Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nabazdmeg

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Visibility Man bemutatása óta tudjuk, hogy a szuperhősök nem csak a képregényekben meg az amerikai filmekben szerepelnek, hanem közöttünk járnak az informatikai projektekben természetfölötti erőkkel megáldva. Ezek a csodálatos hősök alkotják az IT Szuperhősök Ligáját, akik között különleges helyet…..
Egy Instagram-fotón szúrtuk ki, hogy Anthony Bourdain műsorvezető, szakács, hivatásos piáló és általában egy izgalmas figura tegnap Budapesten, méghozzá az Élesztő nevű kocsmában tespedett. Akkor még nem tudtuk pontosan, hogy szórakozásból jött, vagy munkából, a hivatalos…..
Nabazdmeg 2015.01.08 22:03:47
Van itt egy szenátusi jelentés a CIA kihallgatási módszereiről. Fúrógép és kikötözés, ébren tartás és koporsó, "waterboarding" és "rectal feeding". Fékek és ellensúlyok, ugye? Good Morning, USA  ..
No Kamu 10 röhejes koppintás 2014.11.17 11:32:43
Napjában rengeteg hamisítvánnyal találkozhatunk, akár még a tudtunkon kívül is. A legtöbb másolat próbál kellőképpen különbözni az eredetitől, megtévesztve a legszemfülesebb szemlélőt is. Aztán persze van a hamisítványokon belül az a kategória, amikor semmivel nem…..
Nevem senki Csütörtök 2014.07.10 14:31:43
Zúzzad az ércet, nemesítsd a fémetKell ez a honnak te derék kohász!  ..