Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ekriszti

12 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hitel után szabadon. Mert ez is hozzátartozik  sokak életéhez, de a miénkhez biztos. Korábban a mi fejünk fölött is ott volt az a bizonyos felhő!Megtaláltuk a megoldást! Az előzményhez hozzátartozik, hogy mindig az volt az első, hogy a törlesztést kifizessük, de volt már,…..
Álmodj és csináld!Hogyan érd, el régóta dédelgetett, tervedet? Miért érdemes teremtőképességünk erejét megtalálni? Nem számít, ha valaki azt mondja, nem tudod megcsinálni, mert az az ő hite! Te hidd el, hogy amit elhatároztál azt meg tudod csinálni!!! Van benned elég ERŐ…..
A sikerhez vezető út sok hibával van kikövezve!! Ezt nem lehet elégszer mondani!! Amikor elkezdesz valamit csinálni, sokszor botlasz meg és állsz a szituáció előtt, hogy megint nem sikerült! Persze lehet, közben nem veszed észre, talán most kicsit tovább sikerült jutnod?…..
4 szuper fontos lecke, amit gyerekként kéne megtanulnunk, vagy MOST!!!! A mai világban NŐNEK lenni a legizgalmasabb dolog a világon! 1. Légy elfogadó magaddal! Ez azt jelenti, hogy a boldogság érzése áthat mindenen, nem számít, hogy hogy nézel ki és épp milyen divatikon néz rád…..
A tegnapi nap margójára:) Először is szeretném megköszönni, hogy a tegnapi cikkemet, ami: a Hogyan szabadultunk meg 20 Miliós hitelünktől, ilyen sokan elolvastátok! Nagyon sokat köszönhetek Hargitai Anitának a németélet weblap szerkesztőjének! Fantasztikus érzés! Köszönöm!…..
Tippeljetek, melyik az a négy betegség, amelyik a föld teljes lakosságának 60%-át érinti? Biztos mindenkinek eszébe jut a rák vagy a szív és érrendszeri betegségek. Ha figyelembe vesszük milyen sokan dohányoznak, talán az sem meglepő, hogy vezető helyen szerepelnek a dohányzásból fakadó légúti…..
Szerelem az életem Mi a szerelem? 2014.07.22 12:05:00
Szerelem újraértelmezése, ami hosszú távon fenntartható!Ajánlom ezt az írást, ha megéled a szerelmet, és akkor is, ha MÉG nem, mert tudd, hogy létezik és lehetséges! Szeretném megcáfolni, hogy 9 év után ez az érzés nem lehetséges! De az, csak, mint egy virágot ezt is ápolni…..
Töltsd föl, minden napod  csordultig szeretettel!Az élet túl rövid, hogy elszalasszunk bármilyen örömforrást! Keresd meg, és lásd meg, mindazt, ami a szívedet a határtalan örömmel tölti el! Legyen az egy zene: Bagdi Bella: varázslatos energiájú dalai, vagy szép festmények,…..
Miért van, hogy valaki büszkén vállalja, hány éves és miért van az, hogy néhányan szégyellik a korukat? Hány éves vagy?Hangzik a kérdés, és összeszorul a gyomrod, ha válaszolni kell?Esetleg, még ha lehet le is tagadsz belőle?Ez jó jelzés arra, hogy valami nincs rendben!Minden…..
Nyaralni jó. De odáig el is kell jutni. Van, aki imád utazni, úton lenni, és vannak, akik legszívesebben teleportálnának, csakhogy ne kelljen az utazást végigszenvedniük.  Sokan nyűgnek érzik a készülődést, az elindulást, az utazást. Kisgyerekes családoknál ez hatványozottan…..
  Hétköznap este van, munka után? Váratlanul vendégek állítanak be? Tarts otthon a fagyasztóban görög joghurtot és lefagyasztva gyümölcsöt. Garantált siker, és maximum 5-10 perces konyhatündérkedés. :-) Diabetikus, alacsony szénhidráttartalmú, ch diétába illeszthető, akár egy jó mediterrán lecsó…..
Ajánlom ezt a cikket  Timea Gyebnar -nak! Mert mindig van remény! :) Virágot kaptam csak úgy... illetve mert szeret! :)  Tegnap a kedvesem hozott nekem virágot. Az ahogy odaadta az volt a koronája. Nem volt semmi cicoma vagy fellengzős szavak csak a szemében a szeretet és a csodás…..
Van olyan gyerek, aki ismeretlen helyzetekben bátortalanabbul viselkedik, mint társai. Aki nem dúvadként töri az utat maga előtt. Aki nem verekszik, hogy övé legyen az első süti. Aki nem üt vissza, ha megütik. Aki sokszor csak kívülről szemléli az eseményeket, anélkül, hogy…..
Vajon mi a Szerelem?A Kérdés butának tűnhet, de komolyan! :) Gondolom mindannyian megéltük azt a fajta szerelmet, amikor lila ködben úsztunk??!! Ugye? Ami kezdetben édes és szárnyaló, de hosszabb-rövidebb idő után fájdalmasan elillan, akkor kiderül mivel ruháztuk mi fel a…..
A hagyományos kontra támogató módszer. Miután több évtizedet a régi iskolarendszerben szenvedtem, kevés kivétellel ezértnagyon tetszenek az alternatív szemléletű iskolarendszerek, mint Waldorf, Montessori, Summerhill... És nagyon becsülöm a hazai szószólójukat, mint DR.Vekerdy…..
Miután a várandósságom alatt diabéteszt állapítottak meg a vércukorvizsgálat alapján, az egyik legnagyobb kihívásnak azt éltem meg, hogy olyan ételeket találjak, amikből ehetek normális mennyiséget. Az egyik legjobb fogásnak a lecsó tűnt, mert az alkotóelemei alacsony szénhidráttartalmúak. A recept…..
Biztos te is érezted magad így: bezzeg neki már meg van, vagy ő neki mennyivel könnyebb,az ő kapcsolatuk milyen boldog, neki már autója háza gyereke .... Mennyi rossz érzést okoz ez neked és fejtörést! Ugye? Ez látszik onnan, ahonnan te nézed, de ha beljebb…..