el. Édesapám már október 23 - ika óta kórházban volt, és egyre romlott az állapota. Többet volt eszméletlen,mint észnél. Ami csak létezik mindent kipróbáltak rajta. December 28 - án bekövetkezett a tragikus nap, elhunyt. Még a mai napig sem…..
Karácsonyi üzenet2009. december 23. 11:15 A Magyar Katolikus Egyház, a Magyarországi Református Egyház és a Magyarországi Evangélikus Egyház közös üzenetben fordult az emberekhez.Karácsony számunkra a remény üzenete – áll többek között az üzenetben, amit az alábbiakban…..
Álnév Általában minden olyan név,  melyet valaki igaz törvényes neve helyett fölvesz, és használ. Álnevek használása a közönséges polgári életben tilos. Mindenki tartozik vezeték és keresztnevet viselni, mert az államnak érdekében fekszik, hogy a területén…..
Pécs - Vasas most Anyák napja 2008.05.03 22:17:00
Május,igen a május, ez csodaszép hónap.Nyilnak a kerben a virágok, csiripelnek a madarak, minden zöldülni kezd, és melegszik az idő. De ez mind semmi, május első vasárnapja Anyák napja. Mivel hogy mindenkinek van édesanyja, ezért mindenkinek kedves ez az ünnep. Persze mindenki…..
(péntek) :   ( - pár perc múlva ...kb. 11.45.óra -  természetesen AM ! - kösz',ha nem figyelmeztetsz arra, hogy te tudod, hogy az AM és PM között mi a különbség,- stb.)  ....  hogy ki-mire gondolt kb. 4-5 napja (?) - amikor "éreztettem" a…..
F e l h í v á s !A Budaörsi Állatvédők kérését tolmácsolnám!Szemtanut keresünk!Ma 10 óra körül az M7 24 km -nél, a két autópályát elválasztó gyepes részre kitettek egy Anyakutyát 4 picijével. Egyet elütöttek, 3-at és a mamát már begyüjtötték az allatvédők.... de…..
Pécs - Vasas most Erdekes.... 2008.03.06 17:08:00
Üzenet küldője: Paisne Kore Gabriella [Gaby,... (248) ÜzenekCímzett(ek): Kis Ferenc [Ferike] ; Jazbinsek Tamás [Stüszi, Stü... ; Horváth István [Joker] ; Orosz Ferenc [Franky] ; Szilágyi Krisztina [Csalogány] ; ...további címzettekTéma:…..
Pécs - Vasas most Keresem........ 2008.03.06 17:06:16
Keresem fiamat, Zoltai Gábort (Budapest, 1968. I. 10.) és édesanyját, önként elvált feleségemet, dr. Székely (1982-ben Schenkre váltott) Klárát, aki, és szülei, 1979. júniusában fiamat Németországba vitték (az engedélyem nélkül), és ott is maradtak, máig. Minden módon, így…..
Figyelj csak ! Hat en azt mondom neked hogy at vagy vereve a palankon. Mert ha egyszer valamit megbeszelek valakivel,de az nem jön össze az a minimum hogy ertesitem hogy : Figyelj most nem megy a dolog mert vendegeim vannak es nem erek ra. De az is lehet hogy ö nem gondolta vegig azt hogy a masik…..
Nem tudom hogy eszrevette e valaki azt, hogy a nagy politikazasban nagyon de nagyon el lett felejtve az ami a szeretetröl es a szerelemröl szol. A Valentin nap. Senkinek sem jutott eszebe hogy irjon par sort ide es megköszönje csak ugy, miert is ne, jelszoval a nöknek azt, amit egesz evben…..
Biztosan eszrevettetek mar , hogy uj design- t  kapott a sportoldalunk. A valtasra azert volt szükseg mert igy sokkal színvonalasabba valtunk. Legalabb is mi igy gondoljuk. Bizunk benne hogy nektek is tetszeni fog. Tartjuk magunkat a bemutatkozo oldalon tett igeretünkhöz, es minden…..
Pécs - Vasas most Kedves Feri. 2008.02.01 00:08:00
Remelem meg emlekszel ram. Csak azert kerdezem, mert akarmiröl legyen is szo itt a blogban, vagy a weboldalon, mindig mindenki a Karcsinak reagal es nem veszik vagy nem akarjak tudomasul venni azt, hogy en is itt vagyok. Attol függetlenül hogy en mar nem Vasason hanem Nemetorszagban elek es innen…..
Kedveseim.Tudjatok itt nalunk mar elkezdödött a farsangi idöszak. De igazsag szerint csak a nagyvarosokban van nagy dinom - danom.  A teveben minden programon karnevali közvetites van. Csodalatos jelmezekben es meg csodalatosabb lanyokkal paradeznak. Szol a jo kis zene. Megy a viccelödes…..
Pécs - Vasas most Honlapverseny 2008.01.20 21:34:00
Oldalunk meghírdette első honlapversenyét. Nem véletlen ez a kezdeményezés, hiszen több célt szolgál. Elsősorban mi szeretnénk tapasztalatokat gyűjteni, ötleteket meríteni más G - portálos oldalak tanulmányozása által. Mondhatnák erre sokan, miért kell ezért versenyt szervezni,…..
                 Karcsi abban az idöben mikor sokat talakoztunk, igencsak KISZ - tagkent ügyködött. Szinte minden szabadidejet ott töltötte.Mindenfele programon reszt vett. Egyszer együtt keszültünk a…..
Pécs - Vasas most Elindulunk. 2008.01.13 23:47:00
     Kedves Olvasó! A már létező weboldalunk mellett (www.vasasmost.gportal.hu) elindítjuk blogunkat is. Tesszük ezt azért, mert a blog jobb lehetőségeket kínál véleményünk kifejezésére és arra, hogy naponta kapcsolatban lehessünk egymással,…..