Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hjudit

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sumákolás, nagyotmondás és parasztvakítás nagymestereként számon tartott Orbán-kormány ezúttal még önmagát is felülmúlta. Amit a déli határon épülő…..
Hjudit 2015.08.09 16:51:04
@Jóakaró: Te nekimennél az USA-nak? Merthogy ők a probléma gyökere... Végletekig eladósodva, nagyobb a szemük, mint a szájuk, és egyre agresszívebben nyomulnak, ahogy a vesztüket érzik. Nem megoldás.
De az sem az, hogy hagyjuk az országunkat elözönleni, csak mert az eu parlamentben (direkt kisbetű) éppen nyaralási szezon van!
Egyébként mikor láttatok ti mostanában elszámoltatni egy politikust? Esetleg külföldiek más országbelit...fegyverrel. Az meg természetesen elhunyt ólommérgezésben.
Szóval inkább fegyverbe magyar! Ha kedves az életed... Mert neked kell megvédeni magadat, és a családodat, más nem fogja, még a saját államod sem! Sajnos.
Hjudit 2015.08.09 20:51:48
@illaim: Mivel nem vagy magyar, így nem is tudhatod: mi egy elátkozott nép vagyunk.
Ami még rosszabb, magunk átkoztuk el magunkat, tehát átoktörésre nem tudunk még csak számítani sem. Őseink ugyanis azt akarták, hogy addig kínlódjunk, míg vissza nem térünk az ő hitükhöz. Azóta a magyar csak marja egymást. Így tervezték meg az átkot. Hogy magunkkal se tudjunk békében élni.
De ne tévesszen meg! Ez az átok nem csak ránk hat! Mindenki másra is, aki segíteni akar, vagy ártani nekünk. És gyorsul!
Szóval kapd a nyakad közé a lábad! Ha sokáig szeretnél élni... Mert ha ez így folytatódik, őseink átka újra beindul! És hidd el, nem gyerekjáték! Mi már ezer éve nyögjük.
A belga kormány egy mesterséges sziget kialakítását tervezi az Északi-tengeren. A „Der Spiegel” német lap szerint a projekt az „iLand” nevet kapná, s megoldaná az ország áramellátási…..
Honnan máshonnan, mint az Egyesült Államokból indult az új Pegan diéta étrend őrület.    Nem tudod mi a jobb: Paleo vagy Vegan? Legyél Pegan!   A pegan szó nem más ami paleo diéta és a…..
Hjudit 2015.08.09 12:10:56
@Chaoyang: Hát igen. Én vagy hat éve ezt a diétát "követem": glutén, tejfehérje és szójaérzékenység miatt. Ha tudtam volna, hogy ezzel milliókat lehet keresni! :D :D :D
Az uniótól korszerű és széleskörű közép- és felsőoktatás kialakításához kértünk pénzt, de Orbán visszatérne a kommunista gyakorlathoz. Hogy is van ez?! "A szakmunkásképzésnek a becsületét vissza kell adni. Az a logika, hogy mindenki vagy nagyon sok család azt hiszi, hogy a…..
Hjudit 2015.06.06 20:52:36
@Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül:
Európában van kb 52 állam (a vitatott területeket is átlagolva), és az OECD felmérés szerint Magyarország a 31-34. helyen van. Ez úgy azért középtáj. De az igaz, hogy a felmérés 35 országra terjedt ki, tehát a legalján vagyunk...
Ja, azért számold ki, hogy akik most 14-16 évesek melyik oktatási reform alatt tanultak olvasni és számolni! ;)
Hjudit 2015.06.06 20:52:47
@Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül:

Akkor még anyukám is csak pajzán gondolat volt :P

De egyébként tanítok (mielőtt megkérdeznéd, fizettem tandíjat, nem is keveset, dolgoztam mellette, és nem akarod hallani, melyik kormány miatt! :D) ált elsőtől érettségiig. Aki nem vak, az látja mi megy az oktatásban a gyerekek oldalán is!