Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Velato

1 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világban rengeteg csodával találkozhatunk, legyen szó akár természeti, akár mesterséges csodáról. Furcsa alakú szigetekről, rettenetesen cuki állatokról vagy akár érdekes kémiai végeredményekről. Meg kell élni ezeket a csodákat, meg kell figyelni, ha lehet, meg kell tapasztalni, hogy annyival is…..
Indítsd az új évet egy új illattal. A nők számára, nincs is megnyerőbb egy jó illatú férfinál. A tökéletesen vonzó külső és harmónia eléréséhez, az egyéniségedhez illő parfüm kiválasztása épp olyan fontos, mint az, hogy milyen ruhát viselsz...
Velato 2018.01.02 21:57:19
@Jancsika Kukuska: Bentley Intense közel áll az Olfactive Studio Chambre Noirhoz, ami egy igazi luxus illat (luxus áron is). Úgyhogy egyet kell értenem:)
Velato 2017.08.05 08:25:15
Blogozine Ekcémás a fejbőrőd? 2017.02.21 14:52:53
Nekem sajnos ott jönnek ki a leggyorsabban az ekcémás panaszok. Ez a szeszélyes és makacs bőrprobléma sok mindentől előjöhet, és mindenkinél másként. Teljesen egyénfüggő mind ez, mind a kezelése. Ki tud jönni ételallergiától, anyagoktól, tisztálkodószerektől is.  A szteroidmentes ekcémás…..
Kovács András Péter stand upos kisfilmjében Berci bácsi permetezőt kap ajándékba, de nem jön ki a házból. "Szóljunk neki, hogy jöjjön ki feltartott kézzel?" ..
Pár hete ment online a diabétesz csúcstalálkozó (The Diabetes Summit) és sikerült végig néznem néhány igen érdekes videót. Köztük a "The Sleep Doctor", Michael J. Breus, Phd előadását is. Ebből az anyagból osztok most meg veletek pár részletet, mert úgy látom, hogy túl sokan esnek a krónikus…..
Naked August Ames 2017.04.18 12:00:00
Velato 2017.04.21 19:31:52
A harisnyavirág-készítés egy egészen egyedülálló hobbitechnika, az elmúlt években tényleg elképesztő színvonalra fejlődött. A mai blogbejegyzésben ezt a technikát szeretném alaposabban körüljárni, illetve sok-sok inspiráló ötletet mutatni nektek az alkotótevékenységhez...
Korábban bemutattunk nektek számos érdekes, különleges, ikonikus és drága órát. A szépség szubjektív, szokták mondani, viszont ezeknél a karóráknál biztosan könnyen találhatunk szebbet is, anélkül, hogy különösebben megerőltetnénk magunkat. Bemutatjuk nektek a világ 10 legvisszataszítóbb időmérőjét,…..
Velato 2017.04.17 09:05:08
A 29 éves comptoni származású rapper, -akit a zeneipar a mostani egyik legnagyobbként, ha nem legnagyobb mc-ként tart számon- visszatért a kevesebb, mint egy hete beharangozott DAMN.-nel és bebizonyította, hogy továbbra is érdemes az előbb említett címre, és nem hiábavaló az istenítés, sőt. 2012-ben…..
Most, hogy itt a jó idő, de még nincs kánikula, előkerültek a nyitottabb cipellők, és ezzel a harisnyaviseléssel kapcsolatos szabályok, kérdések, és néha előítéletek is. A mostani bejegyzésnek két fontosabb mondanivalója, véleménye van harisnya témában. Az első, hogy igenis, a harisnya szép,…..
A Rolex kétségtelenül egy olyan óramárka, amelyet mindenki ismer világszerte. Mindamellett, hogy minőségi luxus kategóriás órákat gyártanak, néhány termékükre még valutaként is tekintenek. Óráik az évek múlásával csak egyre értékesebbé válnak. Ahogy azt korábban már bemutattuk egy igen érdekes és…..
„Jajj de fog ez holnap fájni” – mondta egy kígyómozgásban ide-oda tekergő nő a rogyasztott lábbal rugózó párjának a Papp László Sport Aréna küzdőterének leghátsó sorában, péntek este fél tíz magasságában. Közben a pultnál otthonról kiszabadult családapák próbáltak udvarolni a büfés lányoknak olyan…..
Ez a poszt egy hirtelen ötletből született. Kávéfőző vásárlás előtt állok. Korábban egy szivattyús gépem volt, erről (illetve a javítási kísérletekről) írtam is itt többször már. Azóta volt mindenféle kölcsön, használt masina, de most épp nincs egy se, és kéne…..
Velato 2017.02.21 09:59:16
@zooltek: na, ez már aztán tényleg értelmetlen kötekedés: az Általad nem jogosnak vélt... :)
Velato 2017.02.21 10:04:52
@kkm.furdancs: ne haragudj, de a legnagyobb butaság az az érvelés, hogy ha valami szerinted rossz, ne olvasd - ezer oka lehet annak, hogy valamit miért olvasunk vagy miért nyilvánítunk véleményt. Sajnos itt számtalan olyan cikk van, aminek hangzatos a címe, aztán kattintás után szembesülök vele, hogy lelkes amatőrök írják le, hogy szerintük így, szerintük úgy. Ja hogy ezek blogok, ne várjak tartalmas, szakmailag helytálló és új ismereteket adó cikkeket? Tök jó, viszont akkor élve a műfaj által adott lehetőségékkel, én meg elmondom a véleményem. Lehet, hogy ez engem legalább annyira szórakoztat, mint a lelkes szerzőket az írás...
Velato 2017.02.22 07:12:49
@zooltek: dehogy vagyok! :)
Csúnyán beszélni nem szép dolog ám!
Egyébként elég sok kotyogót végigjártam már, de még egyikkel sem tudtam rendes krémes presszót gyártani. Úgyhogy amíg nem lesz rendes, karos eszpresszó gépünk itthon, marad a kapszula sajna-bajna. Az ikea bútorokat viszont kizárólag akkus géppel vagyok hajlandó összerakni!
Hihetetlen gyorsasággal telt el az előző év, még mindig kapkodom a fejem, hogy már 2017-et írunk. Számomra az év úgy kezdődött, hogy ismételten az álláskeresők táborát erősítem. Ezért gondoltam megosztom veletek mi az, amit felvehetünk ebben a szituációban és mi az, amit inkább kerüljünk. Tudom,…..
Velato 2017.02.11 06:54:10
@orient: Tökéletesen egyetértek!
A másik meg, hogy a legtöbb nő manapság nyavalyog hogy harisnyát kell húzni. Egykor pedig a nőiesség egyik szimbóluma volt...
Az esküvő a vendégeket több szempontból is kihívás elé állítja. Egyrészt azonnal adódik az ajándék dilemmája (erről majd egy későbbi bejegyzésben lesz szó), másrészt pedig - főleg a hölgyek fejében - szinte rögtön felmerül a kérdés: "Mit vegyek fel?". Természetesen mindenki szeretne elegáns lenni,…..
Velato 2017.01.27 06:54:13
Az elegáns megjelenést igénylő események kedvelt öltözete. A hivatali stílus alapdarabja, a business öltözet elengedhetetlen eleme és a csúcsra járatott elegancia ékköve a megfelelően szabott, jól illeszkedő, az alkat vonalát finoman követő kosztüm. Kép: Pinterest A kosztüm történelem kiemelkedő…..
Velato 2017.01.25 23:22:21
Ravelloban nincs sok látnivaló... Csak maga Ravello. A gyönyörű fekvésű városka mindössze három fő látogatni valóval rendelkezik: Villa Rufolo, a dóm és a Villa Cimbrone. Az utazási irodák programjában a Villa Rufolo szerepel fő attrakcióként. Mivel Ravello híres kilátása ebből a kertből készíthető,…..
Velato 2016.07.31 07:27:01
@Dzsontra Volta: Szerintem meg a harisnya a legjobb dolog, amit az ember feltalált, és elég sok mindent lehet vele csinálni. Csak fantázia kérdése...
Máris az év bukásának nevezik a rendezőzseni legújabb filmjét. A barátságos óriás barátságtalan bevételeket hoz. Elemzés...
Idén nyáron a világ óriásibb lesz, mint azt képzelnéd. Megjött A Barátságos óriás újabb előzetese. Poszter és trailer a tovább mögött!..