Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Palinta

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Pöpec kis hely látható az alsó képen, nem?! Ja, ti elsőre most nem erre figyeltetek, mi!? Na, kicsit azért mesélnünk kell róla. Ebben a kis alul megtekinthető ékszeres dobozkában jártunk minap. Ez bizony egy kéz- és körömápoló szalon, nem más.…..
urbánus menekülés DEKADENCIA 2011.03.27 15:40:00
A korhadás megállíthatatlanul tör előre. Nincsen ellene szer. Csak az idő hallatja konokul monoton hangját. Az esőillat az csupán mi néhány percre reményt ad neki, de most megint, megint újra elmaradt. A pihent vasárnap délután sem segít már, ahogy nem segít a szikrázó…..
Palinta 2011.03.28 19:00:06
Palinta 2011.03.28 19:04:44
urbánus menekülés ÉLŐ GONDOLAT 2011.01.09 12:52:00
Az álmok, amelyek elragadtak,vagy talán belőlem fogantak nagyon hevesen égnek.Nem fájnak, csak félnek,hogy eltűnnek majd egy fáradt délután velem.És hiába mosolyognak rám a belvárosi reggelek.Metsző sugarával, precíz geometriávalszerkesztenek fényt a fák alá a kövezetre,-…..
Palinta 2011.01.10 14:31:11
Dancs László Gyulai HírlapKilencven esztendeje, 1920. szeptember 14-én született Simonyi Imre Dancs László Gyulai Hírlap Élete tele volt kitérőkkel,ellentmondásokkal,sorsa mégis valahogy szokatlanul egyenes és következetes. Pályája a tehetséges vidéki magyar költők szokványos…..
Tetőzött a Fehér-, a Fekete- és a Kettős-Körös, ám a Hármas-Körös még árad. Íme néhány remek kép.   ..
Palinta 2010.01.08 15:06:26
@hzizi: Nem mindegy a lényeg a fílingen van.
urbánus menekülés Hájas tészta 2009.10.13 14:50:00
Valljuk be a hájas tészta projektek disznóvágáshoz köthetők, de valahogy mindig lepattintottuk magunkról. A túl bonyolult kategóriába csúszott talán, minden esetre tavaly mégsem akasztottuk ki a cinkéknek, hanem ledaráltuk és bekerült a fagyasztóba, hogy majd egyszer…..
Juhász Attila befejezi a Paptag Rosé ismertetését mire a tulajdonos, hétszeres magyar boxbajnok Bakonyi Nándornak az jut eszébe, hogy: a múltkor támolyog le a lépcsőn egy, közepesnél jobban berúgott kétméteres százhúsz kilós fickó. Adjak inni. Mondom neki, hogy ez egy kávéház,…..
Egyszer a hegy tetejéről nézel le diadalmasan a világra, másszor a völgy mélyéből tekintesz kétségbeesetten felfelé; a sors, mint kényes úri dáma, ugyanazzal a finom érintéssel emel az égbe, mellyel letaszít a feneketlen mélységbe. S noha próbálod megismerni, szeretnéd előre…..
Palinta 2009.08.29 10:34:28
Szálka Szakértő ? Anyád ! 2009.06.17 16:09:00
 upgrade (VI.18. 8.45): Szakértő ? Anyád ! fejet hajtva a kommentek elött. Jómagam egy tervező irodában dolgozom ( igaz perec, ruhatár szakág )  egy épület bontási engedélyéhez becsatolandó a hulladék tervlap. Mindennemű gumiabronccsal analóg, pl. szigetelőanyag …..
Szálka Teszt - horgászkajakok 2009.04.26 20:46:00
Horgászkajak kipróbáló vasárnapot tartott a Szálka. Tudjuk, hogy van, tudjuk, hogy fasza csak még nem próbáltuk. Világhírű tesztmesterünk három típust ízlelgetett, de a tapasztalatok megosztásával megvárjuk Őt. Addig is képriport, meg a végén varázslatos…..
-Mire gondol Helénke ?-Én pontosan a puncikámra.-Hogy a mi a ?-Bikinivonalat tudna-e vágni ?-Aztat még nem nyírtam.Hozzánk mindig jön Virinkai Úr. Aki tulajdonképpen kutyakozmetikus, de egy félreértés folytan rokkant nyugdíjas lett és így autodidakta módon átképezte magát…..
Palinta 2009.04.05 19:16:33
Az előbb szóltunk, hogy extrém horgásztörténetek nem csak vérnősző halőrnő nádasba hurcolásáról szólhat, hanem igenis lehet veszélyes üzem. S itt nem csak a lékpecáról szólhat a dal. Legyezni például tessék napszemüvegben! Mindig...
Szálka Ribnik 2009.03.24 15:42:00
A szálka legyezni volt Boszniában. És nagyon tetszett neki.  „A horgok szakállát meg nyomjátok le! Bpete”  jött emailon az utasítás. Tudni kell, hogy egy alig néhány centis műlégy horga igen kicsi a rajta lévő szakáll meg szinte alig látszik. Szemüvegben…..
„A horgok szakállát meg nyomjátok le! Bpete”  jött emailon az utasítás. Tudni kell, hogy egy alig néhány centis műlégy horga igen kicsi a rajta lévő szakáll meg szinte alig látszik. Szemüvegben és nagyítóval kísérleteztem, de az eredmény gyakorlatilag…..
Nem kezdem újra de érdemes megvárni az egy perc harminc másodpercet. Élve süti a halat de különösen szemét módon.  Hát szakadjatok már le a libáinkról. A svéd húsgombóc anyátokat...
Palinta 2009.02.17 19:02:24
Palinta 2009.02.17 20:00:29
.. a homár élve főzése az élő cica mint cápa csali csaliwww.fishingfury.com/20090215/cats-as-bait/. Hosszasan lehetne sorolni. De amíg gyerekeket éheztetnek, megerőszakolnak, vernek, mit várunk emberek fedőnéven élőktől. Azt akartam írni, hogy állatoktól. De az állatok nem tesznek ilyet, hiszen mielőtt megeszik áldozataikat rendszerint elharapják a torkukat, vagy összeroppantják.
Elfutottál. Nem volt hova. De legalább valamit tehettél volna,  és talán most nem szégyelnéd ennyire magad. Hát nem érzed? Csak szökésben vagy.Az elmúlt évek, mint akár a nyugtatók. Csak az elodázásra voltak jók. És most csöndesen borul rád az esti ég. Újra kezdheted…..
Páratlan ez a karácsony. Már vége az ünnepnek, de a négynapos pihenésnek még csak a fele telt el. A gyertyákat még nem engedtük csonkig égni. Nekik még feladatuk van. Az ünnep hangulatát kéne fényükkel átpaszírozni szürkülő hétköznapjainkba. De a halódó kísérletek, mint…..
Palinta 2008.12.29 08:47:24
Előzményes az ügy, tavaly karácsonykor Bartusné Piroska - aki egyébként legendás türelméről -, ledobta magát a parkettre, előbb a haját tépte, majd dobott egy ragyogó epileptikus rohamot, de olyat, hogy habzott a szája, kis híján a nyelvét is lenyelte, közben nem szűnt…..
Úgy voltam mint Vejtey -erről kicsit később- mehetnékem támadt. Kaposváron akadt dolgom és gondoltam kihasználom az esetet és nem kell nekem holmi lakásban aludnom, remek az idő meg egy gigászi harcsa is jól jönne. Közelben a Hetesi tó, remek víz. Sajnos baromi rövid leszek mert…..
Ti mit csináltok a megmaradt, kihűlt főtt tésztával? Még mielőtt belevágnék, kénytelen vagyok egy kis szemantikai fejtegetésbe bonyolódni, tekintettel az olvasóközönség sokszínűségére (aminek egyébként nagyon örülünk!). Mikor átjöttünk Magyarországra, megesett, hogy a…..