Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alvito

0 bejegyzést írt és 162 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vigyázol a telefonodra, óvod minden karctól, a szerviztől mégis sérülten kapod vissza? A hosszú és kimerítő eset kapcsán olvasónk tanácsát szeretnénk kiemelni: "aki nagyobb értékű készüléket ad le szervizelésre, ragaszkodjon a szervizbe leadott készülék valós állapotának megjelöléséhez, alaposan…..
Újabb öreg járgányok búcsúztak el március végén a budai rakpart sínjeitől. 2019. március 29-én egy korszak zárult le a fonódó villamoshálózat Bem rakparti szakaszán: aznap ugyanis a délutáni csúcsidő végével eldöcögött az utolsó ipari csuklós a 19-es vonalon (a tényleges utolsó a 1433-as pályaszámú…..
alvito 2019.09.17 14:11:07
@Európai téridő: pont ezt akartam mondani. Az alacsonypadlos kivitelre nagy szükseg lenne a Csarnok miatt. A XI. Kerulet nem tul “fiatalos” kerulet, es az idosebbek csak bevasarlo kocsival tudnak a piacra menni. Mi lenne, ha a lepcsoket alakitanak at? A kozlekedoszakos diakoknak meg ki lehetne irni palyazatot, hogy kitalaljanak valami ugyeset. Nem lesz bonyolultabb feladat, mint a PULI holdjaro.
Életveszélyes fenyegetés nagy nyilvánosság előtt, közveszéllyel fenyegetés - ezeket a vádpontok messziről is egyértelműek a fideszes képviselő Molotov-koktélos fenyegetőzéséből. Ennek ellenére az ügyészségnek csak akkor tűnt fel, amikor már Polt Pétertől kérdeztek róla...
alvito 2018.11.03 23:32:03
@Európai téridő: @John Brennan: De általában inkább az ő lyukára futnak. Csótánnyal az élen.
A meleg, mint szó, tök okés, lásd meleg ölelés, sőt, meleg öl, DE persze lehet melegen ajánlom is, ami meg kicsit agresszív, mint a HírTV régiúj vezetőségének próbálkozása a Sötét Rettenet 1326 Napja, azaz Orbán Viktor Simicska Lajos általi legecizése és Simicska Lajos kivert kutyaként való távozása…..
Nem kaphat szót olyan képviselő, aki pártelnöknek szólítja Orbán Viktort, egy nap alatt eltüntetik azt a graffitit, amely a miniszterelnököt ábrázolja, a külügyminiszter pedig azzal magyarázkodik egy külföldi újságíró előtt, hogy ő kitart Orbán Viktor minden kijelentése mellett. Mindez két napba…..
alvito 2018.06.28 12:20:15
@valaki nagyon más: Sőt, a házszabályt is betartatják a Parlamentben. Ez már gigadiktatúra.
alvito 2018.06.28 12:22:25
@citrix: Álmodozz csak. Aztán felébredsz, és a kezed a bilibe lóg.
Mari néni fáradtan kelt fel reggel. Tegnap volt hetven éves, és a párjával Pista bácsival ezt egy kicsit megünnepelték. Nem szokott hozzá a két öreg a dáridóhoz, de nem is nagyon rúgtak ki a hámból. Egy kis csirkelábból főzött pörkölt, magas a vérnyomás, meg nem szabad terhelni a gyomrot éjszakára,…..
alvito 2018.06.08 04:05:09
@Figyel Castro: Azért járnak át Németországba kaját venni.
LASSAN 2 hete, hogy új albérletbe költöztem. Aki ismer, az tudja, hogy eddig a szüleimmel béreltünk közösen egy házat, mert a szakítás után úgy éreztem, hogy szeretnék kicsit magammal foglalkozni. A szentendrei házunk sajnos alkalmatlan volt 5 ember befogadására, így azt a közös döntést hoztuk, hogy…..
alvito 2018.05.15 13:12:31
@Almandin: Vannak ilyen lakások, én is ilyenben lakom. Csomó üres lakás van a házban. Igaz, hogy putri ház, nem túl jó környék, de nem drága, és az enyém.
Persze le lehet tagadni Orbán szerdai raportra hívását – ahogy megteszi ezt a kormánypropaganda, de nem érdemes. Ugyanis a kormányfő, aki kizárólag ellenzékiként képes politizálni, valójában szomjazza a verést...
alvito 2018.05.04 04:54:02
@Kovacs Nocraft Jczsefne: Váltsd le a népet, drága! Hátha akkor helyreáll a lelki egyensúlyod.
Valamit szögezzünk le: az évek óta tapasztalható óriási mértékű migráció, ami egyre nagyobb terhet jelent az Unió, így Magyarország számára is, létező és valós probléma, mely határozott intézkedéseket kíván. De közel sem úgy, ahogy a Fidesz próbálja elhitetni az emberekkel, sőt, most már világosan…..
Minthogy „a magyar nép leváltotta az ellenzéket”, kézenfekvő a feladat: annak az ellenzéknek a helyére kell lépni, „amely nemhogy a haza és a nemzet, de saját érdekében sem volt képes az összefogásra”. Jegyezzük meg ezt a 2018. április 21-ikei napot! Ezen a szombaton mutatkozott be Budapesten,…..
alvito 2018.04.23 06:37:42
@Hidvégi Mihály: Miért? Hol lesz a FIdesz szerinted?
alvito 2018.04.23 06:42:18
@Hungarian Geographic: Leülhetsz, egyes.
alvito 2018.04.23 06:48:21
@Lehetnék én is: Úgy indított, hogy őrá kamerákat állítottak az utcában, hogy megfigyelhessék. Aztán kiderült, hogy több, mint egy éve hozták a határozatot a kamerákról, és most szerelték fel. Ez csak egy példa a módszereire. AZt állította, hogy üres a vásárhelyi kassza. De a képviselőtestület készült MZP.ből, és már februárban feltette a netre, hogy milyen VÁsárhely anyagi helyzete. Egyébként remek. MZP először azt hazudta, hogy üres a kassza, utána azt, hogy csak most mutatták meg neki a pénzügyi helyzetet. A jegyző, aki rámutatott arra, hogy már 2 hónapja kint van a NET-en a költségvetési állás, azonnal repült 30 év után az állásából. Nem tartotta be az ingatlanadóra tett ígéretét. Egyszerre 9 pénzügyes állt fel, mert megkurtította a fizetésüket. STB.
A Petőfi tévé riportere éppen Másik Jánossal és Pásztor Sámuellel beszélgetett békésen a filmzenékről élő adásban, amikor Fluor Tomi egyszerűen, mint derül égből villámcsapás ott termett, és bekiabálta a mikrofonba, hogy Soros György. A két interjúalany nem vette különösebben zokon az akciót, sőt…..
alvito 2018.04.11 00:42:41
@k.tamas: Az, hogy ki van a rács másik oldalán, pusztán filozófiai probléma.
alvito 2018.04.11 00:45:26
@postakocsi: És még nem értitek, hogy miért veszítetek folyton? Olvassátok a fenti hsz-t, és megtudjátok.
alvito 2018.04.11 00:46:10
@Sir Gombóc: Mire nem?
A politikai számítás tehát szinte hibátlanul bevált – írtam négy évvel ezelőtt a Miért nyert (ennyire) a Fidesz? című blogbejegyzésben. Most ennél többet kell állítanom: a Fidesz ugyanis nagyobb fölénnyel nyerte meg a 2018-as választást, mint amire akár maga is számított. Ha megnézzük a választás…..
alvito 2018.04.10 17:51:21
@6.Lenin: @Attilajukkaja: A kétpontos e kiejtése: "jo", és mindig hangsúlyos.
alvito 2018.04.10 22:28:05
@Attilajukkaja: ja, bocs, en nem tamogatom a hosszu o-t a haraso vegen, annal inkabb sem, mert hogy ilyen betu nincs az orosz abc-ben. Csak a jo (ketpontos e) - hoz akartam hozzaszolni. :)
alvito 2018.04.10 22:37:27
@nevetőharmadik: szvsz
Az usa feldobna a talpat a hadiipar nelkul. Ezert robbantanak ki konfliktusokat megallas nelkul. Az elso allami megrendeles meg a kozossegtol vesz el,de utana onfenntartova valik a rendszer. Ha az extra profitot visszaforgatja, az mar ad a kozossegnek. Nalunk ez szinte teljesen hianyzik. Az uj magnasaink a penz buvoleteben vannak. Orban sztm nem erre szamitott, mikor hagyta oket gazdagodni. azt gondolta, h ezek befektetnek itthon. Hat eddig nemigen.
Az előző bejegyzésben megindokoltam, hogy az áprilisi választás előtt miért nem lehet igazán komolyan vehető előrejelzést készíteni. Ebben az írásban nem ismétlem meg ezeket az érveket, és nem beszélek részletesen a bizonytalansági tényezőkről sem. Helyette elmondom, hogy - mindezek tudatában - én…..
alvito 2018.04.05 13:28:01
@Frady Endre: Annyira vicces vagy, nem tudok hova lenni a kacagástól.
Új választási rendszert szeretne a nép, ezt sugallja a Gulyás Márton által készített videó. Ha az ember eljut az ötödik másodpercig, egyszerűen fel fog állni a haja...  Kezdjük csak az elején... Gulyás Mártonról már sokat írtam, a véleményem nem változott. Alapvetően egy jó szervező, egy egészen…..
Érdemes egy picit hátralépve megvizsgálni a helyzetet most, hogy a lassú méregnek is nevezett "Korrupció" bizony elérte a Miniszterelnök családját. Ha a Fidesz veszít, akkor Orbán és a vezérkar valóban mindent elveszíthet, sőt még annál is többet. Eljárások indulhatnak és tekintettel arra, hogy a…..
A mai hódmezővásárhelyi időközi polgármester választást nem csupán helyben követték izgatottan, de a végeredményére az egész ország figyelt. Nem azért, mintha egy megyei jogú város választási eredményéből automatikusan következtetni lehetne arra, mi történik majd április 8-án. Sokan és sokszor…..
alvito 2018.02.28 13:10:08
@Manyike: A te üzeneted meg az, hogy ne ünnepeljünk március 15-én, hanem tüntessenek. Szép.
Legutóbb Jáksó volt az, aki konkrétan a sajtónak tulajdonította egy grandiózusnak tűnő ötlet bebukását, ő a Marslakók című elképesztően alacsony színvonalú (direkt nem azt írtam, hogy fos), pénzszivattyúnak használt sorozat földbeállását követően nyilatkozta azt, hogy a sajtó miatt bukott meg.…..
alvito 2018.01.09 23:27:42
@Leadfoot: miért állítasz ilyet? törvény van rá, hogy milyen módon, mikor lehet több és mennyivel. Nem tudod vagy szándákosan csinálsz úgy, mintha nem lenne?
  Mi van akkor, ha Havas Henriket hókotróval takarította el a kormányzati média, de ugyanakkor egy molesztáló kőbunkó is egyben? Mi van akkor, ha nem is Baukó Éva és társai ellen (valósan vagy vélten) elkövetett tetteiért, hanem politikai indíttatásból netán megrendelésre tette a kormányzati média…..
alvito 2018.01.03 23:11:25
@DFK: Ki mondta, hogy Havas értelmiségi?
alvito 2018.01.03 23:25:52
@György Baranyai: Rosszul hallottad. Havas folyamatosan megpróbált védekezni. Mégpedig úgy, hogy mindenképpen megpróbálta az esetet úgy beállítani, mint a személye elleni támadást. No nem a nők részéről, hanem egyenesen a Fidesz, talán még Orbán Viktor részéről is. A teljes adásidőben megpróbálta saját maga és a könyve fontosságát olyanra duzzasztani, ami már talán NATO beavatkozást is igényelne. A kormánypárt - szerinte - olyan veszélyesnek ítélte meg a Vona könyvet, hogy pénzt, fáradságot nem kímélve lehetetlenné tették őt. Én ezt a műsort láttam.
alvito 2018.01.03 23:33:20
@Miklós Oláh: A figyelemfelkeltés jó volt, némileg szükség is volt rá. Csak megint túltolják, mint mindent. Tarthatatlan emberek egzisztenciájának tönkretétele csak egy szó bemondásra. Vigyék bíróságra az ügyet. Mégpedig a sértettek. Mivel azt szinte lehetetlen bizonyítani, hogy valamit NEM csinált az ember. Ettől függetlenül, örülök, hogy Havas pofára esett. Rengeteg embert alázott meg tevékenysége alatt. Amellett egy kókler, képernyőre alkalmatlan.
Gyakorlatilag bűncselekménnyel vádolta meg...
alvito 2017.10.02 03:32:17
@Beer Monster: Eredete ellenére a Percpárt nem konzervatív? SZDSZ leszármazottak. Még hogy konzervatív. Te milyen rendezvényen vagy?
alvito 2017.10.02 11:32:38
@Dorottya Veres RLDD:
Nem az a helyzet, hogy egy mai film régi "eseményekről szól", hanem ez még egy régebben készült film. Ma már sokkal rosszabb a helyzet. Meg kell nézni a Britain First napjainkban készült felvételeit, és látszik, hogy ebben sajnos semmi hazugság nincs. Ma már az változott, Németországban IS cenzúra van, és az ellenvéleményüket a Fb-ra kitevőkért éjjel eljön a nagy fekete autó, mint itt az ötvenes években. Bár ne így lenne. Az az ország, amelyik előbbre helyezi a vágyait a tényeknél, nagyon meg fogja járni. Lehet, hogy egész Európa is. Sokkal jobban oda kellene figyelni az iszlámhoz értő tudósokra, kutatókra, mert az ő magyarázataik világítják meg, hogyan is gondolkodnak a jövevények. Számunkra halálos eszméket hordoz az az analfabéta migráns tömeg, aki csak az imámja interpretációjában ismeri a Koránt. Elferdített változatokat, agresszív, hódító hitet terjesztenek. Az írástudatlan hívek nem is tudják ellenőrizni a tanok hitelességét. És nincs olyan nép, amelyik nem veszi be, hogy: te különleges vagy, a te hited az igazi, az igazhit, neked van jogod a világon uralkodni, felsőbbrendű vagy...
Rékasi Károly, a Barátok közt Bartha Zsoltja, hamarosan visszatér a sorozatba, tudta meg a Bors. A színész két éve szenvedett súlyos motorbalesetet, emiatt  kellett kényszerpihenőre mennie. Az állapota olyan súlyos volt, hogy lélegeztetőgépre kellett kapcsolni. Rékasi medencéje és a törzse sérült…..
Természetesen a Last Days of Tényeken láttuk azt a screenshotot, ami még a Tények szintjéhez képest is egészen szórakoztató. "Azt sem tudni vajon létezik-e", írja a tényekes riport, miközben a képen éppen - ki mást - Soros Györgyöt láthatjuk. Sajnos a valóság ennél sokkal szomorúbb, de az egyik…..
alvito 2017.06.13 11:38:45
@Parajpuding: Mert Index újságírói nem csicskák ám, hanem mind csupa szabadszellem.
Klein Dávidnál kevés híresebb alibi bajnokot szült kishazánk. Közel egy tucatnyi próbálkozás és több százmillió forintnyi szponzori támogatást követően biztos vagyok benne, hogy ha az átlagos fizikai képességekkel rendelkező olvasóimnak lett volna ilyen háttere, és ennyi ideje azok közül sokan már…..
alvito 2017.05.28 02:52:10
@Ad Dio:
G.B. Shaw mondta, hogy azért mert nem tudok tojást tojni, attól még tudom, hogy milyen a jó tojás.
Orbán ellenfelei egy olyan focicsapatra hasonlítanak, akik a sokadik megalázó vereség után is ugyanazzal a vesztes taktikával futnak ki a pályára. Sőt, a borítékolható bukás előtt/közben még kifejezetten lelkesek is, aztán meg nem értik az eredményt. Nézem a CEU-ért menetelő tömeget, és magamban…..
alvito 2017.04.13 02:26:57
@Comandante en Jefe:
Képtelenek vagytok az analízisre. Mert hogy az a sok genderszakos CEU-s nem képes elemezni, az érthető. De hogy a szimpatizánsok sem... Segítek. A probléma felismerése. Majd pontos megfogalmazása. A probléma megoldásának lehetséges módozatai. És így tovább-
Persze, ehhez meg kellene érteni Orbán rendszerét, és az őt támogatók gondolkodását.
Mi azért vagyunk többen, mert a ballib észjárás egyszerű, mint a bot. Az általatok 80-as IQ-júnak titulált szavazótábor is érti. A sok szado-mazo-gender deviancia szakos meg nem érti a mi észjárásunkat.
Meg persze egy génjük is hiányzik. Úgy hívják HAZASZERETET.
Az, hogy Hajós András nem szereti a TV2 híradóját, önmagában nem különösebben újdonság, tavaly ősszel Friderikus Sándor az Indexnek adott interjúja után elindult egy üzengetés, ahol már nyilvános Facebook posztok témája volt, hogy mit is gondol ő a Tényekről. Most újra előkerült téma, mert továbbra…..
alvito 2017.04.02 12:49:36
@rockjano: Kívánok neked egy igazi rezsimet, aztán irkálhatsz.
alvito 2017.04.02 12:52:43
@Mr. Király Varangy: az ilyen hiteles embereknek, mint te, csakis hiteles tv dukál.
Offred az USA-ban élet nyugalomban, amikor kiborult a bili, a társadalom összeomlott, a terrorizmus és a környezetszennyezés kezelhetetlen szintre jutott és jött a totalitárius állam, amiben a kevesek a piramis tetején ülve erőszakkal uralják a többeket. A vezetők sem tudnak viszont mit kezdeni…..
alvito 2017.03.24 15:05:00
@Punxsutawney Mormota: Már vártam, mikor szólal meg a liberális.