Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zicdave

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Brutális fizika, kémia és biológia után a Totalcar fenegyereke, Vályi Pista kollégánk csak talált még egy tantárgyat az iskolai órarendben, aminek az ürügyén látványosan kidurranthat, ketté csaphat és ripityomra törhet mindent, ami a keze ügyébe kerül: november 7-én indul a…..
zicdave 2015.11.05 22:52:53
@BéLóg: Ha az ember saját súlya végezné el a "munkát", valószínűleg hamar meghalna, mivel a létfontosságú szerveken menne át a karó. A karót "szakszerűen", a gerinc mellett kellett végigvezetni, ahogy ez a cikkben le is van írva...
zicdave 2015.11.05 22:54:53
@Kuntakintekitekinte: Neem, nem ott kellett annak kijönni. Ha a torok környékén jön ki, akkor nem fullad meg? A végbélen vezették be, de előtte azt is "kiszélesítették".
  A beruházások helyszínének és sikerének kapcsolata A hazai plázákat telepítésük szerint két jól körülhatárolható csoportba sorolhatjuk: egyes városokban a központban, foghíjak vagy korábbi ipari objektumok helyén létesültek, másutt pedig zöldmezős beruházásként…..
A 10-es huszárok emlékműve a Városháza előtt. Székesfehérvár nevezetességei közé tartoznak a mesterien elhelyezett szobrok. Ezek nagy része a harmincas évekből származik, amikor programszerűen helyeztek el emlékműveket a koronázóvárosban. Ezzel nem csak a város történelmi…..