Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rangerdanger

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Trillatrilla rendez!! 2016.03.25 11:31:15
Eskü birom B)..
rangerdanger 2016.03.26 21:21:05
@szociál: ez ilyen lola rennt izé nem?
Subba Palvin Barbi zsírja 2016.02.26 15:04:33
ne bántsátok!  ..
rangerdanger 2016.02.27 20:56:08
@karandash: Ne hagyd ki a művészeti karokat.
Subba Subba szexpóz: Ragacs 2016.02.04 19:14:40
Ez a tata a világ legszebb halálát halta, épp egy prostit gyömöszölt, amikor elszólította a Jóisten. De a schlongjába még szorult annyi élet, hogy kitöltse a luvnya vagináját, létrehozva azt a csodás jelenséget, aminek annyiszor voltam a szemtanúja nagymuternál, akinek a csotroga tacskója naponta…..
Szius kis szexbot B)..
rangerdanger 2016.01.17 10:58:49
Subba Csacska macskaságok 2015.12.13 14:16:04
Jóój, AWWWWWWW!..
rangerdanger 2015.12.13 17:05:46
Wow, kicsit gyanús, hogy ezek ennyire tudnak mindenkiről mindent. Nem illuminátusok ezek?  Nem emlékszem mikor hallottam utoljára olyan magyar rapet, hogy ritmusra kijöttek a rímek  ..
rangerdanger 2015.10.18 13:44:03
rangerdanger 2015.10.18 13:45:14
Movie Tank Kötéltánc (2015) 2015.10.09 09:00:00
Mindenkinek van egy álma. És most nem azokra gondolok, amelyekben együtt szerepel Scarlett Johansson és Imogen Poots meg egy csomó tejszínhab, hanem a valós tehetség által táplált, nem kevés szerencse, sok küzdelem, és segítő kezek sodrásában a megvalósulás esélyét is magukkal…..
rangerdanger 2015.10.11 10:05:06
rangerdanger 2015.10.11 10:05:06
A videojáték-ipar legnagyobb ellensége a demo verzió. Míg huszonévvel ezelőtt a gamer újságok CD-mellékletei dugig voltak a hónap megjelenéseinek kipróbálható változataival, a kiadók időközben rájöttek arra, hogy a félkész, gagyi és ötlettelen játékok eladási mutatóira…..
rangerdanger 2015.10.10 15:23:46
@Dr.Korász: :D lol
Akkor gondolom a telefonján is csak telefonál. És mi van ha azt mondom, hogy a konzolos játékoket is számítógépen fejlesztik, rajzolják, kódolják :O
rangerdanger 2015.10.10 15:23:50
@Dr.Korász: És mi van akkor ha azt mondom, a konzol csak egy lebutított számítógép, azoknak akik nem tudnak/akarnak a hardverekkel vacakolni? :O *mindblow*
Mire ügyeljünk felújításkor? Pár évente, minden felelős ingatlan tulajdonos kisebb felújítást végez otthonában, hiszen a tisztaság és a komfortérzet biztosítása ezt megköveteli. Van, aki csak festést, mázolást, van, aki nagyobb átalakítást, vagy a teljes lakás arculatát…..
rangerdanger 2015.09.30 23:25:17
:D ez oszt bejegyzés! Azt hittem végre valaki pont ráérzett, hogy pénteken kezdem a második helység felújítását, és valamit még eszembe juttat. Hát nem. Mondjuk mi rég óta újítunk fel lakásokat, nem főtevékenységként, egyszerűen csak szeretjük, a sajátokat csak mi csináljuk, szóval van tapasztalat.

Azzal egyetértek, hogy megfelelő anyagismeret és teljes körű rálátás hiánya a járulékos költségekre:
- szemétszállítás
- logisztika,
- megfelelő mennyiségű és minőségű idő, és anyag becslése, kiválasztása (feleslegesen drága alapanyag, a gyenge minőségű, de olcsó alapanyag is ugyanúgy okozhat zavart a költségvetésben.
- váratlan előre nem látható körülmény (pl. rosszul burkolt fürdőszoba csempe mögött felázott és elmorzsolódott fal miatt, plusz anyag vásárlása)
okozhatnak problémát.

Illetve az ember magának mindig alaposabban csinál meg mindent, egy idegennek végzett munka esetén sokszor a hej jó lesz az úgy, már nincs idő ezzel pepecselni hozzáállás a jellemző. És a "szakember" sem mindig annyira szakember, tisztelet a kivételnek, ezért a "hogy a minőségi munka, a szakszerűen elvégzett felújítás, tartóssága, minősége miatt nem éri-e meg jobban" részlettel is vigyázni kell azért. Itt a szabadidőt és energiát pénzzel váltjuk ki.

Egy festésnek szerintem egy sor kérdezősködés után (festékbolt, és valaki aki már festet életében két szobánál többet) manapság már bárki bátran nekiállhat, annyival jobbak már a festékek, mint régen, hogy nagyon nehéz elrontani velük bármit is. De azért a gázt ne mi kössük be :P
Dinamó Műhely A húsevés vége 2015.09.15 11:20:15
Az ember addig tud húst enni, amíg nem érti meg és érzi át, honnan jön és milyen következményekkel jár amíg az állatból húst gyártanak. Én túlestem rajta, vegetáriánus lettem. Elmondom, miért és hogyan. Elöljáróban: én is szeretem a sült kolbászt, a füstölt sonkát. Csak nem eszem.  Azt is tudtam…..
Na jóóóóóóój már, hát hogy lehet ennyire tapicskolni kis lábacskáiával a ételér', AWWWWWWWWW! Spirit állatom B)..
rangerdanger 2015.07.11 12:03:25
@Anonym User: remélem lesz egyszer valami flashmob mondjuk a nyugatinál
Time Goes By Jackie Brown 1997 2015.07.03 07:22:32
Ezt az 1997-es neo-noir krimit Quentin Tarantino rendezte, amire talán kevésbé jellemzőek a Tarantinos rendezői fogások, azonban sokkal komplexebb a története és összetettebbek a karakterek, mint a legtöbb filmjében. Ugyanakkor itt is látható, hogy sokszor mennyire szokatlanul – de nagyon jó…..
Congo (1954-1964) életének túlnyomó részét Desmond Morris, a jeles angol etológus, ismeretterjesztő és – nem mellékesen – festő laboratóriumában élte le. Pályája azzal kezdődött, hogy megkaparintott egy ceruzát, és rajzolgatni kezdett. Később aztán Morris ecsetet adott a…..
Biztos, hogy öt? ..
rangerdanger 2015.04.05 10:59:12
Hogy átéli a kis tölti, és meg nem hadar? B) ..
Miben lehetsz menő a tavaszi szezonban?Kulcs darabok pasiknak A 2015 tavaszi-nyári szezonban nem hiányozhat a kötelező alapdarabok közül a klasszikus fedora kalap, a hosszított ing/ póló , a szakadt farmer és a fehér sportcipő. Ezek azok a Must-have darabok, melyek…..
rangerdanger 2015.02.25 08:39:43
Az időutazás témáját már sokan sokféleképpen feldolgozták mozgóképes formában. Ennek ellenére mégis úgy gondolom, hogy kevés az igazán minőségi, emlékezetes darab. Vagy logikai bukfencekkel vágják tönkre az egész koncepciót vagy szimplán az időutazás témáját nem…..
rangerdanger 2015.01.31 21:48:26
Forráskódhoz még, de ígértem utolsó :) :

"Amikor az ízzó kialszik, egy utóégés, a Halo Effektus. Látott már ilyet?
Az agy is pont így tesz, egy elektromágnes mező, ami még tölt egyet rögtön halál után, és az áramkörök nyitva maradnak. Az agy másik különlegessége, hogy továbbra is rögzít a rövidtávú memóriába kb. 8 percig akárcsak egy biztonsági kamera rögzíti a nap eseményeit. Na most a halál után is nyitott áramkörök és a nyolc perces rövidtávú memória átfedését használja ki a Forráskód."

Szóval egy felrobbantott vonat balesetét elszenvedett történelem tanár fejét épségben, és időben megmentették ahhoz, hogy ezt a 8 percet kinyerjék belőle. Oké, legyen így, lucky you.

"akárcsak egy biztonsági kamera rögzíti a nap eseményeit."

Egy adott szögből. Ha azt történt volna ezután, hogy csakis az elhunyt tanár úr által látott dolgokat láthattuk volna... mert ha emlék. Akkor csak azt látjuk, amire ő is emlékezne.

Mintha egy biztonsági kamerával, betudnánk nézni egy 800 méterre parkoló autóba, vagy a benzinkút előtt elsétáló emberek pénztárcájába.

Ha pedig ez egy virtuális valóság, ahol agy és egy számítógépes szimuláció segít kiegészíteni a részleteket, mint egy álomban, akkor arra van a legkisebb esély, hogy majd egy nyolc perces emlékből( ahol nagy valószínűséggel egy történelem tanár próbálja lebeszélni az útitársáról a fehérneműit), kitaláljuk hogy a bomba készítője Kis Józsi a XYZ-452 forgalmi rendszámú fehér színű kisbusz tulajdonosa. Pláne nem kiugrálni a vonatról, meg bemenni az állomáson lévő mosdóba :D
rangerdanger 2015.02.01 19:53:43
@Mészáros Laci: Nem kifogás volt az. Egyszerű logika.
Donatan & Cleo egy lengyel duo: Donatan a klippben megközelítőleg kétszer két másodpercet szereplő köpcös pali, Cleo pedig a csaj, aki valami elmebeteg dolgokról rappel. Többek közt arról, hogy a szláv lányok bonyolultak, mint egy Rubik-kocka, meglepőek, mint egy Matrojska baba,…..
rangerdanger 2014.10.31 12:11:00
Szeretjük az animációs videóklipeket. Talán több a lehetőség az ötletek (még ha azok teljesen agyatlanok is) megvalósítására, sokkal szabadabb ez a műfaj; mint az élőszereplős. Próbáltunk összeszedni a 15 legjobb ilyen klipet a témában, ezt találjátok a hajtás után. Van…..
Robotzsaru: egy hős, egy fogalom. 27 éve már, hogy sokunk tisztában van vele: ki is Ő, illetve mi is Ő valójában. Aki nincsen, az most kezdjen el idefigyelni! A Robotzsaru (1987) egy szatirikus, dramaturgiailag mesteri, az akciók színvonalát tekintve pedig első osztályú sci-fi…..
rangerdanger 2014.08.03 11:43:32
Nem értem, mi ez az ellenkezés az új verzióval.

Szerintem, közel sincs ennyi baj a filmmel. Én kölyökként szerettem a régit is, tény hogy ez más, de attól még nem lesz instant rossz valami, mert: 1. - "ebben a szintén Robotzsarunak titulált alkotásban egy vércsepp nem sok, annyit nem hullajtanak el az "áldozatok". Utóbbiban legfeljebb csak a robotok és drónok pusztulnak, de azokból se sok." Nekem nem hiányzott a vér.

2. Nekem is van olyan hogy nyűgös vagyok, aztán leüvöltöm mindenki fejét, ez tök emberi.
Azért megnézném ki hogy dolgozná fel, ha egy kar és egy arc maradna belőle. Mindenki fasza gyerek lenne pszichésen biztos.

5. Ez meg egy kicsit ellentmond az egyes pontnak.
Az elsőben arra panaszkodsz, hogy nem élég véres és két akció jelenet van benne, az ötödikben meg arra hogy akcióorgia.
És ha csak ez a két üzenet jött le az elég baj.

Nem a média befolyásol. A médián keresztül a politika befolyásol. A business szféra meg bármit megtesz hogy ezt megkerülje. Létrehoznak egy élő/érző terméket. Amit aztán a film közepén kikapcsolnak, nem tudom figyeltetek-e de az egyik fejlődés ekkor megy végbe, mivel az emlékei megvoltak, csak az akaratát vették el, ami meg időközben visszatalál.

És nem az emberek, csak egy politikai réteg ellenzi a robotokat, az meg érthető, hiszen az egész egy korrupt bűnszervezet amiket a robotok felszámolnának.
Senki nem mondta, hogy ugyanazt leforgatják megint.

Nem harcolni akarok a filmért, mert igazából nekem mindegy ki mit forgat, nem ettől lesz jobb vagy rosszabb az életem, csak szerintem olyan mintha két különböző filmet láttunk volna.

Szerintem a régiben, a fasza gyerekségen volt a hangsúly, itt meg azon mi vár valakire érzelmileg, pszichológiailag, ha bezárják egy high-tech vállalkozás egyik termékébe.

A régi sem volt jobb. Más volt.