Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Littbarski01

7 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Befejeződött a TV2 Rising Star c. tehetségkutatója, amit végül Várhegyi Lucas Palmira nyert. A négy döntős közül először - nem kis meglepetésre - Fehérvári Alfréd esett ki, őt Peter Srámek követte egy drámai végjáték után. Srámek a második körben 53 százalékot ért…..
Igen, ez a sor a Magyar Televízió orrvérzésig játszott VB-dalából van kiragadva, talán aki ezt papírra vetette sem gondolta volna, hogy ennyire beletrafál a világbajnokság talán legnagyobb problémájába. Az elképesztően vérszegény első kör után a másodikban végre megérkeztek…..
E-csoport: Ismét egy olyan négyes, ahol előre borítékolható a csoportgyőztes, a magyarok elleni 6-1 jó ómen lehet a tulipánosok számára, nem lennénk meglepve, ha ezentúl minden világverseny előtt felkérnék egy táncra a magyar legényeket.   Hollandia A csoport…..
Az benn volt! Wayne's World 3 2010.06.08 22:28:00
A C-csoport beosztását elnézve még a leglelkesebb fociszurkolók is felsóhajtanak: tényleg szükség van 32 csapatra?   Anglia Nincs a földkerekségen még egy olyan csapat, mint az angol, ezzel tényleg kár lenne vitatkozni. Mi azonban itt nem feltétlenül a játéktudásra gondolunk,…..
 Hamarosan kezdetét veszi az év legjobban várt sporteseménye, természetesen az Az benn volt! blogon is számtalan bejegyzéssel jelentkezünk majd a világbajnokság kapcsán. A kezdésig hátralévő napokban a csoportokról olvashattok részletesebben. A házigazdákat és a VB…..
Az benn volt! Hirtelen 30 2010.05.25 00:17:00
“Köszönöm az Internek, hogy meg akartak szerezni tavaly nyáron. Most nagyon boldogok vagyunk, hogy mi lesz a későbbiekben, meglátjuk. Soha nem volt részem még ekkora ünneplésben, leginkább az elnökünk miatt örülök, ő nagyon megérdemelte ezt a trófeát. Sokat küzdöttünk…..
Van-e 2.000.001 anti-demokrata szavazó? A Fidesz mostani gyűjtése hasonló szégyenfoltként fog bevonulni a történelembe, mint a kékcédulás választás.Egy antidemokratikus húzással megakadályozzák ugyanis a kisebb demokratikus pártok indulását, hogy bebetonozzák magukat a…..
Nem terveztünk sorozatot indítani az érdekesen alakuló karrierek témakörében, de a brazil biciklista rendesen megmozgatta a közönséget, ráadásul még aktuális is, amire bukkantunk, így felelevenítjük egy másik rekorder történetét is. Tizenöt éve jóformán a semmiből került…..
A 2009-2010-es BL csoportkörének sorsolásán valószínűleg sokan lesznek azok, akik az üstöküket vakargatják majd és nem tudják hova tenni, de még csak Európa térképén nagyjából belőni sem az Unirea Urziceni csapatát. Hogy mi lehetett ennek a román szinten is kiscsapatnak a…..
A rendőrség közlekedési szabálysértés miatt indít eljárást néhány biciklista ellen, akiket a szerdai kerékpáros felvonuláson igazoltattak, mondta Tafferner Éva, a BRFK szóvivője. Az eset érdekessége, hogy a helyszínen a rendőrök bizonytalanok voltak, hogy milyen címen…..
Vastagbőr Napközis erőszak 2009.01.24 16:19:00
Öt, 10 év alatti fiú erőszakolt meg egy kislányt egy szegedi iskolában. Az eset a napközis foglalkozás közben történt.Basszus, amikor én voltam kisiskolás, soha nem történtek ilyen mókák a napközis foglalkozás alatt! Bár visszagondolva napközi sem volt a suli után, csak az…..
A csoportban szereplő csapatok nevét elnézve sokkal inkább azon gondolkodhatunk el, vajon a másik három csoportot egyáltalán miért sorsolták ki Platiniék, és ilyenkor persze a kalapok kialakitásának mikéntje is komoly kérdőjeleket vet fel. Halálcsoport, az unalomig hallhattuk…..
Nem számoltam, de hozzávetőleg 100 nap van az EB-ig, épp itt az ideje tehát, hogy foglalkozzunk egy bejegyzésnyit a témakörrel. Elsősorban egy olyan megközelítéssel ismertetjük meg az Olvasót, mely a focit övező, szezonról szezonra hangsúlyosabbá - és ezzel együtt…..
Littbarski01 2008.02.26 03:25:04
Én csak a kapusok sorrendjét nem igazán értem, egyrészt Coupet nemrég tért vissza sérüléséből, másrészt még szűk hazájában is akad jobb nála, igaz, Domenech legendás olaszgyűlölete miatt valószinüleg lemaradhat Frey parádéiról gondolom a mester elvből nem néz Serie A-t. :)) Lehmann? Most akkor Wenger mégsem nézi ezt a CPI cuccot? :))
A román védőkön nincs sok meglepő, nem véletlenül hoztak le a hollandokkal is 180 percet kapott gól nélkül, de akkor itt térjünk vissza a kapusokhoz, hogy a vérbe csak 18.-ik Lobont? Goian nagyot robbanthat az EB-n is, bár előbb a klubjában kéne alkosson valamit, mert ma a Steaua elnöke a tarcsiba száműzte, mondván túlságosan megnőtt az arca az utóbbi időben. Mondjuk volt is mire, védő létére fontos gólokat is szerzett pl a hollandok ellen, igaz, egykori edzője szerint 34 góllal volt ő már gólkirály is az ifiknél. Capdevila nem kapkodta el a robbantást, 30 éves de most van élete formájában, még 2-3 év és végre elviszi valami igazán nagy klub. Tamas már rég külföldön tolja, bár inkább kevesebb, mint több sikerrel, a Celtával ki is esett a tavasszal majd lépett a Ligue 1-ba. Iszonyat pontosan passzol, ez lényegében a román taktika része, átivelnek a középpálya fölött egyből Mutunak minden labdát. Ahogy nézem, ezen a CPI-n 1-2 gól aranyt ér a védőknek, az Oslóban duplázó Kyrgiakos is valószinűleg igy kerülhetett ide...
A középpályán igazi passzkirályok sora, még ez az orosz gyerek is ebben a műfajban jeleskedik, az ő passzából lőtték a győztes, mindent eldöntő gólt Andorra ellen is, az igazi mestermunka volt. Csatárokkal kapcsolatban sincs mit vitatkozni, Toni nem normális, Eduardo pedig ismét csak azt támasztja alá, hogy Wenger nem hisz a CPI-ben, mert elég keveset játszatta eddig és ugye most egy jó ideig nem is fogja...
Frei Tamás felvette Pampalini-öltönyét, fejébe csapta a dzsungelkalapot, bevett pár maláriaellenes tablettát és bekente magát negyvenes fényvédőfaktorú napkrémmel. És végre hazalátogatott. Mert hogy itt aztán nagy bajok vannak, benőtte a gaz az országot, a Parlament előtt pedig…..
Vidám társaságban néztem a BL-döntőt; volt, aki a Liverpoolnak drukkolt, volt, aki a Milannak, volt, aki csak szeretett volna minél jobb meccset látni. Nem mondom, hogy meglepődtem, viszont annál jobban felháborodtam, amikor még a Milan-drukkerek is Inzaghit kezdték fikázni. Teljesen…..
Nou San Trafford Mocskos Milan!!! 2007.05.22 11:01:00
(A szerdai nagy döntőre készülve ma azt mondjuk meg, miért nem nyerhetnek a szereplők. Holnap meg azt, hogy miért igen.) Mi itt Liverpoolban kicsit maradi, fix ideálokban hívő futballbarátok vagyunk. Két dolgot nem értünk csak mostanában. Egyrészt hogy hogyan is drukkolhat épeszű…..
Nou San Trafford 6 2007.05.19 21:27:00
Két leeresztett csapat igyekezett nagyon tisztességesen a hatszáznegyvennegyedik FA Kupa-döntőn. Mindkettő mögött ott a nagy csalódás, a BL-kiesés, a MU mögött persze a bajnoki ünneplés is. A Wembley meg felépült stb., stb. A középkezdés után, amikor a manchesteri…..
Subba Van love? 2007.03.21 12:43:00
Itt a tavasz, dagad a fasz, ahogy már Petőfi Sándor is megírta, de akkor persze még rendes tavaszok voltak, nem olyanok, hogy egyik héten még húsz fok volt, a következőn meg öt. Ez csak arról jutott eszünkbe, hogy drága videógyűjtő olvasónk, Kicsi Skip egy rendkívül erotikus…..
Az alábbi linkekre kattintva igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ha megpróbálod becsapni a rendszert, és 18 alattiként bármelyik linkre kattintasz, nyilakat fog tüzelni a segged.Az erős ember. Befér-e?Be, persze. Nagyon ügyes. ..
Antal Imre egyszer személyesen is találkozott az úgynevezett hardcore rappel, illetve azzal, amit néhány kisvárdai legény annak gondolt 1996-ban. Ebben az évben a Ki Mit Tud?-on indult a H40 nevű együttes is, és mit mondjunk, simán Nyomasek Bobó tűnt a legkeményebb arcnak a…..
Littbarski01 2007.01.31 18:08:11
Az isten sem fogja a Subbáról lemosni, hogy a No, Thanx együttes menedzsmentje megvette kilóra, most mégis megint velük foglalkozunk. Magyarországon meglepő ravaszsággal a videóklipjük máris fent van a Youtube-on, és bár mi eddig azt hittük, hogy a Hooligans együttesnél kevésbé…..
Subba Kösz, nem 2007.01.29 16:19:00
Ti is tudtátok, hogy ez meg fog történni, és mi is tudtuk, hogy nincs az az úristen, hogy ne bukkanna fel előbb vagy utóbb az első magyar Tokio Hotel-klón. Nem kell tovább várni körmeinket rágva, a Vasárnapi Blikk végre a nyilvánosság elé tárta a No, Thanx együttest.Ha valakinél…..
Subba Random kínzó kérdés 2007.01.22 13:51:00
Na ki az a rendkívül ismert magyar színésznő, aki miután néhány hónappal ezelőtt szórakoztató körülmények közt szakított hímnenmű barátjával, egy másik nő karjaiban találta meg a vigaszt? A másik nőt egyébként Lindának hívják, fiatal, vékony, fekete teremtés,…..
Littbarski01 2007.01.22 16:21:58