Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vivike22

0 bejegyzést írt és 279 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szia. 24 éves vagyok, lány, és 3 éve alkoholista. Nem annyira az emberek "szórakoztatása"/okítása, de inkább a magam, és a sorstársaim segítése miatt kezdem el írni ezt a blogot. Sok korombeli fiatal küzd ezzel a problémával, akár úgy, hogy bevallja magának, akár úgy, hogy nem. Szeretnék nem inni.…..
vivike22 2016.10.01 23:32:57
@józanakaroklenni: Ertem en, hogy minosegi kulonbseg van, csak ok semmifele problemat nem latnak abban, ha ezt tarsasagban teszik. Ahogy irtad elotte, megnyilna alattad a fold, ha egyedul bemennel barhova inni, oket nem erdekli. Annyira akartam csak celozni, hogy nem biztos, hogy tizes skalan a 9est surolod, ok meg maguknak 3-ast se adnanak, ha kibirom mar fogalmazni. Ne legyel tulontul szigoru magadhoz.
vivike22 2016.10.01 23:43:15
@she_wolf: Vodkat ittam naranccsal, annak nem ereztem a szagat, kesobb vodka-energiaital, gin tonik kaveszemekkel citrommal, ugy annak sem volt szaga. Van itthon egyebkent mit inni, vendegek jonnek hozzank, eleg szep kis tarhaz van :D Na erdekes, a rumos sutik a kedvenceim, de csak aromaval csinalom, a gyerek miatt amugy sem lehetne rendes rummal.
Nem, nem akarom bagatelizalni a poszter tortenetet, sot, minden tisztelet, hogy vallalja igy a nyilvanossagot. Keves segitseget kapnak, ez teny, az emberek nagy resze azon tul hogy menjelvonokurara nem is lat. Az AA csoportok is valami nyugati amerikai ordogtol valonak tunnek sokaknak. Van, amiben nem ertek vele egyet, pl a minden napi teve elott sorozes, sokszor rosszabb, mint a zugivas. A zugivas kesobb csapodik le az ember gyerekeiben, hogy mitol is volt anyu-apu olyan amilyen. A napi teve-sor pedig egy minta, amit a kornyezetemben rengetegen kovettek, apu utan szabadon, atleta-ujsag-sor kombo, es xarunk a csaladra. En ezt rosszabbnak latom.
vivike22 2016.10.02 12:58:47
@she_wolf: Nem csodalkozom az orvosokon. Anyu a masodik terhessege kapcsan a korhazban itta eloiras szeruen a napi 2 dl konyakot a 70-es evekben. Felo volt a koraszules, az orvos javaslatara tette. Igy telt el tobb honap, utana mar nem volt megallas. Tehat ha durvan nezzuk, 30 evvel ezelott fel se merult a dokikban, hogy ezt nem kellene, az alkoholizmus mint olyan pedig csak a mar tultolt allapotot jelentette. A poszternek is ezert van nehez dolga, nagyon kivancsi leszek a kovetkezo posztjaira. Es annak is szurkolok hogy sokakat megtalaljon a blogja, hianypotlo.
Baromi sokáig birtokolta a Ryanair a leggörényebb európai diszkont légitársaság címet, kirobbanthatatlannak tűnt ebből a pozícióból, láthatólag nem is zavarta, de aztán két éve váltott, elkezdte tudatosan javítani a szolgáltatásait, ma pedig rögtön magasra fel is pontozták a meglepett utasok. Ki…..
Érik egy ideje egy füstölgés az almás márka ökörségeiről. Korábban sokáig nem értettem, hogy  mire fel az a nagy hype egy drága és felvágós kütyü miatt, amit más bevált gyártóktól nagyobb szabadsággal és sokkal olcsóbban is megvehetek. Éppen ezért sok-sok éve, amikor megvettem első…..
vivike22 2016.09.09 23:29:51
@takacsja: Egyetertek, es a konnektorokon kivul a brutuszos fulesekhez, vezetek nelkuli egerekhez, gamepadokhoz, barakarmikhez vegtelen szamu USB port szuksegeltetik. Nincs vezetek, de allandoan igy is dugdosunk mindenhova mindent.
A poszthoz pedig, en szemely szerint mint egyszeru felhasznalo nem vagyok hajlando megfizetni a nevet. Vannak nevek, amiket igen, de az apple mar nem ide tartozik. Markahuen ragaszkodok pl a HP gepekhez, motorola telefonokra is ujabban tertunk vissza (uhh remelem nem reklam, ha igen, moderaljatok ki). Egyszeruen nem er annyit az apple mint amennyiert adjak, raadasul nagyon sokan elkezdtek klonokat hasznalni. Kulsore megvan az alma szimbolum, uuuuu neked mar 8-as ajfon van, mert bele nem nez senki, csak a tulaj :D
vivike22 2016.09.12 14:30:48
@sztyopka: 149 dollcsi az ara, most olvastam valahol. Hat akinek megeri, megeri.
Komoly gondjai vannak a Wizznek a debreceni bázissal, legalábbis egyértelműen ezt jelzi, hogy alig egy hónappal Brüsszel-alsó után, pár napja kikerült a menetrendből Malmö is. Most már ugyanannyi bukott útvonala van a Wizznek a második számú magyar repterén, mint ahány meg tudott maradni. Ez pedig…..
vivike22 2016.07.20 09:22:42
@Phxmike: Teljesen igazad van, az alicantei jarat tuti mukodne, akar egy Barcelona is, vagy Valencia, ill a roman bazis, Castellon, ha megnyitott mar rendesen. Alicante-Budapest is tele van, sok a magyar is azon a reszen, Torrevieja es kornyeke, nem csak nyari jaratnak lenne jo, tobben utaznanak, mint igy, hogy lehet menni Madridbol v Barcelonabol.
Tombol a szezon, 12 órázom hétvége nélkül, hasfájós a kicsi... Mit mondhatnék? Kitartást, mert ősszel visszatérek!..
Felháborodott videót töltött fel az Anna & the Barbies énekesnője, Pásztor Anna a facebookra, mert a nagymamáját nem engedték felszállni a Wizz Milanóba induló járatára. A történet annyi, hogy a nagymama Annáék után repült volna egy későbbi géppel egyedül, s a bádoghodályban a Budport…..
vivike22 2016.04.06 14:17:12
@Kánikula: Budapestre ez sem ervenyes, lentebb leirtam kommentben, pont emiatt vettunk priorityt, hogy ne 3 centin, kereken, egyeben mulott, es megis fizettettek 14.000 forintot. Odafele Barcelonaban azt mondtak, igen, priorityval oke.
vivike22 2016.05.29 14:54:24
@Kánikula: @betörési kísérlet: Pont, mert nem volt egyertelmu, es szazszor elolvastuk, es azert kerdeztunk, telefonon, repteren is. Ha Barcelonaban oke, Pesten mar miert nem? Ha telefonon azt mondjak oke, akkor a valosagban mar miert nem? Nem a fizetessel van baj, nem is a sporolassal, halaleset miatt kellett utazni, a szivatast plusz idegeskedest akartuk elkerulni, ami pont nem hianyzik olyankor. Nem volt nagy poggyasz, a nagy kezi meretet nem erte el, a kicsitol volt picit nagyobb, es csak az az egy volt. Azt mondtak hogy priorityval oke. Az a baj, hogy nyolc roffel mer a wizz, itt igy, itt ugy, ahogy epp kedvuk tartja.
Drága Blog-olvasók! Nehéz elkezdeni ezt a bejegyzést, az utolsót.. Anyu imádta ezt a blogot, itt bármikor megoszthatta Veletek azokat a fantasztikusan érdekes történeteket, felfedezéseket, eseményeket, melyek Őt…..
Múlt vasárnap helyhatósági választásokat rendeztek az ország 13 autonóm közösségében, amely során 8.122 polgármester és 67.640 önkormányzati képviselő került megválasztásra több mint 35 millió szavazásra jogosult spanyol állampolgár által. Első olvasatra a kormányzó…..
Lassan ideje a nyári főszezonra is repjegyet foglalni, az árak végre szépen csökkennek. Ármustránk azt mutatta, hogy most olyan célállomásokra is szórnak alacsony áron jegyeket, melyek általában igen drgák nyárra, olyan városok, illeteve szigetek, tájegységek érhetők el most a…..
Állást kapott a kis Huba a bankban. Ahogy mondják, kvalitásai és korábbi pályafutása messzemenően alkalmassá teszik a feladatra. Aha, és véletlenül pont most, amikor apu, a versenyszférát csak hírből ismerő guru, a Szabadság tér farkasa, az unortodoxia önmagát naponta…..
A legszebb nyilas házmester/komcsi besúgó/kuruc.info-s hagyományokat elevenítette fel a FIDESZ ifjúsági szervezete (ami nem összekeverendő a FIDESZ ifjúsági tagozatával, vagyis azzal, amelynek a vezetőjét kilencmilliónyi hamis százeuróssal kapcsoltak le, és akit a párt sztálini…..
Nem tudok szó nélkül elmenni egy megható és megosztó kezdeményezés, és a rá adott reakciók mellett, aminek képeit nemrég láttam. Egy kilenc hónapig várt gyermeket, akinek az életéről az ember rengeteget tervezget már születése előtt, elképzeli, hogy milyen lesz, hogy alakul…..
Ez is úgy lett bestseller, hogy nekem fel sem tűnt. Mindig így vagyok a kiemelkedően népszerű regényekkel. Csak akkor figyelek fel a létezésükre, amikor a metrón már minden második ember olvassa őket. A szürke ötven árnyalatára én magam természetesen nem pazaroltam az időt,…..
Javában tart a farsang, egészen pontosan hamvazószerdáig (azaz még egy hétig) temetjük a telet, készülünk a tavaszra, és a keresztény ünnepkörön belül a húsvét előtti böjti időszakra is.  Maga a karnevál Itáliából ered, csaknem ezeréves az a dokumentum, amelyik…..
Korai klimax, hőhullám, hüvelyszárazság, nemiszerv-viszketés lelki okai és a menopauzaA negyven éven felüli nők jelentős részét érinti az a fajta klimax kornak nevezett „rémálom”, melyet a mai materiális orvoslás és a gyógyszeripar betegségként igyekszik bevésni a nők tudatába.                     …..
A méregdrága Jet2 mellé normális fapadost követelnek maguknak a skóciai magyarok, megkérdeztük a Wizz Airt, nem akarnak-e netalántán oda repülni. Vizsgálják a lehetőséget, de nem csak ezt. Adtak még másik négy opciót, amivel szemeznek. Itt a vissza nem térő alkalom, lehet…..
Néhány héttel ezelőtt nyílt meg Tapolca legújabb étterme, a Pura Vida Dine. Az étterem tulajdonosai, Attila és Erika 2006-ban döntöttek úgy, hogy eladják budapesti lakásukat, és a Balaton-felvidéken kezdenek új életet. Végül egy csendes kis falu, a Tapolca melletti Zalahaláp…..
"Blogunk egy hölgytaggal bővült! Kérem engedjétek meg, hogy bemutassam Yks-et, aki kezdésként mi másról, mint a divatról hozott nekünk egy cikket és a továbbiakban is laza retro témákkal jelentkezik majd, elsősorban a hetvenes-nyolcvanas évekből." - Jtom A hatvanas évek hatalmas méretű geometriai…..
"Ugyan a pekingi események 25-ik évfordulója tavasszal, illetve nyár elején volt, Izak2 szerzőtársam úgy gondolta, hogy ne menjünk el a téma mellett, így most - még az évforduló évében - emlékezünk meg az akkori eseményekről."- Jtom 1989 forradalmi év volt az egész világban. Európa a kommunista…..
Nagyon régen nem láttam Frizbit, Hajdú Péter műsorát ugyanis önszántamból nem vagyok hajlandó végignézni, az Index meg van annyira jó fej, hogy nem kötelez rá. A Pataky Attilával ezen a héten készült beszélgetés láttán azonban meginogtam, lehet volna értelme nézni ezt a…..
vivike22 2014.12.04 21:22:43
@Tahó Sandokan: Az mekkora kokler! Valahol irta, de mar nem talalom, hogy tizenvalahany kihalt nyelven olvas vagy valami hasonlo faxsagot. Es megis elhisznek neki mindent...
Megint Bencés napunk van, ami azért jó, mert Lila oda-vissza billegésétől, a múltkor már leszédültem az ágyról. Bencénk továbbra is az applikáció jelentőségét sulykolja. Persze, nekik biztos fontos, de nekem, aki csak passzívan szórakozok a műsoron, teljesen mindegy, hogy…..